Şimdi Ara

(%100 ÇÖZÜM) Türkiyeden Philips Hue Sync App Kullanımı ! (Samsung TV) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
11
Favori
8.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle çok teşekkür ederim ilginize, kurulumu yapmaya çalışıyorum ancak gizli tuş kombinasyonu ekranında ülke seçimini çıkaramıyorum. Dediklerinizi yapıyorum ama yanlış ne yapıyor olabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Scitech S kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir şey anlamadım bu harici kumanda konusunda detaylı anlatırmısınız lütfen, bu kumandayı bulduk diyelim nasıl aktif hale geliyor bu kumanda s90c de o kısmı anlayamadım. Size zahmet aptal a anlatır gibi anlatırmısınız:)

• Hocam kumandayı her hangi bir TV ürünleri satan yerden alabilirsiniz. Ben 100TL gibi bir fiyat vererek aldım. Kumandanın TV'ye tanıtılması veya aktif hale gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Eğer doğru kumandayı alırsanız sorunsuz kullanabilirsiniz. Sistem olarak ilk başta anlatıldığı gibi Smart Hub'ı sıfırlamanız gerekecek. Sonrasında kuruluma başladığınızda The Agreement and Terms Page’e geleceksiniz. Bu sayfa açıldığında ilk önce “Forward/İleri Sarma” tuşuna sonra “289” yazıp “Reverse/Geri Sarma” tuşuna basacağız. Bu tuşlara sırasıyla basınca sizi otomatik olarak “Enjoy a Wide Range Of Smart Features” diye bir sayfaya atıyor. Bu sayfa açılınca burada sırasıyla Mute-Volume Up-Chanel Up-Mute tuşlarına basacaksınız. Sonrasında bölge ekranı çıkacak ve buradan Almanya'yı seçeceksiniz. Umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGSentin

Ben hiç bir şey anlamadım bu harici kumanda konusunda detaylı anlatırmısınız lütfen, bu kumandayı bulduk diyelim nasıl aktif hale geliyor bu kumanda s90c de o kısmı anlayamadım. Size zahmet aptal a anlatır gibi anlatırmısınız:)
    Hocam arkadaşın bahsettiği işlemler olmuyorsa; Samsung Tr yi arayın.Tv nin ülke bölgesini değiştirmek istiyorum diyin.3 dkda onlar hallediyorlar uzaktan. Bilginiz olsun

• Bölge ekranına şu şekilde ulaştım ben . Tv s95b

Ses kapatma > ses açma > kanal yukarı> tekrar ses kapatma .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •  

• Bende yaptım hocam teşekkürler ingiltere mağazasında da oluyor almancayla boğuşmak istemeyenler için :)

• Geçenlerde yeni TV aldım ve halihazırda kullanmakta olduğum sistem için Hue konusunda bir şeyler soruyordum, kutudan kurtul uygulamayı al dediler ve konu linki geldi.

Sağolsun arkadaş çok iyi anlatmış, tık tık aldım uygulamayı, çok teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @_MenemenciogLu

Hocam bu arada telefondaki Hue uygulamasını kullanmaya devam etmenin bir yolu var mıdır peki?

Bende Sync box vardı, uygulamayı alıp halledince gerek kalmadı haliyle, ancak uygulamadan kapatıp açıyordum, TV'de de ana ekrana gelmeden yayın akarken açıp kapama imkanı var mıdır?

Televizyonu eklemeye çalıştım uygulamada ama Philips sayfasına gitmeye çalışıyor, Türk sayfaya gidince olmadı tabi. Uygulama yabancı diye VPN ile Almanya yapıp girdim, yine siteye gidiyor bir işlem yapamıyorum.

Merhaba sadece Apple TV 4 k ile kullanacak olsak sync box için almamız gereken o ürünün linki var mı ? Yabancı kanallarda gördüm ama onların satışı yok Türkiye ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

merhaba 2.1 120 hz splitter, kapasitesi 60 hz olan sync box'ın çıkışını nasıl 120'ye çevirebiliyor bunu anlayamadım yardımcı olur musunuz ?

• ozank2465 O kullanıcısına yanıt

2 çıkışı iptal edil tek çıkışla yapıyor yazıyor redditte

• Kurulumda konumu degistiriyorum , eski hesaba QR okutup giris yapiyorum acilinca game menusu geliyor ama appsda hala hue yok tam model UE75CU8000UXTK bi fikriniz var mi ?

• Aklımda olan ama zaman ayıramadığım konu. Güzel bir konu olmuş. Teşekkürler.

• Uzun zamandır yapmak istediğim bir uygulamaydı. Çözümün Donanım Haber’de olması şaşırtmadı. Yerel uygulama mağazasını kullanılamıyor olduğu için çözümü uygulamayacağım. Umarım kısa zamanda ülkemizde aktif edilir :(

Çözüm ve rehber için teşekkürler 🙏🏻

• Uygulama yerel mağazaya geldiğinde oluşturduğumuz hesap ile kullanabiliyor muyuz? Henüz televizyonum gelmedi ancak ben de fiziksel kutuyu bir kenara kaldırıp uygulamaya geçmeyi düşünüyorum.

Bir diğer sorum ise mevcut philips hue hesabını kullansak bir sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedgehog! -- 28 Eylül 2024; 23:53:24 >
  • 5000TL uygulamaya, 7000TL hue gradiente toplam 12000 verileceğine ambligiht philips tv almak daha mantıklı değilmi?

• Detaylı anlatım için teşekkürler. Televizyonun dahili uydu alıcısı ile televizyon izlediğinizde de aydınlatma sistemi aktif olarak çalışıyor mu? Birde televizyona uygulamay ı yüklesekte bridge almak zorunda mıyız? Cevaplarda göremedim. Tekrar olduysa da kusura bakmayın. Cevaplayabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oogretmen -- 1 Ekim 2024; 14:2:26 >
  • oogretmen O kullanıcısına yanıt

Evet canlı tv ile de ışıklar senkronize oluyor, bridge kullanmak zorundasınız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.