Sorunum şu: Harici hdd'ki Pc'ye takıyorum,görmüyor. Disk yönetimine girdiğimde karşıma pencere çıkıyor. Diski başlat Gpt ya da Mbr ile... Neyse diski Gpt seçip basit birim yapıp biçimlendiriyorum ve harddisk artık görünüyor. İçine istediğimi atıyorum, siliyorum, tekrar biçimlendiriyorum hiçbir sorun yok. Taa ki harici hdd'ki çıkarana kadar. Pc ye tekrar taktığımda ise aynı şeyler oluyor. Yani görmüyor. Tekrar disk yönetimine giriyorum karşıma MBR-Gpt diski başlat çıkıyor, tekrar biçimlendiriyorum ve kullanıyorum Hangisini seçersem seçeyim bu döngü tekrar ediyor. Diskte sorun olduğunu düşünmüyorum ama sizler daha iyi bilirsiniz Edit: Şimdi bi şey fark ettim. Disk yönetimine giriyorum yine gpt-mbr başlat çıkıyor bu defa iptale bastım. en altta Disk 1 başlatılamıyor dedi diske sağ tıklayıp çevrimiçi yaparsam disk direkt biçimlendirmeden içindeki verilerle açılıyor. Sanırım hddki pcye her taktığımda çevrimdışı kalıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA5D8EAE5 -- 24 Mayıs 2024; 23:46:53 > |
Bildirim