Dükkan işi garanti değil batarsan hayatın kayar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 bin dolar büyük para mi (5. sayfa)
-
-
mesajımdada yazdığım gibi kişiden kişiye değişir. mesela size göre risk , bize göre fırsat.
-
siz ytparadaki sonsuzluksunuz sanırım youtube ile başlayıp sektör zorlaşınca dükkanlarla zengin olmuştunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuh ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ewt dostum. hedef 50m ^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzluq -- 8 Kasım 2023; 11:21:44 > -
Eğer türkiyede yaşayıp 100bin dolarla bir yatırım yapıcaksan araba vs. küçük para ancak yurt dışındaki fiyatlar ile alışveriş yapıcaksan yine yatırım için değerli bir para enazından türkiyede alcağından 3-4 kat lüks araba almana yeter. Ev için demiyorum yurtdışında ev alamassın o paraya türkiyede yine iyi kötü alırsın
-
99.999 dolardan büyük, 100.001 dolardan küçük
-
Genel anlamda, maaş alarak birikmeyecek kadar büyük bir para. Geniş çaplı ticaret yapan için ufak bir para. Nereden baktığınıza bağlı.
-
Nereden görüyonuzda yazıyonuz bu konuyu xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:D tefecikte filan mı dostum o daireler ? İzmir ve Antalya konut fiyatları uçtu kirada oturan yerli egeliler bile terk etti şehiri boyna akın ediyorlar o yüzdende fiyatları uçurdular
-
Bence büyük para.
Tüm parayı TL çevirip 20TL ve 10 TLyaparsanız, bir palet para yapar.
-
ee küçük para sayılmaz 100k dolar ortalama bir semtte 1 parası günümüz şartlarında...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X