Şimdi Ara

100 Bin TL civarı Sıfır-Dolu Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfır araç alacağım ve donanım olarak da sonradan bi tomar para verip dolduracağım bi araç tercih etmeyeceğim.

Hem şıklığı hem lpg seçeneği hemde donanımıyla civic exe şuan için aklıma en çok yatan model.

Sizlerin de önerilerini almak istedim.

Not: aradığınız nedir diye sorcak olursanız otomatik az yakan donanımı kuvvetli olsun derim.

• Makyajlı Golf 1.4TSI DSG Comfortline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorPilot -- 23 Temmuz 2017; 16:11:38 >
  • 1.6 dizel octavia kullaniyorum.Yakiti da gayet iyi bence.Makyajsiz kasa bulursaniz inceleyin derim.
  • Civic doğru tercih bence sıfır olması görüntü olarak şuan piyasanın en dikkat çeken aracı olması o fiyat segmentin de orjinal fabrika lpg li olması sorunsuz otomatik şanzumanı alınabilir yapıyor
  • Aradığınız aracı bulmuşsunuz siz bence:)Alternatif olarak 308 dizellere de bakabilirsiniz, fiyatlarını tam bilmiyorum ama.
  • DoktorPilot kullanıcısına yanıt
    Hocam onada sunroof geri dönüş camerası fln onu ekle bunu eklersek 120 130luk oluruz gibime geliyor
  • Superb 1.6 tdi dsg prestij paket
  • Elantra elite plus dizel otomatik bi bakın derim
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bi tane elentra var zaten çok da memnunuz nazar değmesin ama farklı bi araç istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenMamba -- 23 Temmuz 2017; 22:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

Superb 1.6 tdi dsg prestij paket

164.900 TL :)
  • Yok mu farklı bir görüş arkadaşlar?
  • Hocam bizde civic elegance var. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

Bir de performans istiyorsanız hiç almayın
  • ikaankupeli İ kullanıcısına yanıt
    Yani sonuçta lpgli bir araçtan performans beklenemez ama benzindeyken sport moda aldığımızda da mı performans yetersiz?

110 bine donanımı iyi olan başka bir araç tavsiyeniz var mıdır?

Teşekkürler
  • Filtreledim sonuç olarak bu çıktı

100 Bin TL civarı Sıfır-Dolu Araç Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbringer -- 6 Ağustos 2017; 13:28:38 >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam emeğine sağlık ama sen olsan hangisini alırdın. Civic mi i30mu?
  • GreenMamba kullanıcısına yanıt
    İş yerinizde çalışan bir arkadaş petrolde araç yıkamacılığı yapıyor benzinlik sahibi sedan Civic almış ama aldığı gün arkadan carpmışlar. Dediğine göre araç çok fena hale gelmiş arka komple akordeon olmuş . Daha sonra sahibi aracı bu halde görünce başka model almış . Genelde japon araçları daha özensiz basit olurken tok hissiyat vermiyor . Bu konuda Hyundai belki de Almanya da arge yapması nedeniyle sanki daha iyi gibi daha Avrupai .

Bunun dışında donanım olarak Hyundai daha zengindir ayrıca servis çok daha ucuz ve kullanıcı dostu.

Zor iş gerçekten en güzeli test sürüşü yaparak karar vermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightbringer -- 6 Ağustos 2017; 15:34:46 >
  • Leon geliyor aklıma.Fiyatı 100 bin lira da olsa fahiş piyasada sıfır almak isteyenler için hala mantıklı bir tercih.

Yerinizde olsam temiz 2. ellerede bakardım. Civic tir leondur bunlar 100 lira verilecek araçlar değil.O paraya dizel oto. İnsignia bulursunuz tertemiz
  • otomatik alacaksaniz japonlardan uzak durun derim.. malum cogunlugu CVT kullaniyor.. arabayi surerken nefret edersiniz...
  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim sıfır düşündüğümüz için zaten çok fazla bir seçeneğimiz kalmıyor. Leon tavsiye ediliyor ama o da sonuçta bir SEAT modeli dizeline çıktıkmı 120 bini gözden çıkarmamız gerekiyor.

Civic 2017 yılında en çok satılan 5. model. 10 bin küsür insanın tercih ettiği bir araç bu forumlarda neden bu kadar çok kötülenir veya tavsiye edilmez bunu anlamaya çalışıyorum sadece.
  • CinliUV C kullanıcısına yanıt
    peki yeni astra hb ne dersiniz dizel otomatik ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.