Şimdi Ara

100 Bin TL civarı Sıfır-Dolu Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

(eger aracı hemen almanız gerekmiyorsa)

Donanım olarak üzmez. Çıksın piyasasına bakın ona göre karar verirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bin lirayı köhne atmosferik kaportası kendi kendine göçen siviğe vereceğine git çöpe at.
  • civic'in 2. eli de iyidir alınabilir
  • civic alma mağdur olursun c sutunda kronik göçük sorunu var mahkeme süreci başladı hondaya göre kullanıcı hatası
    benim önerim i30 dizel 115bine elit plus alınabilir
    ya da opel astra
  • hala satılıyorsa kaçırmadan makyajlı insignia alın 110 - 120 arasına d sınıfı 1.6 otomatik daha ne istiyorsunuz
  • 1.0 motor golf alabilirsiniz.
  • GreenMamba kullanıcısına yanıt
    1.4 TSI 150 PS DSG Green Tec ----- Sport---------109.900 TL
    Yeni Civic Hatchback Sport 1.498 cc Otomatik Benzin 105.950 TL
    Yeni Civic Sedan 1.6 Executive Eco 1597 cc Düz Benzin/LPG 107.550 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelans67 -- 6 Ağustos 2017; 19:52:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenMamba

peki yeni astra hb ne dersiniz dizel otomatik ?

eger donanim olarak zengin olsun istersen almanlarda aradigini bulamazsin.. bos araci kakalarlar sana.. donanim seviyorsan megane hb, astra hb, 308 bakabilirsin...
  • 08 GTI by Peugeot Sport

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tercihim 1 civic 2 golf 3 leon fr hepsi bu piyasa da fiyatını hakediyor golf ile leon arasında kalıcak olursam kendi tercihim golf olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenMamba

Hocam teşekkür ederim sıfır düşündüğümüz için zaten çok fazla bir seçeneğimiz kalmıyor. Leon tavsiye ediliyor ama o da sonuçta bir SEAT modeli dizeline çıktıkmı 120 bini gözden çıkarmamız gerekiyor.

Civic 2017 yılında en çok satılan 5. model. 10 bin küsür insanın tercih ettiği bir araç bu forumlarda neden bu kadar çok kötülenir veya tavsiye edilmez bunu anlamaya çalışıyorum sadece.

hocam ben imzamdaki aracı satıp Civic hb alcaktım (fakat alacağım arabayı bayi başkasına sattı ahmaklar, benim kapora vermemi kabul etmedikleri halde), siz düşünün.

Civic hb öneririm ve sizi üzmez ama sedan kesinlikle bulaşmayın, şanzıman güncel değil, üretim yeri ingiltere değil ve atmosferik motor var (benimki turbo olduğu için).

Leonda güzel derim ama dsg den korkun (kavramam garantiden 26.000 de değişti, hala kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok). Ama başka araçlarda bakın derim. Örn: Volvo v40 momentum vs

• Manuel olacaksa leon'u öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

100 bin lirayı köhne atmosferik kaportası kendi kendine göçen siviğe vereceğine git çöpe at.

Satılan 10bin küsür aracın yalnızca 200tanesinde bu göçme sorunu görülmüş. Muhtemelen aynı banttan çıkan bir seride oluşmuş sorundur diye düşünüyorum.

Sıfır ve donanımı zengin bir araç almak istiyorsak bazı şeylerden feragat edeceğiz.

Hiç birimiz yarış yapmıyoruz sonuçta turbo motor olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Kaldıki istanbul şartlarında hızın h sini yapamıyoruz trafikten. Ayrıca yakın zamanda arkadaşım aldı aracı birlikte uzun yol sayılabilecek bir süre kullandık ve performans bu forumdaki ergenusların abarttığı gibi kötü fln değil gayet yeterli.

Evet 110 bin yüksek bir meblağ ama civic için ergen yorumlarına aldırış etmiyorum. Sizin yorumunuz da içi boş bir yorum bence ama teşekkür ederim.

İyi günler.

• Honda Civic Eco (LPG'li) aracıyla oldukça övünebiliyor. LPG'li araca göre performansı gayet iyi ve fabrika çıkışlı LPG bence daha güvenli ve rahat. Ayrıca tek bir tuşla LPG'den Benzinli'ye geçiş hakkı veriyor ve LPG dolumu da benzin bölümünden yapılabiliyor. Her zaman dediğim ve duyduğum gibi Honda ikinci elde değer kaybetmez, servisi sevmez. Tercihiniz Civic Eco olmalı bence
  • GreenMamba kullanıcısına yanıt
    Ben Bu aracı showrumda inceledim. Çakma deri koltuklarından kaynak hatalarına kadar her şeyini de gördüm. Ayrıca firmanın açıklaması var. Farklı metaller kullanılan geçiş bölgesinde göçme var. Seri problemi değil.Genel problem. O paraya dizel otomatik de alabiliyorsun turbo motorda alabiliyorsun. Honda tr sizleri düdüklemesin derdindeyiz ama ne desek boş.

Ayrıca ben ergenliği geçeli çok oldu be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Ağustos 2017; 12:24:33 >
  • bugun astra hb dynamic dizel otm. araca 102bin lira fiyat aldim bence gayet iyi bi arac fiyatina gore piyasa şartlarini da dusundugumuzde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.