Şimdi Ara

Windows 10 Kurulumunda Disk Görmeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Aspire 7 A715-51G freedos laptop aldım, Windows 10 kurulum usb'sini Rufus yardımıyla (otomatik ayarladığı ayarlarıyla oynamadan) oluşturdum. Ayrıca bu intel'in 11. nesil işlemcilerden sonra geliştirdiği VMD zımbırtısından dolayı indirmem gereken IRST sürücüsünü de Acer'in sitesinden laptobumun model numarasını girerek indirdim ve kurulum USB'mde klasöre çıkarttım. Fakat format ekranında sürücü kısmında, sürücü yükle diyip klasörü seçmeme rağmen herhangi bir sürücü yüklenmiyor.Sürücüleri 'Bu bilgisayarın donanımına uyumlu olmayan sürücüleri gizle' tikini kaldırınca görüyor ama ekteki sürücüyü seçip yükledikten sonra bile hiçbir sürücü gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ve kurulum ekranındayken power tuşuyla bilgisayarı kapatmam bir sorun çıkarır mı ?

Windows 10 Kurulumunda Disk Görmeme Sorunu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan666 -- 16 Şubat 2023; 16:52:23 >
  • yönergelerden yapamazsanız. youtube videosunda detaylı anlatılmış. kontrol ederseniz yardımcı olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=iMkYlUesHM0

• intel rapid stroage driver olması gerekiyodu

windows 8 de disk kilit dosyasını silin root dizininde

yada windows line

windows lite sürümleri var all in one tnctr de otomatik format atabiliyor isveç yada isviçreli birinin yaptığı sürüm

• norton ghost 15 ile boot edip diskleri silebilirsin GPT MGR hatasını live windows ile düzeltebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.