Şimdi Ara

'100 Apple çalışanı geçen seneden beri iWatch için çalışıyor' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahminen saatte oled teknolojisi kullanılacak kibar,ince ve gösterişli bi saat olacağını düşünüyorum, yoksa arkadasın dediği gibi spartacus ün bilekliğinden farkı kalmaz kimsede kolda çok kaba duran saati takmak istemez diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

telefonların nereye gittiği belli değil ama pil teknolojisi yerinde sayıyor yıllardır şu olaya bi el atan cıkmadı 6 saat gitmiyor yogun kullanımda ki daha da kotuye gidiş var once su pil işine bi el atsın firmalar sonrası zaten geliyor kendiliğinden

bizde firma hayranları bol.ne yapsalar alıyorlar.mesela htc düşük batarya kullanıyor ama hayranları eleştirmiyor.Sony Z modelinde yine batarya düşük ama yok efendim "stamina mod" koyduk telefona.3100 mah note 2 Kullanıyorum günü anca kurtarıyorum.2013 amiral modellerde 3000mah ve üstü batarya standart olmalı.konuya gelirsek eğer Google- gözlük atılımına Karşılık Aplle-saat taktiğini uygulayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes her işi yapıyor ya, herkes işini yapsın aga. telefonunu tabletini yaptın gözün doysun daha.

ayrıca bir DIESEL değil
  • Bunu daha önce LG çok başarılı bir şekilde çıkardı zaten.

• Haha haber için verilen resime bak. Komik olan şu, iphone5 çıkarken de böyle klavyesi yansıtılabilir vs. vs. özellikleriyle çıkacak diye birbirinden farklı resimlerle telefonu süsleyip, çıktığında bu telefonun hiçbir şeyi yok la?! dedirtecek süprizle bizi karşılamıştı. Bu saatte böyle olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

telefonların nereye gittiği belli değil ama pil teknolojisi yerinde sayıyor yıllardır şu olaya bi el atan cıkmadı 6 saat gitmiyor yogun kullanımda ki daha da kotuye gidiş var once su pil işine bi el atsın firmalar sonrası zaten geliyor kendiliğinden

bizde firma hayranları bol.ne yapsalar alıyorlar.mesela htc düşük batarya kullanıyor ama hayranları eleştirmiyor.Sony Z modelinde yine batarya düşük ama yok efendim "stamina mod" koyduk telefona.3100 mah note 2 Kullanıyorum günü anca kurtarıyorum.2013 amiral modellerde 3000mah ve üstü batarya standart olmalı.konuya gelirsek eğer Google- gözlük atılımına Karşılık Aplle-saat taktiğini uygulayacak.

valla elektrikli araç yapıp 50 km gitmek gibi bişey bu ulen hergün şarja sokulan telefondan ne beklenir dicem şimdi beni afaroz edecekler bi ara toshiba firması farklı bir pil teknolojisi üstünde çalışıyodu ama oda yalan oldu herhalde

• Saat'i yoktan var etmişler galiba resimdekinin içimi boş banamı öyle geldi.Yoksa ameliyat ile saat'in donanımını kolumuza bağlıyolar tabiya.Herkes birde olucak gibi yorum atmış.Ne videolar vardı iphone 5 için yok tablet oluyor,yok süpürgeyle çekiliyor.Komik olmayın,yorum atarken ilk göze batan şey resimdeki saat insanların yazdıklarına bak.Buda siyah birşey gelicek kimsenin umduğu gibi çıkmıcaktır.Bence baş mimar gitti gerisi para peşinde koşan adamlar.Ben artık apple'dan fazla birşey beklememeye başladım.Almam etmem demiyorum kimse yanlış anlamasın.Prensiplerini şimdiden bozmaya başladılar, benim gözümde.
  • bu tarz cihazlar islami koşullara uygun değildir ve haramdır. bunları üreten fabrikada çalışan işçiler sabah akşam domuz eti ve yağıyla besleniyor, vücutları ter üretirken terin içinde doğal olarak domuz yağı da atılıyor. üretim bandında temas ettikleri bu ürünlere terleri ve doğal olarak domuz yağı temas ediyor ve bulaşıyor. siz de bu domuz yağlı ürünü alıp bileğinize takıyorsunuz ve uzun süreli temas sonucu deriden emilim yoluyla veya sıkıldığınızda cihazı ağzınıza götürmeniz, yalamanızla vs. bu yağ sizin vücudunuza giriyor. dolayısıyla harama bulaşmak istemiyorsanız uzak durun !!!

