Şimdi Ara

100/50 KUPON HEPSİBURADA YENİ HESAP (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
15
Favori
35.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni mail ve yeni no ile üye oldum... ekrana indirime dair reklam görüntüsü de geliyor ama indirim olduğu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alıyosunuz ne
  • 2 hafta önce açtığım 3 hesap vardı. hesaplara giriyorum .hiç kullanılmamış numara ekliyorum

evet ekrana indirim banneri geliyor ama indirim olmuyor hb bizi kekliyor.numaraları kaydettiriyor çakallll

kesinlikle bizim IP ler kayıtlı hb'de hem wifi hemde sim kartların ki. başka anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 5 Mayıs 2021; 21:50:39 >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Android den sıfır hesap aç, dene. Yukarıda anlatmış arkadaş. Denemedim ama deneyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sağol 3 numara ile yararlandım benim noyu kabul etmedi

• Yeni hesapta daha önce kaydedilmiş numara ile indirim olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Android den sıfır hesap aç, dene. Yukarıda anlatmış arkadaş. Denemedim ama deneyeceğim.

hocam hesaplar zaten sıfır açıp bırakmıştım.üyelik bilgilerinde tlf no yok.adres kaydı yok.şimdi ilk defa girdim bu kampanyadan sebep ikisinede yakınlarımın tlfonunu kaydettim.uzaktan yakından hb ile alakaları yoktur :)) olmuyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 5 Mayıs 2021; 21:29:50 >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    İos üzerinden denerseniz oluyor hocam. Androidde olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam hesaplar zaten sıfır açıp bırakmıştım.üyelik bilgilerinde tlf no yok.adres kaydı yok.şimdi ilk defa girdim bu kampanyadan sebep ikisinede yakınlarımın tlfonunu kaydettim.uzaktan yakından hb ile alakaları yoktur :)) olmuyor maalesef

Alıntıları Göster
    Belki de Tele ilk defa yüklenip alışveriş yapılacak hb uygulamasında geçerlidir. Böyle yaşlı birinin telini bulup ona uygulama yükledim, yeni mail ve o kişinin hiç kayıtlı olmayan numarası ile indirim oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeter artık numara ekleyip durmayın. Hakkınız boşa gidiyor. Şirketin ekmeğine de yağ sürüyosunuz.

• 11 sipariş geçtim haber veren arkadaşa teşekkürler

• Emin1667 E kullanıcısına yanıt
    Android de çift telefon özelliği mi
  • eşimin telefonuna apk kurdum direk 100/50 tl düştü sonra hiç kullanılmamış bir telefon girdim üyelik açtım işlem tamam. Haber veren arkadaşa teşekkur ederim.

• Keşke şu 30 sipariş geçtim 50 sipariş geçtim diyenler eğer siparişi aynı adrese veriyorsa HB çoğunu iptal etse de bunlar da yeni telefonla hesap açtığıyla kalsa.

• Normal hepsiburada uygulamasında olmadı, arkadaşların dediği gibi paralel space uygulamasindan hepsiburadayi klonladim yeni üyelik açtım otomatik 50 tl indirim uygulandı. Son aşamada da sms onayı yaptım siparişi verdim. Haber veren ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Evet

• Elektronik ürünlerde geçiyor mu

• Rogue One kullanıcısına yanıt
    farkli no ile mi

• Jagenhagar kullanıcısına yanıt
    B3n kulaklık aldım ana kategori elektronik ama telefon ve altında geçmez diye düşünüyorum

• svaynovic kullanıcısına yanıt

Evet hocam kürdüz biz bi de aile apartmanı olunca amcaoğulların telefondan yaptım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.