< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 19 Ekim 2018; 8:9:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 19 Ekim 2018; 8:9:7 > |
Arkadaşlar adam çevirmiş fakat oyun dosyalarını açıp çevirmiş siz crack'de indirseniz orjinalde indirseniz sonuç aynı olacaktır oyun dosyalarını açmanız gerekmekte ki bu işlem 5 dakikadan fazla zamanınızı almaz hızlı bi şekilde nasıl yapacağınızı adımlarla anlatıyorum.
•Öncelikle oyunun yüklü olduğu yere gidin ve pak dosyasını bulun. •Amacımız bu pak dosyasını açmak ve içindeki dil dosyalarına ulaşmak. Bu yüzden yazının sonunda vereceğim linkten qucik bms programını indirip dosya halinde masaüstüne atıyoruz. •Ardından quickbms_4gb_files.exe'yi açıyoruz eğer pak dosyasını 4 gb'dan küçükse quickbms.exe'yi açın. •Program açıldıktan sonra aynı klasörde bulunan unreal_engine_4.bms dosyasını seçiyoruz. •Ve oyunun kurulu olduğu yerden pak dosyasını seçiyoruz seçtikten sonra kaydete basıyoruz. •Program dosyaları çıkarmaya başlayacaktır. İşlem bittiğinde enter tuşuna basıp kapatabilirsiniz. •Çıkarma işlemi bittikten sonra pak dosyasını açtığımız yerde oyunun ismi ve Engine adlı iki yeni klasör göreceğiz. •Oyunun pak dosyasını kullanmasını istemediğimiz için pak dosyasını silip yeni gelen 2 klasörü oyunun kurulduğu ana klasörün içine atacağız. •Artık türkçe yamayı indirdiğiniz kurulum notunu gerçekleştirebilirsiniz.İyi oyunlar. Link:https://drive.google.com/file/d/1DZM-YAmxpRJWps3MUGotOsFHtWTd58IJ/view Dipnot: Bu işlemi diğer oyunlara da uygulayabilirsiniz. Ahmet Aerat'dan saygılarla. |
Bu projede emek veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, 15 saat süren test aşamasında, epey eğlendim, oyun zaten oldukça komik. Final kısmında ise gülmekten kendimi alamadım :
![]() Herkese iyi oyunlar şimdiden, sağlam bir oyun bekliyor sizleri. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|