• Malesef bu da olmadı Apple bu da yenilik değil :D

Sony Smartwatch...

• Ne de güzel yapmış
    kendi pazarı bitti şimdi saat pazarına giriyor burada da akıllı saat trendi yapar sonra gözlüklere rakip çıkarır
    sonra akıllı koşu ayakkabıları akıllı yüzükler sonra entegre araç sistemleri ile devam ederler. Çokta doğru yaparlar çünkü bilişim sektörü hiç bir zaman karlı olmadı. Uzak doğulu üreticilerin pazarı bozmalarına karşı yapacakları hiç bir şey yok. Dolayısıyla pazarlama güçlerini farklı alanlarda ürün çıkartarak gösteriyorlar güzel fikirler ortaya atıp trend yaratmak, düşünülmeyeni düşünmek....
    Simitçiler ayvalık tostu kumru patso satanlar bizde bunlardan çok var biliriz birbirimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

galiba şebeke sorunu var dikkatli bakarsanız çekmiyo şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleti daha nasıl sömürecekler lanet olsun apple!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu tarz cihazlar islami koşullara uygun değildir ve haramdır. bunları üreten fabrikada çalışan işçiler sabah akşam domuz eti ve yağıyla besleniyor, vücutları ter üretirken terin içinde doğal olarak domuz yağı da atılıyor. üretim bandında temas ettikleri bu ürünlere terleri ve doğal olarak domuz yağı temas ediyor ve bulaşıyor. siz de bu domuz yağlı ürünü alıp bileğinize takıyorsunuz ve uzun süreli temas sonucu deriden emilim yoluyla veya sıkıldığınızda cihazı ağzınıza götürmeniz, yalamanızla vs. bu yağ sizin vücudunuza giriyor. dolayısıyla harama bulaşmak istemiyorsanız uzak durun !!!

troll master

• Şimdiden saat için jailbreak konularını görür gibiyim :) Neyse bunun sarjıda bir gün gitmesinde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu tarz cihazlar islami koşullara uygun değildir ve haramdır. bunları üreten fabrikada çalışan işçiler sabah akşam domuz eti ve yağıyla besleniyor, vücutları ter üretirken terin içinde doğal olarak domuz yağı da atılıyor. üretim bandında temas ettikleri bu ürünlere terleri ve doğal olarak domuz yağı temas ediyor ve bulaşıyor. siz de bu domuz yağlı ürünü alıp bileğinize takıyorsunuz ve uzun süreli temas sonucu deriden emilim yoluyla veya sıkıldığınızda cihazı ağzınıza götürmeniz, yalamanızla vs. bu yağ sizin vücudunuza giriyor. dolayısıyla harama bulaşmak istemiyorsanız uzak durun !!!

Şimdi bu adamların terlerinden çıkan domuz yağı buhar halinde havaya karışıyor, sen o havayı soluyorsun ve senin bünyeye geçiyor. Ben senin yerinde olsam böyle harama bulaşacağıma intihar ederim :D :D :D

• Saati çok severim eğer pil süresi sorunu olmazsa ve fiyatı uygun olursa kesinlikle alırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bellair

Şimdiden saat için jailbreak konularını görür gibiyim :) Neyse bunun sarjıda bir gün gitmesinde :)

• beyazı ne zaman çıkıo acaba.. ahgskjhdkjhdkdjh::D

• Bence analog kalması gereken şeylerden biri de saatlerdir. Dijital saatleri sevemedim bir türlü

• Bu tarz akıllı saatler Google Now ve Siri ile desteklenirse hoş olur. Şu an için pek gerekli görmüyorum ama bir kaç sene içinde ne olacağı belli olmaz. Hologram teknolojisi vs ile yapılabilecekleri düşününce heyecanlanıyor insan.
    Bu arada şu an piyasada akıllı saatlerin hiç birinin tipi düzgün değil. İçlerinde bir tek Nike Fuel Band'in görünüşü düzgün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.