Şimdi Ara

100 Bin TL ye bu koşullarda en mantıklı tercih? Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta içerisinde ÖTV indirimli araç alacağım. Düşündüğüm fiyat indirimsiz 100.000 civarı. 5 yıl kullanmak zorunda olduğum için yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. O yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

1- Öncelikle belirteyim Nissan Juke kullanıcısıyım. O yüzden ilk önceliğim yüksek olması sebebi ile Crossover veya SUV.

2- Araç Dizel olacak. Yakıt değerlerinin de beni mutlu etmesini istiyorum.

3- Manuel Vites.

4- Cam tavan vazgeçilmezim. Lütfen önerilerinizde bunu gözardı etmeyin.

5- İkinci elde sorun yaşamayacağım bir araç. Satarken kaybımın minimum olmasını istiyorum.

Sizce bu koşullar doğrultusunda en mantıklı tercih ne olmalı? Objektif yorumlarınızı bekliyorum.

NOT: Şu an bana en mantıklı gelen tercih Nissan Qashqai 1.5 DCi SkyPack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 2 Ağustos 2015; 16:12:57 >

• Bence 1.5 qq yerine 1.6 kadjar daha iyi olur. 2 arabada hemen hemen aynı zaten qqde de 1.6 var ama full olanın fiyatı 110 bin civarıydı kadjarınsa 96 bin tl civarı bir fiyati vardi. Aynı fiyata 1.5 yerine 1.6 4×4 bir araca binmiş olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el konusunda şüphelerim var. Yeni bir araç talep ne olacak, tutulacak mı? Bu soruların cevabını almak için çok erken :(
  • iyi de madem 2.el ini düşünüyorsunuz niye sıfır bakıyorsunuz ki zaten aldığınız anda zarara gireceksiniz, tutulan 2.el araçlara bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

iyi de madem 2.el ini düşünüyorsunuz niye sıfır bakıyorsunuz ki zaten aldığınız anda zarara gireceksiniz, tutulan 2.el araçlara bakabilirsiniz.

Hocam ÖTV indirimli alacağı için sıfır almak zorunda baştan söylemiş zaten arkadaş.

• ÖTV indirinmli alacağımı konunun başında belirttim. 2. El aracı ÖTV siz alma gibi bir şansım varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • 3008,5008 de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende sizin gibi juke kullanicisi ve ÖTV indirimli arac bakiyorum. Oncelikle Allah yardımcınız olsun.

Isiniz zor benim gibi. Suv ve crossover piyasasinda juke tan sonra sizi memnun edebilecek arac crv veya xtraildir. Ancak manuelde 100 bine bu araçları zor bulabilirsiniz.

D sinifi bakmaniz cok daha mantikli. Mondeo veya bmw 1.16 d. Superb yeni çıktı fiyati kazık. Bmw 2-3 seneye kalmaz kasa değiştirecek.

En mantikli mondeo hem yeni çıktı hemde sadece manueli olmasi sizin acinizdan iyi.

Bana kalsaydi butceyi biraz daha arttirip yeni a4 u beklerdim veya direk mondeo derdim yeni olmasindan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Bende sizin gibi juke kullanicisi ve ÖTV indirimli arac bakiyorum. Oncelikle Allah yardımcınız olsun.

Isiniz zor benim gibi. Suv ve crossover piyasasinda juke tan sonra sizi memnun edebilecek arac crv veya xtraildir. Ancak manuelde 100 bine bu araçları zor bulabilirsiniz.

D sinifi bakmaniz cok daha mantikli. Mondeo veya bmw 1.16 d. Superb yeni çıktı fiyati kazık. Bmw 2-3 seneye kalmaz kasa değiştirecek.

En mantikli mondeo hem yeni çıktı hemde sadece manueli olmasi sizin acinizdan iyi.

Bana kalsaydi butceyi biraz daha arttirip yeni a4 u beklerdim veya direk mondeo derdim yeni olmasindan dolayı

Ford Mondeo'yu gidip gördüm, inceledim. Forda gidişimdeki amaç Kuga'yı bakmaktı ama dışarda Mondeo'yu gördüm ve çok hoşuma da gitti açıkçası. Ama yukarıda da belirttiğim gibi Juke kullanıcısı olmamdan kaynaklı yüksek ve Jipvari bir araç isteğim var. Sedan veya diğer alçak otomobillere karşı bir hissizlik oluştu bende. Bilemiyorum. Tasarımını beğensem de almak içimden gelmiyor. Uzak duruyorum :(

Siz de bir Juke kullanıcısı olarak yeni arayıştasınız. Qashqai hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz arasında göremedim. Merak ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 2 Ağustos 2015; 18:54:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Bende sizin gibi juke kullanicisi ve ÖTV indirimli arac bakiyorum. Oncelikle Allah yardımcınız olsun.

