GETİR ÇARŞI İZMİR'E GELMİŞ.
-
-
ben de gördüm bugün, 50/25 çok az
-
ankaraya da gelmiş ama bölgem bildiğin tırt
-
Yüzde 50 vermiş ve getirme ücreti de yok.Daha ne olsun.Ben 5 tane tire süt kaymaklı yoğurt aldım.Tanesi 5,5 tl ye geldi.Dolapta da koyacak yer kalmadı artık.Bu kampanyalarıdan ev tıka basa doldu.Ben pes ettim artık ya.
-
keşke bizde de olsa. -
Çarşı ile Büyük arasındaki fark ne? -
Kutu süt lt 15 tl ye satıyorlar,bu esnaf hiç mi değişmez -
Çeşit çeşit esnaf var. Manav, kasap, pet shop vs. Bazı esnaf kendisi getiriyor bazı esnaftan getir kuryeleri gidip alıp getiriyor.
Yalnız indirim düştükten sonra ilgili esnafın minimum getirme tutarının altında kalırsa sipariş vermeye izin vermiyor. Örneğin minimum getirme tutarı 30 lira olan bir manavdan 50 liralık sepet yaptığınızda ödeme adımında 25 liraya düştüğünde 5 liralık bir şey daha ekle diye uyarı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 18 Temmuz 2021; 22:23:3 > -
hocam büyükte, getir kendi deposundan getiriyor.
çarşıda ise esnaftan. -
çarşı fiyatlarından anlıyoruzki yemek sektörü gene biraz insaflı
normal market kuruyemiş falan komple şerefsiz
sonra ağlarlar küçük esnaf ölüyo ühü diye
geberin amk -
Kendi karının üstüne getir komisyonunu koyunca fiyatlar tuhaf olabiliyor -
Getir'in yaptığı indirim kadar yükseltmişler fiyatları. Esnafımız çok zeki gerçekten.
-
Akşam 9 dan beri kuryeler siparisteler uyarısı çıkıyor kaç tane kuryesi varsa boşta kurye bulamadık. -
Bazı hesaplara gelmemiş nedeni nedir acaba
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çarşı fiyatlarından anlıyoruzki yemek sektörü gene biraz insaflı
normal market kuruyemiş falan komple şerefsiz sonra ağlarlar küçük esnaf ölüyo ühü diye geberin amk |
Kutu süt lt 15 tl ye satıyorlar,bu esnaf hiç mi değişmez
|
Getir'in yaptığı indirim kadar yükseltmişler fiyatları. Esnafımız çok zeki gerçekten. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X