Şimdi Ara

Pc Windows Ayarlarınızı Sonlandırıyor da takılı kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir laptop aldım. Win 7 ultimate 64 bit kurayım dedim. Kurulum neredeyse bitti derken, saat ayarını falan yaptıktan sonra "Windows ayarlarınızı sonlandırıyor" kısmında takılı kaldı. Yeniden kurayım diyorum fakat boot sayfasına girmiyor. Her açıp kapatmamda hep aynı kısımda kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: akmannnnn

Arkadaşlar yeni bir laptop aldım. Win 7 ultimate 64 bit kurayım dedim. Kurulum neredeyse bitti derken, saat ayarını falan yaptıktan sonra "Windows ayarlarınızı sonlandırıyor" kısmında takılı kaldı. Yeniden kurayım diyorum fakat boot sayfasına girmiyor. Her açıp kapatmamda hep aynı kısımda kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

Yeni laptop almışsınız Recovery bölümü vardır artık yok geçmiş olsun yani formata gerek yoktu.

DVD hiç mi boot etmiyor ? Eğer boot sorun yoksa format atarken disk partitionları silin tekrar bölümlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Arkadaşlar yeni bir laptop aldım. Win 7 ultimate 64 bit kurayım dedim. Kurulum neredeyse bitti derken, saat ayarını falan yaptıktan sonra "Windows ayarlarınızı sonlandırıyor" kısmında takılı kaldı. Yeniden kurayım diyorum fakat boot sayfasına girmiyor. Her açıp kapatmamda hep aynı kısımda kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

Yeni laptop almışsınız Recovery bölümü vardır artık yok geçmiş olsun yani formata gerek yoktu.

DVD hiç mi boot etmiyor ? Eğer boot sorun yoksa format atarken disk partitionları silin tekrar bölümlendirin.

recovery bölümü var ama nasıl kullanıcam onu bilmiyorum. Home Basic vardı önceden bende ultimate kurayım dedim fakat kurulum tamamlanmıyor. biosdan hdd disable bile ediyorum, restart atınca yine kaldığı yerden devam ediyor( ayarları sonlandırma bölümünden) Bende anlamadım neden böyle yaptığını yıllardır format atarım eski pc'ye ama böyle bir sorunla ilk defa karşılaştım.

Edit:
    boot etmiyor usbden denedim dvdden denedim ama cıks yediremedim hep aynı yeri açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmannnnn -- 6 Ağustos 2012; 23:16:16 >

• Başka Windows 7 kurulum DVd'Si ile deneyin Recovery bölümü bozulmuştur artık çalışmaz dediğim gibi format atarken diskin bölümlerini silin tekrar bölümlendirin.
  • quote:

Başka Windows 7 kurulum DVd'Si ile deneyin Recovery bölümü bozulmuştur artık çalışmaz dediğim gibi format atarken diskin bölümlerini silin tekrar bölümlendirin.

home basic cd ile denedim onu bile boot etmedi. Tekrar ayarlar sonlandırma ekranına döndü.
    valla ne yapcam şaştım kaldım :S
  • quote:

quote:

Başka Windows 7 kurulum DVd'Si ile deneyin Recovery bölümü bozulmuştur artık çalışmaz dediğim gibi format atarken diskin bölümlerini silin tekrar bölümlendirin.

home basic cd ile denedim onu bile boot etmedi. Tekrar ayarlar sonlandırma ekranına döndü.

Hocam bu boot etmiyor ne demek istiyon formatın sonunda takılıyo diyon boot etmiyor diyon ne demek istiyon ne diyeceğimi bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 6 Ağustos 2012; 23:29:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu boot etmiyor ne demek istiyon formatın sonunda takılıyo diyon boot etmiyor diyon ne demek istiyon ne diyeceğimi bilemiyorum..

format attım ya sonunda takıldı bu "windows ayarları sonlandırıyor" diyor ama bu ekran 1 saat açık kaldı gitmedi. Bende yeniden format atmak için biosdan dvd ve usb boot ederek yeniden format atmak istiyorum. Ama olmuyor işte hdd etkisiz kılıyorum ilk dvd yapıyorum ama boot etmiyor yani dvd algılamıyor. tekrardan format atamıyorum pc takıldı gibi bişey hep "windows ayarları sonlandırıyor" ekranı geliyor.

• Bios default ayarlara getirdiğin halde çözüm olmuyor.

HDD ve ya DVD RW sorun olabilir.

HDD üzerinde Bad Sactor varsa bu tür sorunlar olabilir yada aşırı ısınıyorda olabilir. Neden DVD Boot etmiyor anlamış değilim bu şekilde çözüm bulamazsın servise göndermeni söyleyebilirim.
  • quote:

Bios default ayarlara getirdiğin halde çözüm olmuyor.

HDD üzerinde Bad Sactor varsa bu tür sorunlar olabilir yada aşırı ısınıyorda olabilir. Neden DVD Boot etmiyor anlamış değilim bu şekilde çözüm bulamazsın servise göndermeni söyleyebilirim.

Valla herşeyi denedim atmadığım takla kalmadı.

Boot etmemesi çok ilginç bir durum yani onu çözemedim gitti.

İlk defa böyle bir durumla karşılaştım, kendim çözmeye çalıştım ama çözemedim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

İyi geceler...
  • quote:

quote:

Bios default ayarlara getirdiğin halde çözüm olmuyor.

Valla herşeyi denedim atmadığım takla kalmadı.

Boot etmemesi çok ilginç bir durum yani onu çözemedim gitti.

İlk defa böyle bir durumla karşılaştım, kendim çözmeye çalıştım ama çözemedim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

İyi geceler...

Servisten geldikten sonra sonuçu tekrar yazarsınız

• kardeş pc yeniden başlat durmadan boşluk tuşu na baş gelen yerden 2 .seç
  • benimde başıma geldi F10 İLE gir 2. seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname45

benimde başıma geldi F10 İLE gir 2. seç

Saat gece olsa anlarımda ta bir yıllık konuyu gündüz vakti ne diye hortlatırsın....

• ESC ye basın... :)

ULTRABOOK'u windows 8.1 den w7 ye düşürdüm.. o kadar çetrefilli işi hallettik... adam yükleniyorum deyip dönüp duruyor... BEKLEMEM.. daha öncede başıma geldi.. 2006 model DELL'e de aynı USB ile format atmıştım.. ikisindede ESC ile çıkınca masa üstünü hazırlıyorum diyor.. tohadı atacaaan arkadaş..
  • Tek yapman gereken o durumdayken pc yi kapatmak... güvenli modda çalıştırıp yeniden başlatmak. Sorun cozulmustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt.sann

Tek yapman gereken o durumdayken pc yi kapatmak... güvenli modda çalıştırıp yeniden başlatmak. Sorun cozulmustur.

Eyvallah

• muratt.sann M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eyvallah üstad, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çok sağolasın sayende oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.