Şimdi Ara

[%100 ÇÖZÜM] Dirt 3 açılmıyor sorunu çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dirt 3 yükledikten sonra hemen açamıyorsanız, çözüm burada. Öncelikle diğer çözümleri uyguladınız ve olmadıysa su çözüm %100 garanti:

aşağıdaki linkteki dosyayı indirin ve içindekileri sırayla kurun. bu dirt 3'ün kurulum dosyasının içindeki 3 klasörün arşivlenmiş halidir, eğer indirmek istemezseniz ve ya dirt 3'ün kurulum dosyası varsa boşuna indirmeyin yazacağım 3 klasörün içindekileri yüklesenizde olur.

klasörlerin adları:

1.DirectX
    2.Rapture3D
    3.GFW

ama eğer kurulum dosyanız yoksa bu üç klasörü bu bağlantıdan indirebilirsiniz: Dirt 3 Açılma Sorunu Çözümü Dosyaları: Hotfile.com

indirdikten sonra hepsini kurun, sırasıyla tabi, önce DirectX, sonra Rapture3D ve son olarak GFWL'yi yükleyin ve GFWL açıldıktan sonra giriş yapmanızı isteyecek, msn adresinizi yazın ve girin. sonra GFWL açıkken bir kere oyuna girin profil oluşturun. daha sonra girerken GFWL'nin açık olması gerekmez.

%100 garantilidir, açılmazsa ben buradayım, size "%100 GARANTİ" veriyorum açılacaktır.

rar şifresi yoktur

• bu arada GFW yi yükleyerek assassins creed 2'yi de açabiliriz
  • GFWL açılıyoda e posta yazınca girmiyo eror veriyo e postada sorun var falan diyo ...
  • Q7ahg kullanıcısına yanıt
    yaptım yalnız  [%100 ÇÖZÜM] Dirt 3 açılmıyor sorunu çözümü

GFW DE BÖYLE HATA VERİYO LÜTFEN YARDIMM :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.