Şimdi Ara

100 Bin TL ye bu koşullarda en mantıklı tercih? Yardım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xc70 kullanıyorum , arkadaşım sıfır qashqai aldı bana bile gayet rahat estetik olsun sürüş konforu olsun çok iyi araç, doğru karar vermişsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖTV indirimi sadece 1.6 ve altı motorlar için geçerli, hatırlatmakta fayda var. Bu durumda honda CRV mantıklı olabilir. Yeni tiguan da beklenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda CRV yi inceledim. Çok güzel bir araç ama arkasını beğenmedim. Aracın öndeki albenisi arkasında yok. Tavana kadar yükselen lambaları hiç hoş olmamış bence :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Honda CRV yi inceledim. Çok güzel bir araç ama arkasını beğenmedim. Aracın öndeki albenisi arkasında yok. Tavana kadar yükselen lambaları hiç hoş olmamış bence :(

Evet genel olarak bu eleştiri var. Ben de o yüzden tiguanı da beklemekteyim. x-trail hakkında öyle güzel yorumlar göremiyorum. Eski qq II nin yerine çıkmış diyenler var. 100 bine boş x-trail almaktansa dolu bir qq daha mantıklı olur sanırım.
  • Keşke 130'luk 1.6dci alsaydınız. Arada ciddi performans farkı var. Sonra kullanırken aklınızda kalmazdı. 130'luk motor farkı için 5000TL fazla değil bence. Motor neredeyse giriş seviyesi 2000cc dizel gibi performans veriyor.
  • Bugün Skoda Yeti'yi inceledim. Dizeli üretimden kaldırılmış. Nasıl işse sadece benzinli ve orta modeli var. Bu sebepler elemem için yeterli oldu.

Suzuki Vitera için Eylül ayının ortasını beklemeli miyim? Yoksa kıyaslandığında Qashqai daha mantıklı bir seçenek gibi mi duruyor. Sonuçta uzun süredir piyasada olan bir araç ve ne olduğu belli. Satış rakamları da çok iyi.

Sizce Qashqai 5 yıl sonra satışta beni üzer mi? Mantıken bu kadar tutulan bir aracın çok değer kaybetmemesi gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.