Şimdi Ara

100 bin bandında? Sen olsan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    100 bin bandında hb otomatik vites arac bakıyorum satarkende uzmeyecek bir araç .

Aklımda su anda golf ve a3 hb var bunla ilgili tavsiyesi olan fikri olan varsa dinlemek isterim

Yilda 10-12 bin km yaparım sanırım en fazla yani benzinli de olabilir dizelde

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaydin -- 7 Ekim 2018; 11:44:44 >

• A3 öneririm gençişi havan da olur
  • O sınıfta en F/P olanı V40'dır. Kalite, donanım olarak baktığınız araçlardan üstün.
  • O sen olsan bari

Sen olsan bari

Sen olsan bari

Sen olsan bari

• Porş kayen
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Varmi a3 tecrubeniz neden a3 olmali hocam
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Volvo ikinci elde çok tutulan bir araç değil diye biliyorum. Ayrıca daha önce kullanmadım hiç bakımı felan yorar mi acaba
  • hknaydin H kullanıcısına yanıt
    Audi'nin bakımı nasılsa volvo da öyledir. İkisinin de parçaları euro üzerinden geliyor.

Piyasası daha yavaştır doğru. Ama sonraki sahibi için değil kendiniz binmek için alıyorsanız bu da çok problem değil.
    Malum ülke şartları sonraki satışı düşündürüyor insana

Peki kullandınız mi hocam volvo golf e a3 göre kiyaslarsak arka koltuk diz mesafesi ve pagaji nasıldır
  • hknaydin H kullanıcısına yanıt
    Bende S40 var o yüzden yorum yapamayacağım. Ama koltuklarının çok daha konforlu ve iç mekanın daha kaliteli olduğunu biliyorum kullanıcıların yorumlarına göre. Forumda aratırsanız mutlaka kullanıcı yorumları bulursunuz.
    Cevaplar için teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaydin

Varmi a3 tecrubeniz neden a3 olmali hocam
    Yok bendw ne gezer dayıoğlunda var bir kez içine binmiştim çok kaliteli bir araç gidişi de iyi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.