quote:Orijinalden alıntı: Jason Becker100 bin'e olmaz ama 5-6 milyon Tl vereceklerse belki düşünebilirim.100.000 kız mı Pişmişse ve zehirsizse 100.000'e yerim tabii ki.
quote:Orijinalden alıntı: heyyyyyNeslini tuketirimdişlerini çıkartır öldürür yerim ne olacak zehir olmadıktan sonra tabi
quote:Orijinalden alıntı: Yarrquote:Orijinalden alıntı: heyyyyy Neslini tuketirim Alıntıları Göster Parçalarım.
quote:Orijinalden alıntı: [İddaa]4-4-2 quote:Orijinalden alıntı: heyyyyy Neslini tuketirim Amuda kalkarak güldüm Ben evet diyorum Yıldızlı evet diyorum
quote:Orijinalden alıntı: Rinkhal quote:Orijinalden alıntı: [İddaa]4-4-2 quote:Orijinalden alıntı: heyyyyy Neslini tuketirim Amuda kalkarak güldüm Ben evet diyorum Yıldızlı evet diyorum 3 evetle uğurluyoruz arkadaşımızı
quote:Orijinalden alıntı: Presoquote:Orijinalden alıntı: heyyyyy Neslini tuketirim Sesli güldüm. Alıntıları Göster ve hala gülüyorum
quote:Orijinalden alıntı: cesmuruHücrelerine ayırırım.Alıntıları Göster fener balığı değil mi bu? zaten eti makul bulunabilitesi düşük bir palık
quote:Orijinalden alıntı: ghost100 100 bin e masaya oturmam la ben dar gelirliliğin alemi yok Bana bi 500 tl atsana madem. Vereyim hesap numarasını
quote:Orijinalden alıntı: benimadimkuntakintefener balığı değil mi bu? zaten eti makul bulunabilitesi düşük bir palıkAlıntıları Göster yenir yutulur.