Şimdi Ara

%100 bitmiş gta save!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100% complete savegame, 100 Taqs, 50 Oysters, 50 Snapshots, 50 Horseshoes, Bike School 100%, Driving School 100%, Boat School 100%, All vehicles stats, all terrorities taken over, $100% complete savegame, 100 Taqs, 50 Oysters, 50 Snapshots, 50 Horseshoes, Bike School 100%, Driving School 100%, Boat School 100%, all terrorities taken over,70 Unige Stunts, $999999999 Money, all cool modded cars in all garages. 12 Paramedic level, 12 Vigilante,10 Pimping Level, 100% Progress with all girlfreinds, [BONUS]: Speedometer included ;) +++++++ Araba ibresi vardır arabnın kaçla gittigini göreceksiniz.

İsteyen söylesin msnden yollarım. Msn=tugberkugus@hotmail.com eklediginizde ben size kimsiniz diye sorabilirim insanlık hali untuyorum gta sa save istiyorum diyin ben size yollarım.

• reklam kokan haraketler bunlar mayk! Maykıl, yandan kaykıl diyorum.

isteyen çok rahat her yerde bulabilir,

Ahanda bu sitede 1 kaç farklı save mevcut her oyun için;

www.dlh.net
  • Yaw ben Sadece yardım yapmak istedim. Hem sana arablar yeni evler ve bir çok daha yeni şeyler var hem ben reklam yapmak istemedim. Sitede Şuwww.thegtaplace.com orda solda downloads var oraya tıkla gtanın tüm oyunlarına yeni eklentiler yapabilirsin.
  • Ben buldum %100 Gta San Andreas görevler tamamlanmış , indirdim , bunu data'nın içine mi atacağız ?
  • Şöyle bak Belgelerimde Gta sa user file diye bir dosya var onun içine at ve tmm de. Olur ozamn.
  • SAolda anakonuyu bulup ona atsaydın.Eski bir oyun için yeni konuya gerek yok
  • Çok yeni bişey sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyi bitmişse oynama amacı yok kim napsın ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Her şeyi bitmişse oynama amacı yok kim napsın ki

Gitçek arkadaşı geldimi kıyafetlerini değiştirip ben yaptım bitirdim diyicek.
  • kendin bitirsen daha zevkli olur
  • Ya Beyler Ben bunu Millet çok Bitirmişte Yeniden bitirmek istemenler için koydum siz ne diyosunuz birde benim bundan bir çıkarımda yok bende bitirmedim bunu başkası bitirmiş bende veriyorum benim degil yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.