Şimdi Ara

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
16
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 LT NATUREL ZEYTİNYAĞI
    38 TL

TÜM TÜRKİYE YE SABİT 5,50 TL KARGO ÜCRETİ

ÜRÜNÜMÜZ SOĞUK SIKIM YÖNTEMİYLE HATAY YÖRESİNİN ZEYTİNLERİNDEN ÜRETİLMİŞTİR.

Hatay bölgesinden itinayla toplanan zeytinlerin sadece fiziksel yöntemlerle sıkıldığı zeytinyağıdır. Serbest asitlik derecesi en fazla 1,0 olup doğal özellikleri bozulmadan sofralarınıza sunulan özel bir yağdır. Zeytinyağında doğallık ve zeytinin keskin kokusunu arayanlar için idealdir. Kahvaltı, salata, soğuk ve sıcak yemeklerde rahatlıkla kullanılabilir.

KULLANDIĞINIZ ZAMAN DAMAĞINIZDA KALAN MÜTHİŞ ZEYTİN AROMASINA İNANAMAYACAKSINIZ.

SOFRANIZDA SON DAMLASINI KULLANANA KADAR GARANTİMİZ ALTINDADIR.
    HER TÜRLÜ SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLERİZ.

SAAT 16:00 KADAR OLAN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN KARGO YAPILIR.
    SANAL PAZAR DÜKKANIMIZI
    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Butik-Zeytin__u789460 ADRESİNDEN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButikZeytin -- 1 Mayıs 2013; 9:34:35 >

• Ben arkadastan bugun aldim kargoya vermis carsamba gelir herhalde deneyip yorumlarimi paylasacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat çok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Fiyat çok iyi
    sızma değil galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

sızma değil galiba?

Alıntıları Göster
    Ürünlerinize baktım da 5 Litre Özel Sıkım olanın diğerlerinden farkı nedir ?
  • Riviera mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Riviera mı?
    fiyat biraz yüksek geldi bana.
    yinede iyi satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sızma değilse fiyat yüksek.. Soğuk sıkım yazmışlar sızma olması gerekli değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 18 Mart 2013; 21:35:02 >
  • Zeytinyağımız riviera değildir. Naturel birinci sızma olarak bilinen zeytinyağı çeşididir. Naturel sızma ile naturel birinci sızma arasındaki fark ise asit oranı ve filtre yöntemidir. Ürettiğimiz zeytinyağı 1.0 1.1 ortalama asite sahiptir. Ve bu ürünü tükettiğiniz zaman damağınızda zeytinin tadını ve aromasını çok rahat hissedersiniz. Bunda soğuk sıkım olmasının etkisi büyüktür. Hatay yöresinin yağ oranı yüksek olan zeytinlerininin uygun dereceli ortamlarda bekleterek (22-24 derece arası) sıkıma hazırlamasıyla üretilmektedir. Sıkım aşaması ise yavaş yavaş ağırlığı artırılan taşlarla baskı yöntemiyle olmaktadır. Bundandırki eğer zeytin yağını tüketirken zeytinin tadını hissetmek istiyorum, ekmeği banıp tüketmek istiyorum diyorsanız zeytinyağımız tam size göre. Güvenle tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Ürünlerimizin hepsi aynı yöntemle eş zamanlı üretilmektedir. Zeytinyağımız tek tiptir. Başlık açarken bazı ürünlerde özel sıkım olduğunu vurguladım sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

fiyat biraz yüksek geldi bana.
    yinede iyi satışlar.

Alıntıları Göster
    Antalya dayım. Yeriniz nerede acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Antalya dayım. Yeriniz nerede acaba?

Meltem tarafında soğuksu mahallesindeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ButikZeytin

quote:

Ürünlerimizin hepsi aynı yöntemle eş zamanlı üretilmektedir. Zeytinyağımız tek tiptir. Başlık açarken bazı ürünlerde özel sıkım olduğunu vurguladım sadece.

Tamam işte bende onu soruyorum ne demek bu özel sıkım ? Diğer teneke 32 bu teneke 38 Lira arada ne gibi bir fark var ? Asit oranımı zeytin çeşidi mi çekirdeksiz sıkımmı yada nedir
  • quote:

quote:

quote:

Tamam işte bende onu soruyorum ne demek bu özel sıkım ? Diğer teneke 32 bu teneke 38 Lira arada ne gibi bir fark var ? Asit oranımı zeytin çeşidi mi çekirdeksiz sıkımmı yada nedir

Alıntıları Göster
    dediğim gibi ürünler aynı. 32 tl olan donanım haber ilanının, cep bekcisi ilanıyla acıldı, kargo hariç fiyat yazmıştım. sonra güncelleyip kargo dahil yeni ilan açtım (38tl) . şu anda güncel olan 5lt ürün 38 tl kargo dahildir.

• quote:

dediğim gibi ürünler aynı. 32 tl olan donanım haber ilanının, cep bekcisi ilanıyla acıldı, kargo hariç fiyat yazmıştım. sonra güncelleyip kargo dahil yeni ilan açtım (38tl) . şu anda güncel olan 5lt ürün 38 tl kargo dahildir.

Alıntıları Göster
    Alıp kullananlardan yorum bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Alıp kullananlardan yorum bekliyoruz..