Ford Mondeo'yu gidip gördüm, inceledim. Forda gidişimdeki amaç Kuga'yı bakmaktı ama dışarda Mondeo'yu gördüm ve çok hoşuma da gitti açıkçası. Ama yukarıda da belirttiğim gibi Juke kullanıcısı olmamdan kaynaklı yüksek ve Jipvari bir araç isteğim var. Sedan veya diğer alçak otomobillere karşı bir hissizlik oluştu bende. Bilemiyorum. Tasarımını beğensem de almak içimden gelmiyor. Uzak duruyorum :(

Siz de bir Juke kullanıcısı olarak yeni arayıştasınız. Qashqai hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz arasında göremedim. Merak ettim :D

Juke tan sonra qq size sürüş keyfi biraz zor yasatir. Bir onceki qq daha sorunsuz ve iyiydi. Bi de qq sizin kullanim doneminizde kasa değiştirecek.

Değer kaybi en az olması icin kasanın yeni degismesi gerekir. Fiyatı kazik olmasa benzer platformda cx3 ve yakinda hrv gelecek. Fiyatlaru juke gore cok pahalı ancak anlattigim gibi kasa değişim donemine denk geliyor.

Suvda japonlara bakmanız daha iyi.

• Bugün Qashqai ve Kadjar'ı inceledim. İkisinden de Manuel 1.5 DCi Full Donanımı için fiyat aldım.

Nissan Qashqai = 104.000 TL / ÖTVsiz 72.000 TL + Boya koruma ve ufak tefek hediyeler ( Yeterli bulmadım karşılıklı restleştik)

Renault Kadjar = 98.000 TL / ÖTVsiz 67.700 TL + Hiçbir şey alamadım. (Bu durum hiç hoşuma gitmedi)

Konuştuğum insanlar arada yaklaşık 5000 TL lik fiyata rağmen Nissan kalitesi, Reno arabası için deymez, Nissan al gibi laflar ettiler.

Sizlerin görüşü nedir arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
  • karaoglan_61 kullanıcısına yanıt
    Reno nun neresi kötü anlamıyorum. Fakat kadjar olmamış bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi biraz zorlarsanız 2012 rexton öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrikatörünoğlu kullanıcısına yanıt
    Az yakan demiş.Rexton ile nasıl az yakacak?
    Ben sana şimdiden söyleyeyim kadjar tutmayacak, eylülde yeni tiguan geliyor benzinli tiguan bile kadjardan çok satar, 1.5 qq skypack en çok satan qq versiyonu zaten, öneririm
  • Bence Kadjar yerine QQ almanız daha mantıklı olacaktır.
    Bu modeller dışında mutlaka Jeep Renegade ve Skoda Yeti'yi inceleyin derim.
    Performansı biraz daha iyi olsun derseniz.Bu araçlar içinde en iyisi Renegade'dir 1.6 dizelde performans anlamında.Bence bir test edin derim bayisi var ise bulunduğunuz ilde.
    Skoda Yeti'ye gelirsek içlerinden Fiyat/Performans olarak en iyi araç.Genelde insanlar tipini beğenmez ama fiyat olarak en uygunları içinde.Bu aracın kötülüğü yakın 1-2 sene içinde yeni kasası gelecek.
    Skoda Yeti 1.6 TDİ Elegance Manuel Fiyatı 75.000 TL.Cam tavan fiyatı ise 4.000 TL. Yani 79.000 TL gibi bir liste fiyatı var aracın.
    Yani 54-55 bin tl civarı bu araca sahip olabilirsiniz.Bence bir test sürüşü yapmaktan zarar gelmez.
  •  100 Bin TL ye bu koşullarda en mantıklı tercih? Yardım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Ben sana şimdiden söyleyeyim kadjar tutmayacak, eylülde yeni tiguan geliyor benzinli tiguan bile kadjardan çok satar, 1.5 qq skypack en çok satan qq versiyonu zaten, öneririm

Tiguan kasa yenileyecek mi? Fiyatları belli mi? Çok bir fark yoksa beklemeyi göze alabilirim.

Not: Biraz araştırdım 2016 deniliyor ve kesin bir tarih verilmemiş. Yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 4 Ağustos 2015; 22:37:42 >
  • Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Jeep Renegade ve Skoda Yeti'yi inceledim ama görsel olarak hiç ilgimi çekmiyorlar :(
    Yeni tiguanı çok araştırdım, motorları versiyonları vw bölümündeki 2015 yeni kasa tiguan konusuna yazdım bi bakarsın, fiyatları passatla hemen hemen aynı olacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.