Şimdi Ara

100 bine crossover?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki benzer konular açılmıştır, ama forumları okumama rağmen hala karar veremiyorum.
    Bana uygun kriterler;
    -Bütçe max 110 bin olabilir.
    -Yıllık 20.000 km civarı
    -Hem şehir içi hem köy yolları ve bazen balık avına uygun olmalı
    -dizel ve manuel,
    -suv&crossover bir araç olmasını istiyorum
    -C sınıfı ayarında olmalı(mokka, captur vs düşünmüyorum)
    -Konfor önemli. (Konfordan kastım, rahat ve sessizlik)

(Vw nin bu son olayları olmasaydı yeni tiguanı bekliyor olacaktım. Ama listeden çıkarmış durumdayım.)

Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-ilk-sahibinden-emsalsiz-30.000kmde-servis-bakimli-garanti-231988500/detay

Kesinlikle harika bir araç. Bunu ilk gördüğümde hayran kalmıştım. Zaten böyle araçları ikinci el almak lazım :D
    Bakalım listede dursun..

• klasik bir cevap olacak ama o paralara donanımlı bir qq gelir.
  • 0204 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam qq yi de çok araştırdım. iç dış tasarım kesinlikle çok hoşuma gidiyor. Ama yol ve rüzgar sesi düşündürüyor beni.
  • CR-V ve X-Trail 107 bin küsürden başlıyor. orta donanımları 117 bin civarı sanırım. Hadi diyelim bu iki aracı yıl sonunda indirim ile 110 bine düşürdük.

Bu iki araç hakkında ne düşünüyorsunuz? X-trail in qq den kalite anlamında bariz bir üstünlüğü var mı acaba? qq II nin yerine geldi diyenler var, ne derece doğru bilemiyorum.
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Bu rakama, aradığınız kriterlerde daha üst bir araç kimse tavsiyede bulunamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nissan X-Trail alın gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensodrive S kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle haklısınız. Subaru deyince aklıma taş gibi sağlam ve güvenli araçlar geliyor. Ama çoğunluk gibi direk ikinci el değerlerine odaklanan biri olmasam da, yine de ikinci el kaygısını aklımdan tamamen silmem lazım. ilandaki aracın crv ve xtrailden daha iyi olduğunu biliyorum.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    qq II nin yerine çıktı söylentileri gerçeği yansıtıyor mu?
  • Ssangyong rexton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg li tucson.

en dolusu 110 bin 5 bin de sivi sistem lpg.

crv 8 lt falan yakiyormus.32 kurus

tucson 12 lt bile yaksa 30 kurusu gecmez

hesap ortada yazlari lpg duser 25 kurus yakarsiniz sehir icinde.

kugada alabilirsiniz.

manueli napacaksiniz eziyet otomatik kullanmadinizmi hic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 7 Ekim 2015; 14:24:16 >
  • crv yi 100 bin civarına dizel manuel olarak bırakırlar. ciddi anlamda kaliteli araç. boyutları sizin için sıkıntı olmayacaksa (bence şehir içi kullanım için gereksiz büyük) ben size tavsiye ederim.
  • Ya arkadaşlar qq 2 dediğiniz model 7 koltuk versiyonu yani qq ve x traili bi inceleyin sonra anlarsınız

• Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Eğer vergi sıkıntınız yoksa rr alın suv denilince akla ilk o gelir.

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar hep lpg li kullandım genelde. Sadece bir önceki aracım dizeldi. lpg den bıktım galiba, o yüzden dizel alayım diyorum. otomatik kullandım, tabiki çok rahat, ama dizelin üzerine otomatik de eklersem bütçemi aşar diye manuel bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

bir ara freelander II leri kafaya koymuştum. Ama forumlara bakınca yok efendim çok arıza verir, masrafları ile uğraşamazsın deyince, korktum açıkçası :D
    Tabiki dediğiniz gibi çok baba markalar.
    x-trail de aklıma yatan araçlardan. Sanırım test sürüşüne katılmak gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılın Üyesi -- 7 Ekim 2015; 14:38:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

bir ara freelander II leri kafaya koymuştum. Ama forumlara bakınca yok efendim çok arıza verir, masrafları ile uğraşamazsın deyince, korktum açıkçası :D
    Tabiki dediğiniz gibi çok baba markalar.
    x-trail de aklıma yatan araçlardan. Sanırım test sürüşüne katılmak gerekecek.

Kesinlike, test sürüşü yaparak hangi aracın neyi güzel ayırt edersiniz ona göre seçim yaparsınız.En azından aklınızda fikir oluşur.

• mitsubishi asx dizeli manueline baktınız mı? intense donanımda yok yok ve rahat 90 bine alırsınız. hacim olarak idare eder ama bir crv gibi olamaz tabi.
  • sıfır kadjara bakın dizel+otm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.