Şimdi Ara

BootMgr hatası/CD sürücüsü yok,usb den nasıl çözebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netbook kullanıyorum. Ve USB den boot denediğim de "bootmgr eksik uyarısı" alıyorum.usb ile çözmem gerek.

Şimdiden teşekkürler..

• bir yerde yanlis yapmisindir

yada usb de bir hata vardir

anladigim kadariyla boot yu tam yukleyememissin
    biraz arastirma yap usb den (XP yada w7) kurulumu diye bulursun

biraz daha dikkatli yaparsan olur gibime geliyor

forumdan daha tebruceli arkadaslar yardimci olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royanselm -- 15 Mart 2010; 4:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: royanselm

bir yerde yanlis yapmisindir

yada usb de bir hata vardir

anladigim kadariyla boot yu tam yukleyememissin
    biraz arastirma yap usb den (XP yada w7) kurulumu diye bulursun

biraz daha dikkatli yaparsan olur gibime geliyor

forumdan daha tebruceli arkadaslar yardimci olurlar

Hocam gece yanıt vermişsiniz. önce teşekkürler ama size bir soru sorayım:

"siz yazdıklarınızdan "birşey"(!) anladınız mı?"

anladigim kadariyla boot yu tam yukleyememissin--> boot yükleme değil,boot a bile başlamıyor.harddisk te normal olarak başlatılıyor ama usb de hata veriyor sürekli.Farklı usb lerde de sorun aynı

biraz arastirma yap usb den (XP yada w7) kurulumu diye bulursun -->Soru nerde, cevap nerde?

biraz daha dikkatli yaparsan olur gibime geliyor.--> Eyvallah

forumdan daha tebruceli arkadaslar yardimci olurlar---> O Kesin

• Elinizdeki boot edilebilir USB diskinizi oluştururken birşeyi yanlış yapmışsınız demek istemiş arkadaş."bootmgr eksik" uyarısı Windows kurulumu için oluşturulmuş USB disklerde bootmgr dosyasının uyumsluzluk , hatalı kopyalama gibi durumlarında karşımıza çıkan bir uyarıdır.Anakartınızın USB boot desteği varsa elinizdeki USB diski WinPE vb programlarla yeniden işletim sistemi kurulumuna uygun (Windows XP yada Windows 7) oluşturup sisteminizi kurmayı deneyin.BIOS ta açılış aygıtı olarak ilk sıraya "USB disk" seçeneği getirmekten hariç "Hard Disk boot sequence" seçeneğinde takmış olduğunuz USB nin ilk sırada olduğundan emin olun.
  • Bende cd den format attım win 7 ye win 7 cd si ile attım yükledim, yeniden başlattım bu hatayı alıyorum :S

Win 7 cd sini boot edip girebiliyorum sisteme, nasıl çözeceğim, nette bir dünya soru var ama düzgün bir şey yok, yardım lütfen.
  • hort gibi olacak ama sorunu bende yaşıyorum çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • abi merhaba ben hdd me windows wista formatı atıyordum o anda elektirikler gitti biliyorsunuz wista bütün hddi tamamen siliyor şimdide pc format yemiyor yardımcı olabilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bios ta "Hard Disk boot sequence" seçeneğinde usb diskin ilk sırada olması gerekiyor aynı sorunu ben de bu şekilde çözdüm 2,5 yıl önce cevap veren arkadaşa teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.