Şimdi Ara

GTA 5 steam yedekten geri yükleme.help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar foruma 2 gundur konu altlarına yazıyorum kımse yardımcı olmuyor bende konu acmaya karar verdım. benım 2 ayrı steam hesabım var bırınde sadece gta 5 dıgerınde csgo falan var. ben pc ı formatladım gta 5 olan steam hesabımın maıl adresını unutmusum formattan sonra gırıs yaparken steam guard ıle karsılastım maılı hatırlamadıgım ıcın kodu alamıyorum. oyunu formattan once yedeklemıstım sımdı dıger steam hesabımdan yedekten gerı yuklemek ısterken oyunu etkınlestır dıyor yanı tekrar oyunu satın almam gerekıyor. steam e tıcket attım ama 10 15 gun suruyor gerı donmelerı. sızden rıcam steamın de gta 5 olan arkadaslar benım pc me teamviewer ıle baglanıp oyunu yedekten gerı yukleyebılır mı ? cok rıca edıyorum arkadaslar kac gundur yardım beklıyorum. tesekkurler..

• Yardim edecek yok mu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi allahin kulu yardim etmez mi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen yükleyemezsen başkası da yükleyemez. öyle birşey olsa kimse oyuna para vermez, alır başkasından oyunun yedeğini kurar oynar!!! steam şifreni geri alman lazım, bunu da steam ticket ile yapabilirsin. sana bazı sorular sorarlar bunları cevaplaman YANİ HESABIN SENİN OLDUĞUNU KANITLAMAN gerekir. bu da o kadart basit bişey değil... kanıtlayamaz isen başkasının hesabını çalmaya çalıyomuşsun gibi değerlendirilirsin. bi sonuç alamazsın. Ayrıca nasıl oluyorda gta v in olduğu hesabın mail adresini unutursun ya da şifresini unutursun ?
    keşke aile paylaşımı yapsaydın, bunlara gerek kalmaz dı ? hem neden oyunların ayrı ayrı hesaplarda onu anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.