Şimdi Ara

(%100 ÇÖZÜM) Türkiyeden Philips Hue Sync App Kullanımı ! (Samsung TV) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
11
Favori
8.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir konuda desteğe istiyacım var. Belirtildiği şekilde kurulum Yaparken Almanya'yı seçtim. TV'de uygulama satın alma ekranında çıkan QR'ı okuttum ve samsung ödeme ekranına geldiğimde kredi kartı eklemeye çalışırken görseldeki hata ile karşılaştım. Başka kart ile de aynı problemi yaşıyorum. Bu konuyu nasıl çözebilirim acaba fikri olan var mı ?

(%100 ÇÖZÜM) Türkiyeden Philips Hue Sync App Kullanımı ! (Samsung TV)

• Raithorn kullanıcısına yanıt

Hocam bu problemi çözebildiniz mi? Bende de aynı hata çıkıyor.

• 2021 qled samsung da olur mu acaba tv yi sıfırlama eyleminde bulunsam mı diye düşünmüyor değilim :) türkiyede niye açmazsın ki belki satın alanlar için de nispeten ucuz olabilirdi.

• HaydarrJr kullanıcısına yanıt

önce ülke içi sanal kartlarla deneyin olmazsa,

Apple Pay ile ödeme yapabilmek için sanal kart oluşturuluyordu avrupa ya da amerika menşeili. Belki o tür kartlarla sıkıntı olmaz lakin uğraşmaya değer mi bilmiyorum :)

• Herkese selamlar. Öncelikle detaylı anlatım ve yardımlaşmalar için teşekkür ederim. 13 yıllık Philips tv kullanıcısı olarak amblight sistemine çok alıştım. Ayrıca hue serisinden bazı aydınlatmalarımda mevcut. Ancak tv yi yavaş yavaş değiştirme zamanı geliyor. Samsung miniled ya da philips miniled bir model düşünmekteyim. Aklımdaki sorulara cevap verebilirseniz sevinirim.
    1 - Samsung tv ve programını aldıktan sonra tüm hue ışıklarım senkronize çalışacak mı?
    2- Ev sinema sistemi kullanmaktayım. Media ve oyun cihazlarım avr ye bağlı. Tek bir hdmi kablo ile avr den bu cihazlar için amblight senkronizasyonu sağlayabilirmiyim?
    3 - Siz olsanız philips tv ve sync box mu yoksa samsung ve app ile mi devam ederdiniz?
    Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2025 in ilk çeyreğinde , Phillips Hue için uygulama LG Tv lere de geliyor

• HaydarrJr kullanıcısına yanıt
    Hocam geç görüyorum kusura bakma. Android bir cihazdan ilerleyerek çözebildim sorunu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Raithorn kullanıcısına yanıt

Hocam bende ayni odeme kisminda ciddi sorunlar yasadim, rica etsem nasil bir android cihazla cozdunuz paylasirsaniz cok sevinirim. Ornegin ben bir cok android emulator uzerinden denedim bir turlu basaramadim bu konuda yardimci olursaniz cok mutlu olurum.

Tesekkurler,

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.