Şimdi Ara

Alınık W995 veya Forum İstanbul Avm.ye gidecek bir arkadaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım için "siyah" renk W995 arıyorum. Yeniden farksız olmalı, çizik veya solma olmamalı. Herhangi bir tuşunda sorun bulunmamalı... Kendim için almadığım için telefonun hiç bir kusurunun olmaması gerekiyor.
    Yer: Ankara (Ankara dışındakiler için fiyata kargo dahildir!)
    Fiyat: Garantili cihaz için azami 350 lira.

Ararken, Teknosa'da olduğunu gördüm. Teşhir ürünüymüş. İnternetten alınamıyor. Kocatepe mah. olup benim için oraya gidip nasıl olduğuna bakacak bir arkadaş arıyorum. Parayı peşin göndereceğim. Önce parayı gönderebilmem için güvenilir bir arkadaş lazım. Uğraşan arkadaşa da 10 lira yol parası göndereceğim... Az ama ben sadece aracıyım...

Telefonun olduğu mağaza:
    Teknosa Forum İstanbul Avm. Kocatepe Mah. No : 03, Mağaza No: B1 128 Gf 48

NOT: İlan yoruma açıktır. İçinizi dökün, rahatlayın.

NOT 2:Benden daha önce siteye kayıt olmuş, referansları ve ikinci el mesajları benden çok olan şehir dışı satıcılarla;
    önce para, sonra kargo şeklinde alışveriş yapabilirim. Herhangi biri az olanlarla tersi şeklinde olur... Uygun değilse hiç kendinizi yormayın...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• banada lazımdı gidip alıyım bari ,
  • Funny and unfair...
  • forum ist. avm ye ben daha önce gittim t700 ve w995i almak için umudur kes t700üde w995ide calısanlar vermiyor sordugunda bilmemezlikten geliyorlar servise yollamıslar t700ü kapak ve batareya sıfırlatmak için :) kimisinin haberi dahi yok müdürlerine zorla sordurttum cıkarttırdım ortaya cihazı o cihazlardan umudu kes yane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty013

forum ist. avm ye ben daha önce gittim t700 ve w995i almak için umudur kes t700üde w995ide calısanlar vermiyor sordugunda bilmemezlikten geliyorlar servise yollamıslar t700ü kapak ve batareya sıfırlatmak için :) kimisinin haberi dahi yok müdürlerine zorla sordurttum cıkarttırdım ortaya cihazı o cihazlardan umudu kes yane...

Cevap için teşekkürler... Başka yerden alacağız artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halfone

banada lazımdı gidip alıyım bari ,

Boş mezar var girecen mi (Espri yaptığını düşünerek ben de espri yaptım)
  • :) tabiki espri arkadaşım :)

zeytinburnunda outlet teknosa var olivium da orada baya telefon görüyorum ben orayı da bir inceleyin derim,

salı ve perşembe günleri tırmanma duvarına gidiyoruz, salı gününe bakarım ozamana kadar kimse gitmemişse,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halfone -- 20 Temmuz 2012; 11:03:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En başa ekleme: forum istanbulu soruyormuşsunuz zaten 1 ay kadar önce gitmiştim, devamı aşağıda.

Şu teşhir ürünü için forum istanbul avm'ye gittim. Sistemler çalışıyordu ama elemanla güzelce konuştum, benim için depoya gitti, kapısına kadarda ben gittim. W995 kutusunu getirdi, gözlerim yaşardı derken kutuy bir açtı içinden T715 çıktı Jelatinli falan değişim olmuş. T700 vardı onu da rica ettim o da haşat olmuş soyulmuş falan. Teşekkür ettim çıktım taaa istiklal caddesine gittim. Oradaki eleman bende soyn ericsson hayranıyım dedi, neo almış onu gösterdi hatta ama dediğiniz ürün serviste büyük ihtimalle, serviste olmasada ya batarya ya kapağı ya da aksesuarları muhakkak eksik sorunlu ürünler dedi. Yalan mı bilmiyorum sonuçta o elemandan depoya gitmesini rica etmedim ama. Forum istanbuldaki manzarayı görünce vazgeçtim aramaktan.

Şimdi sanalpazarda vs. yurtdışından direkt gönderen kişiler var, ne iştir bilmiyorum. Bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 22 Temmuz 2012; 20:11:24 >

• Hocam sizinki samanlikta iğne aramak gibi olmuş. Ben buldum bir tane çok temiz, bizim sanat galersinde sergilemeyi düşünüyorum :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Hocam sizinki samanlikta iğne aramak gibi olmuş. Ben buldum bir tane çok temiz, bizim sanat galersinde sergilemeyi düşünüyorum :)))

Gördüm hocam kapmışsınız temiz değişmi cihazını :) Dur ben mesaj atayım diye düşündüm pat satılmış.
  • Kaçar mı :)) bu telefonu bu temizlikte bulmuştum. Valla bildiğim şu ki, bu cihaz altın değerinde. Bir kaç yıl sonra arayipta bulunamayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.