Şimdi Ara

100 bine crossover? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam kadjarın kalitesinin qq den kötü olduğu yorumlarını çok okuyorum. işin aslı qq hakkında da çok güzel yorumlar göremiyorum. Mesela bir ara qq nin bir kaç suv ile karşılaştırmalı test videosunu izledim. qq yi ön arka çapraz şekilde tekerlerini rampalara çıkardılar ve qq nin bagaj kapağı kapanmadı. Forumda da buna benzer bir örnek okudum, adam arka stopları kırmış.
  • Sıfır düşünüyorsanız CR-V 1.6 dizel manuel en mantıklı seçenek olabilir. Ben de cr-v lere bakıyorum da, genel anlamda beğeniliyor. Tüm japonlarda olduğu gibi iç malzemeler biraz sert plastik ve yol-rüzgar sesini alırsınız. Tabi bu bütçeye mükemmel bir araç alınamaz.
  • Mitsubishi asx de tasarım ve sağlamlık olarak beğendiğim japon araçlardan. Ama atmosferik ve lpg düşünmüyorum artık. Bana biraz bagaj da lazım üstelik.

CR-V gayet kaliteli bir araç. Ama dış tasarımı nedense itici geliyor bana. Galiba fazla mükemmelliyetçi biriyim :) Bu gidişle zor araba alırım.
  • 2-3 hafta önce dizel crv test ettim. Araç yol sesi konusunda çok başarısız. İç mekan kalitesi fiyatına göre yerlerde. Fiyatını haketmiyor kesinlikle.

Sıfır alacaksanız yeni asx dizeli test etmenizi öneririm. Okuduğum kadarıyla araçta birçok iyileştirme yapılmış. Donanım olarak da çok başarılı.

Ful versiyonunda cam tavan, xenon far, anahtarsız çalıştırma, elektrikli ısıtmalı koltuk, kaliteli ses sistemi gibi birçok donanım var. Pazarlıkla 90 95binlere alabilirseniz güzel seçim olur.

Sıfır şartı yoksa da birçok seçeneği değerlendirebilirsiniz. Çok daha uyguna daha konforlu, kaliteli seçenekler bulabilirsiniz. Outback, forester, Mazda cx-5, rav4, outlander gibi 2. el seçenekler de değerlendirilebilir. Hepsi bu sınıfın köklü araçlarından.
  • fırsatını bulunca tucson süreceğim, konfor konusunda çok iyi diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

fırsatını bulunca tucson süreceğim, konfor konusunda çok iyi diyorlar

Tusconu da beğeniyorum. Koreliler son yıllarda devrim niteliğinde gelişme kaydettiler. Ama 1.6 dizelinin olmayışı çok büyük eksik benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

2-3 hafta önce dizel crv test ettim. Araç yol sesi konusunda çok başarısız. İç mekan kalitesi fiyatına göre yerlerde. Fiyatını haketmiyor kesinlikle.

Sıfır alacaksanız yeni asx dizeli test etmenizi öneririm. Okuduğum kadarıyla araçta birçok iyileştirme yapılmış. Donanım olarak da çok başarılı.

Ful versiyonunda cam tavan, xenon far, anahtarsız çalıştırma, elektrikli ısıtmalı koltuk, kaliteli ses sistemi gibi birçok donanım var. Pazarlıkla 90 95binlere alabilirseniz güzel seçim olur.

Sıfır şartı yoksa da birçok seçeneği değerlendirebilirsiniz. Çok daha uyguna daha konforlu, kaliteli seçenekler bulabilirsiniz. Outback, forester, Mazda cx-5, rav4, outlander gibi 2. el seçenekler de değerlendirilebilir. Hepsi bu sınıfın köklü araçlarından.

Ben asx in benzinlisini kullanmıştım. Halen yolda bir asx görsem dönüp hayranlıkla bakarım. Yeni kasası çıksaydı belki bakılabilirdi ama, aynı kasaya dizel motoru koydular. Bu kasanın yalıtımı başarısızdı. iç hacim fena değil ama bagaj olarak da 500 lt civarı olmasını istiyorum. Yeni suvlarda bu eksiği kapatıyorlar. Yoksa asx in gözümdeki imajı halen çok iyi konumda.

• Q5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X trail. QQ ile Arasında çok fark var . Sadece Tasarımı benziyor gerisi farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiguan almayacaksan senin alacağın 2 araç var,x trail ya da crv.Çünkü 2. el kaygım var diyorsun kardeşim.
    İkisinin arasında crv nin 2. eli daha hızlıdır.ondan tercih belli.çok oyalanmana gerek yok
  • Evet, hacimli araç seviyorum, hem bagaj olsun hem iç mekan olsun. Aslında x-trail d sınıfı iken cr-v c sınıfı suv diye geçiyor. Ama bagaj olarak cr-v daha başarılı. Hondanın imajı da nedense bana daha iyi gibi geliyor. Bu iki araç arasında cr-v biraz daha öne çıkıyor benim için..Bakalım bir iki ay içinde karar vermem gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.