Şimdi Ara

%100 Breathedge Türkçe Yama Yama Çalışması (Yayınlandı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
6
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Durum nedir cıktı mı hocam ?

Teşekkürler ayrıca
    yok kardeşim
    yama bitti ama test devam ediyor.Test biter bitmez konuda yayınlayacağım .
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Adamım Bende gönüllü test edebilirim yani yamayı yollaman yeter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGL

Adamım Bende gönüllü test edebilirim yani yamayı yollaman yeter :D
    çok teşekkür ederim kardeşim.
    Ama tester ımız var.Ve çok titiz ve hızlı bir şekilde ilerliyor.Bütün haritayı karış karış geziyor
  • Bu projede emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, 15 saat süren test aşamasında, epey eğlendim, oyun zaten oldukça komik. Final kısmında ise gülmekten kendimi alamadım :

Herkese iyi oyunlar şimdiden, sağlam bir oyun bekliyor sizleri.
  • Arkadaşlar gerçekten elinize emeğinize sağlık, projeyle baya bir uğraştınız, bir ay kadar oldu sanırım, beklemekte bizim için zor oldu :)
    umarım başarılarınızın devamı olur bizde takipte kalırız işallah. yepyeni oyun ve projelerde görüşürüz işallah.
    Hepinize Teşekkürler...
  • teşekürler desteğiniz için.
    Bugün 20. gün yamamızı yayınladık.Umarım herkes memnun kalır.
    iyi oyunlar
  • Emeği geçen herkesin eline sağlık. Teşekkürler.
  • Elinize sağlık umarım gelecek güncellemelere de destek verirsiniz veya resmi yamayı yapmak için firma ile anlaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 16 Ekim 2018; 21:47:4 >
  • elinize sağlık teşekkürler gerçekten güzel olmuş diğer bölümlerede türkçe çeviride yardımcı olursanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evladı fatihan

Elinize sağlık umarım gelecek güncellemelere de destek verirsiniz veya resmi yamayı yapmak için firma ile anlaşabilirsiniz
    teşekkür ederim.resmi yamayı bende istiyorum.Ama tuhaftır firmanın internet sitesi yok.Steamden ulaşmaya çalışıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueandRed

elinize sağlık teşekkürler gerçekten güzel olmuş diğer bölümlerede türkçe çeviride yardımcı olursanız seviniriz.
    teşekkürler sizler beğenince daha mutlu oluyoruz..
    iyi oyunlar :)
  • Sonunda Bitirmisin Kardesim Hayırlı Olsun Cümleten Güzel İş Basardın Senin Gibi Adamlari Kutmak Lazim Böyle Adamlari Elinizde Tutun Beyler Ellerine Sayglık Kardesim Saol Tskler Beni Kırmadıgın İçin Şuan Cok Sıkısnımımda Söz Elim Bolardıgında Sana Bagıs Atacam Adamsın TSKLER Basarıların Devamini Dilerim İnsallah Büyük Ceviri Sirketlerinde Calısırsın İnsallah.
  • Oyunu steam den aldığım halde, hiçbir yerinde Localization/Game/En -US yerine rastlamadım. Yamayı yükleyeceğim yer kayıp :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Oyunu steam den aldığım halde, hiçbir yerinde Localization/Game/En -US yerine rastlamadım. Yamayı yükleyeceğim yer kayıp :)
    hocam oyunu content klasörünün içindeki loclaization klasörünün içinde
    orj. de de böyle korsanda da
    ana klasörlerin resmini atarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalsönmez

Sonunda Bitirmisin Kardesim Hayırlı Olsun Cümleten Güzel İş Basardın Senin Gibi Adamlari Kutmak Lazim Böyle Adamlari Elinizde Tutun Beyler Ellerine Sayglık Kardesim Saol Tskler Beni Kırmadıgın İçin Şuan Cok Sıkısnımımda Söz Elim Bolardıgında Sana Bagıs Atacam Adamsın TSKLER Basarıların Devamini Dilerim İnsallah Büyük Ceviri Sirketlerinde Calısırsın İnsallah.
    bütün iyi dileklerin için teşekkürler
    yanlız şöyle bi algı oluşmasın sonunda bitrimişsin demişsin ama
    biz 20 günde hem yamayı tamamlayıp hem de testini bitirdik
  • Yamamızı söz verdğimiz gibi kısa sürede ve özenli bir şekilde tamamladık.Test ettik yayınladık.İlerideki projelerimizin oluşumuna katkı sağlamak için bağışlarınızı bekliyoruz.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

hocam oyunu content klasörünün içindeki loclaization klasörünün içinde
    orj. de de böyle korsanda da
    ana klasörlerin resmini atarmısın

Alıntıları Göster
    %100 Breathedge Türkçe Yama Yama Çalışması (Yayınlandı)

Üstadım bende loclaization klasörü yok. Content'in içinde Movies ve pak diye iki klasör var :D onlarda da loclaization diye bişi yok, şaşkınım, her klasöre, her dosyaya girdim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Üstadım bende loclaization klasörü yok. Content'in içinde Movies ve pak diye iki klasör var :D onlarda da loclaization diye bişi yok, şaşkınım, her klasöre, her dosyaya girdim :D

Alıntıları Göster
    Programlamadan çok anlamam ama muthemelen pac dosyası içine şifrelenmiştir.Pac dosyasını açman lazım.Forumda programlamayı iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

Programlamadan çok anlamam ama muthemelen pac dosyası içine şifrelenmiştir.Pac dosyasını açman lazım.Forumda programlamayı iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.

Alıntıları Göster
    hocam pak klasörünün içinde ne var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.