Şimdi Ara

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
16
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qedo

sanal pazar uzerinden

5lt zeytintagı + 1kg limon dolgulu zeytin siparisi verdim ............gelince deneyip goruslerimı yazarım

bugun siparislerim elime ulastı cok tesekkurler..... ...yanında numune sabun ve siyah zeytın de yollamıssınız eksık olmayın

zeytin yagı cok guzel ....yalnız limon dolgulu zeytın fazla tuzlu.....bilginiz olsun
  • merhaba arkadaşlar aldığım ürünler ve görüşlerimi paylaşmak istedim (gurme gibi hissettim kendimi)

http://www.sanalpazar.com/Ozel-Sikim-Naturel-Zeytinyagi-5lt-Ozel-Fiyat__isp7031014
    yağı henüz tadamadım daha önce gönderdiği numune ile annemin ve babamın aklına girdi ve 5 lt'lik sipariş verdim sadece o kadarını biliyorum

http://www.sanalpazar.com/Portakal-Dolgulu-Yesil-Zeytin__isp7031347
    portakal tadı çok fazla hissedilmese de değişik güzel bir tat olmuş tatmanızı öneririm

http://www.sanalpazar.com/100-Dogal-Zeytinyagli-Sampuan__isp7031007
    saçımı daha ilk köpürtmem de temizlediğini fark ettim elim saçlarımdan kaymadı eğer üzerinde yazdığı gibi %100 doğal ise diğer şampuanlardan daha sağlıklı olcağını kesin zaten bir kez yıkama sonucunda memnun kaldım

• Kıymetli yorum ve eleştirileriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liviera

merhaba arkadaşlar aldığım ürünler ve görüşlerimi paylaşmak istedim (gurme gibi hissettim kendimi)

http://www.sanalpazar.com/Ozel-Sikim-Naturel-Zeytinyagi-5lt-Ozel-Fiyat__isp7031014
    yağı henüz tadamadım daha önce gönderdiği numune ile annemin ve babamın aklına girdi ve 5 lt'lik sipariş verdim sadece o kadarını biliyorum

http://www.sanalpazar.com/Portakal-Dolgulu-Yesil-Zeytin__isp7031347
    portakal tadı çok fazla hissedilmese de değişik güzel bir tat olmuş tatmanızı öneririm

http://www.sanalpazar.com/100-Dogal-Zeytinyagli-Sampuan__isp7031007
    saçımı daha ilk köpürtmem de temizlediğini fark ettim elim saçlarımdan kaymadı eğer üzerinde yazdığı gibi %100 doğal ise diğer şampuanlardan daha sağlıklı olcağını kesin zaten bir kez yıkama sonucunda memnun kaldım

Gurme edasıyla yaptığınız yorumlar için teşekkürler. Umarım alışverişimiz daim olur. Afiyet olsun

• quote:

quote:

sanal pazar uzerinden

5lt zeytintagı + 1kg limon dolgulu zeytin siparisi verdim ............gelince deneyip goruslerimı yazarım

bugun siparislerim elime ulastı cok tesekkurler..... ...yanında numune sabun ve siyah zeytın de yollamıssınız eksık olmayın

zeytin yagı cok guzel ....yalnız limon dolgulu zeytın fazla tuzlu.....bilginiz olsun

Yorumlarınız için teşekkürler. Limon dolgulu yeşil zeytinin tuz oranı aslına bakarsanız diğer zeytin çeşitlerinden daha az yalnız içerisinde limon bulundurduğu için asit oranı yükselip zeytinin muhteviyatındaki tuz daha çok ortaya çıkıyor.
    Ürünlerimizi sağlıklı günlerde tüketmeniz dileğiyle Afiyet olsun.

• Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından üretilen reçel çeşitlerini sanal pazar üzerinden satışa sunuyoruz.

Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü teşkilatı kapsamında yer alan bir araştırma enstitüsüdür. Antalya da enstitü tarafından üretilen meyveler reçel imalatında kullanılmaktadır.

Normal şartlarda toptan satışı olmayıp sadece kendi satış mağazalarında perakende olarak satılmaktadır. Ve bu yüzden Antalya dışında bulunması ve bilinmesi çok zordur.

Çok ufak kar marjıyla bu ürünleri kapınıza getiriyoruz.

BATEM markalı reçeller ve Enstitü hakkında ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

BERGAMUT KABUĞU REÇELİ 10 TL
     %100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI
    ALTINTOP KABUĞU REÇELİ (GREYFURT) 10 TL
    PATLICAN REÇELİ 10 TL
    TURUNÇ KABUĞU REÇELİ 10 TL
    İNCİR REÇELİ 8 TL
    TURUNÇ MARMELATI 8 TL

• Hocam 1 ya da 2 litrelik teneke zeytinyağı uygulamasına ne zaman geçilecek. 5 litre fazla geliyor bana, zeytinlerin yanında zeytinyağı siparişi de verebilmek için teneke kutu olması lazım. Çünkü cam şişeler pahalı geliyor. Daha önce siyah zeytin ve zeytinyağı aldım, numuneler de geldi yeşil zeytin olarak. Ürünlerin hepsini beğendik. Birazdan siyah ve yeşil zeytin siparişi vereceğim, ama zeytinyağı teneke kutu omadığı için kalacak şimdilik. İnşaallah en kısa zamanda 1 lt ya da 2lt teneke kutularda zeytinyağı alabiliriz.

