Şimdi Ara

'100 Apple çalışanı geçen seneden beri iWatch için çalışıyor' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajeesh

çocuklara hitap edicek herhalde

Evet senin icin geliştirildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Artık çoğu firma Giyilebilir teknoloji üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

nereye gidiyor bu teknoloji böyle yakında uçan kızaklar yapıcaklar
  • Nedense bu tarz saatleri sevmiyorum. Analogun yerini tutmuyor.
  • IWatch ı çıkartarak Ipod Shuffle ve Ipod Nano satışlarını düşürmek istemezler...

Daha uzun yolları varrrr :))
  • Simdi anlasiliyor iPodNanoTouch neden kaldirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu tarz cihazlar islami koşullara uygun değildir ve haramdır. bunları üreten fabrikada çalışan işçiler sabah akşam domuz eti ve yağıyla besleniyor, vücutları ter üretirken terin içinde doğal olarak domuz yağı da atılıyor. üretim bandında temas ettikleri bu ürünlere terleri ve doğal olarak domuz yağı temas ediyor ve bulaşıyor. siz de bu domuz yağlı ürünü alıp bileğinize takıyorsunuz ve uzun süreli temas sonucu deriden emilim yoluyla veya sıkıldığınızda cihazı ağzınıza götürmeniz, yalamanızla vs. bu yağ sizin vücudunuza giriyor. dolayısıyla harama bulaşmak istemiyorsanız uzak durun !!!

Cok az yorum yazan birisiyim ama sana dayanamadım arkadasım ya iyiki senin kadar sacma dusunme yetenegine sahip degilim yoksa senin soludugun oksijenin akcigerindeki hava keseciklerinden birinden kanına gecmesi sonrasında az sayıdaki beyin hucrelerinden bir tanesiyle etkilesime gecmesi ve karbondiokside donusmesi sonrasında nefesini vermen durumunda olusan hava kirliligi durumunda aynı havayı soludugumuzu dusunerek suan intihar edebilirdim. ama neyse ki ben sen değilim..

• Gereksiz apple konularinda gereksiz insanlarjn ne isi var anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.