Şimdi Ara

windows sabit disk sorunu algıladı (iletiyi kapatma??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam öncelikle,sıkıntılı bir hdd var elimde geçici olarak bir notebookta kullanıyorum win7 kurdum ara sıra ''windows sabit disk sorunu algıladı'' hatası veriyor ben iptal deyip geçiyorum buraya kadar bir sıkıntı yok.sormak istediğim bu iletileri nerden kapatabilirim yani düzeltme değil istediğin windows dosyalarınızı yedekleyin uyarısı vermesin istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecengiz2002

selam öncelikle,sıkıntılı bir hdd var elimde geçici olarak bir notebookta kullanıyorum win7 kurdum ara sıra ''windows sabit disk sorunu algıladı'' hatası veriyor ben iptal deyip geçiyorum buraya kadar bir sıkıntı yok.sormak istediğim bu iletileri nerden kapatabilirim yani düzeltme değil istediğin windows dosyalarınızı yedekleyin uyarısı vermesin istiyorum..

Harddiskinde büyük ihtimalle bad sector var... Hd Tune ile bir taratıp resmini koyarmısın?

• Hardiskte badsectör var evet sorunlu hdd ama sorun bu değil benim öğrenmek istediğim bu iletiyi bir şekilde kapatma yolu varmıdır?windows olay günlüğü,hata ayıklama mesajları v.s. gibi bir seçenekten bu mesajları kapatma seçeneği varmıdır?netbookta kullanıyom bu hddyi netbook biosunda smart seçeneğpide yok ordan enable disable yapayım..
  • Sorun çözüldü tekrar ard arda ileti geliyordu en son iletide yeni bir seçenek açtı ve bir daha beni bilgilendirme seçeneği vardı direk onu seçtim
  • quote:

Sorun çözüldü tekrar ard arda ileti geliyordu en son iletide yeni bir seçenek açtı ve bir daha beni bilgilendirme seçeneği vardı direk onu seçtim

şuan için geçici olarak çözmüşsünüz ama birden gidersede hard disk şaşırmayın
  • sorun değil gittiği kadar gider şu gereksiz iletiyi artık vermiyor sorun çözüldü benim için.
  • quote:

sorun değil gittiği kadar gider şu gereksiz iletiyi artık vermiyor sorun çözüldü benim için.

konuyu hortlatmış gibi olcazda merak ettim sonra hdd ye ne oldu bozuldumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

sorun değil gittiği kadar gider şu gereksiz iletiyi artık vermiyor sorun çözüldü benim için.

konuyu hortlatmış gibi olcazda merak ettim sonra hdd ye ne oldu bozuldumu?

günaydın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.