Edit: 0,5 lt cam şişe zeytinyağı siparişi de verdim. Ama tenekeleri en kısa zamanda bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 14 Nisan 2013; 11:51:23 >
  • 1 lt pet şişe zeytinyağı sanal pazarda satışa açılmıştır.

50 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ FIRSATINDAN YARARLANABİLİRSİNİZ.
  • selam
    sanalpazar dışında kredi kartıyla ödeme yapabiliyormuyuz?
    5 litrelik zeytinyağı ve 2 kg zeytin almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

selam
    sanalpazar dışında kredi kartıyla ödeme yapabiliyormuyuz?
    5 litrelik zeytinyağı ve 2 kg zeytin almayı düşünüyorum da

Sanal pazar dışında sadece havale/eft yoluyla satış yapabiliyoruz. Kredi kartıyla ödeme, sanal pazar üzerinden gerçekleşebilmektedir.
  • ben ödemelerimi sanalpazar.com üzerinden havale/eft seçeği ile yaptım

sanalpazar üzerinden illa kredi kartıyla alıcaksınız diye birşey yok. önce havale ile alıyorsunuz en son ekranda sanalpazar'a ait İban ve banka numaraları geliyor sonra da ödemeyi yapınca iletişim bölümünden ödeme yaptığınıza dair bilgi veriyorsunuz. ödemeniz onaylanıyor zaten.

Not: havale yaparken aldığınız ürüne ait ürün kodunu, açıklama bölümüne yazmanız gerekmektedir
  • Hocam yıllardır güzel zeytin arayışındayım daha denk gelemedim:( Sizin sele zeytini beğeniyorlarmış.Şimdi 5kg zeytinyağı 38 tl ücretsiz kargo var peki yalnızca 5 kg sele zeytin alırsam 40tl lik kargo ücretsiz oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

Hocam yıllardır güzel zeytin arayışındayım daha denk gelemedim:( Sizin sele zeytini beğeniyorlarmış.Şimdi 5kg zeytinyağı 38 tl ücretsiz kargo var peki yalnızca 5 kg sele zeytin alırsam 40tl lik kargo ücretsiz oluyor mu?

5 lt zeytinyağına özel tanıtım maksadıyla kargo ücretini biz karşılıyoruz. Onun dışındaki ürünlerde 50 tl ve üzeri alımlarınızda ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. 50 tl altı için tüm Türkiye'ye kargo ücretimiz KDV dahil 5,50 tl dir.
  • DONANIM HABER ÜYELERİ İÇİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ YENİ KAMPANYAMIZI
    http://forum.donanimhaber.com/m_74228893/tm.htm
    KONUSUNDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
  • Bu gün 5 lt zeytinyağımızda ücretsiz kargo fırsatının son günü.

Sanal pazar fiyatımız 38 TL
    Havale fiyatımız 36 TL

01.05 itibariyle K.D.V dahil 5,50 TL kargo ücretiyle sahip olabilirsiniz.

Ayrıca 50 tl üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo fırsatı devam ediyor.

• merhaba
    5 kilo zeytinyağı ve zeytin de alacağım ama zeytinde kararsızım.
    marketteki zeytinlerin hiçbirini beğenmedim migrostan aldım diğerlerinden aldım
    gerçi alıp da beğenmeyen yok gibi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

merhaba
    5 kilo zeytinyağı ve zeytin de alacağım ama zeytinde kararsızım.
    marketteki zeytinlerin hiçbirini beğenmedim migrostan aldım diğerlerinden aldım
    gerçi alıp da beğenmeyen yok gibi ama

Sizinde söylemiş olduğunuz gibi siyah zeytinimiz de memnuniyet oranı çok yüksek. Orta boy taneli ufak çekirdekli acısını atmış ince kabuklu gemlik tipi siyah zeytindir. Denemenizi tavsiye ederim.
  • TAŞ KIRMA YEŞİL ZEYTİN
    GEMLİK SİYAH ZEYTİN
    ÖZEL SIKIM NATUREL ZEYTİNYAĞI 5LT
    siparişi verdim az önce.umarım güzeldir.bu arada tadımlık çizi,k zeytin ve varsa numunelik zeytinyağlı sabun koyarsanız çok sevinirim
  • paket az önce elime geçti
    zeytinleriş çok beğendim bundan sonra da sizden alırım diyorum
    zeytinyağı da güzeldi
    teşekkürler
  • Bahsi geçen zeytin ilandaki 8 tl olan kiloluk zeyyinmidir ona gore siparis vericemde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.