Alıntıları Göster
    Aslında satışı sanalpazar üzerinden degilde buradan da havale/eft yaparak satış yaparak biraz daha fiyatı düşürseniz daha iyi olur yani sanalpazardaki komisyon kesimini indirim olarak yansıtırsanız fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Aslında satışı sanalpazar üzerinden degilde buradan da havale/eft yaparak satış yaparak biraz daha fiyatı düşürseniz daha iyi olur yani sanalpazardaki komisyon kesimini indirim olarak yansıtırsanız fena olmaz.

Sanal pazarı kredi kartı ödeme imkanları olduğu için kullanıyorum. Yine burdan havale işlemi kullanarak gönderim yapabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Sanal pazarı kredi kartı ödeme imkanları olduğu için kullanıyorum. Yine burdan havale işlemi kullanarak gönderim yapabilirim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim siparişim 24 saat olmadan elime ulaştı.
    Şimdi aradılar eve gelmiş.
    Akşam tadına bakıp yorumlarımı paylaşırım.

Antalya istanbul kargo 20 saat bile olmadan geldi süper ötesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar benim siparişim 24 saat olmadan elime ulaştı.
    Şimdi aradılar eve gelmiş.
    Akşam tadına bakıp yorumlarımı paylaşırım.

Antalya istanbul kargo 20 saat bile olmadan geldi süper ötesi :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sipariş için dün kargo bilgilerimi gönderim, yarım saat önce felan teslim aldım.

Aras kargoya 5,50tl bedel ödedim. Aslında sadece zeytinyağı beklerken, birde zeytin geldi. Zaten bu aralar siyah zeytin arıyordum.

Önceden mahalleye gelen pirinç v.b. ürün satan arabadan alıyorduk. Adam artık satmıyor. Migros'tan marmarabirlik aldım yarım kilo tırt çıktı.

Bim'den marmarabirlik teneke aldım. Az tuzlu olanlardan oda istediğim gibi değildi. CarrefourSA'dan açık olarak tadına baktıklarımdan aldım, içime sinmemişti ama 300gr felan almıştım. Kahvaltıların vazgeçilmezi zeytin artık eskisi gibi soframızda yoktu :(

Taa ki, bu zeytin gelene kadar :) Valla tüm samimiyetimle söylüyorum; Zeytini yıkamadan direk attım ağzıma ve 18 yıl geriye gittim :)

Çocukluğumuzdaki zeytin ile birebir yuh dedim yani

Tavsiyem yıkamadan yemeniz :) Tabi yıkanmasını satıcı tavsiye ediyorsa, yıkayıpta yiyebilirsiniz :)

Etli zeytin arayıpta bulayanlar, ben satıcıya kefilim. Damak tadım herşey kolay kolay onay vermez :) Zeytini büroadaki 3 arkadaş tattırdım onlarda bayıldılar.

Alıcaksanız aklınızda soru işareti olmadan alın derim. Şimdiden 5kg almaya niyetlendim :)

Gelelim zeytin yağına. Zeytin yağıda gayet hafif ve yediğiniz zaman zeytin aroması bırakn bir tat veriyor. Nasıl ki, naneli şeker yersiniz ve sonucunda ağzınızdan burnunuzudan bir ferahlık ve nane kokusu fışkırır bu yağda da aynı kıvamı buldum.

Yağı ekmeğle harmanlayıp yediğim anda, zeytinin sulu tadı ağzınıza geliyor. Buda iyi rafine edildiğinin göstergesidir.

Harbiden ciddi emek verilmiş, üreticiden tüketiciyi araya sadece kar+kargo bedelini konularak gönderen bir satıcı.

Arada aracı yok. Satıcı direk karını kendine alacak ve tüketici olarak bizlere minumum maliyetle ile mal olacak.

Daha önceden Tariş kullanıyorduk ama gerek yok yani 60tl verip 5g yağ almaya. Sonuçta fabrikasyon ve ne kadar doğal olabilir???

Yağımız bittiğinde de burdan almayı kafaya koydum. Kolay kolay forumda böyle kimseye referans olmam ama emeği karşılıksız bırakmamak gerekir.

Emekçinin yanındayım sonuna kadar

Not: Satıcı üye ile aramda herhangi bir tanışlık felan yoktur. Reklamasyon yapmıyorum. Lütfen kargosu eline ulaşanlarda burada izlenimlerini paylaşsın. Hem fikir olacağımızdan eminim.

Süper ötesi ETLİ zeytin:
    ,

Muhteşem Zeytin Yağı:

• quote:

Orijinalden alıntı: boxor

Arkadaşlar sipariş için dün kargo bilgilerimi gönderim, yarım saat önce felan teslim aldım.

Aras kargoya 5,50tl bedel ödedim. Aslında sadece zeytinyağı beklerken, birde zeytin geldi. Zaten bu aralar siyah zeytin arıyordum.

Önceden mahalleye gelen pirinç v.b. ürün satan arabadan alıyorduk. Adam artık satmıyor. Migros'tan marmarabirlik aldım yarım kilo tırt çıktı.

Bim'den marmarabirlik teneke aldım. Az tuzlu olanlardan oda istediğim gibi değildi. CarrefourSA'dan açık olarak tadına baktıklarımdan aldım, içime sinmemişti ama 300gr felan almıştım. Kahvaltıların vazgeçilmezi zeytin artık eskisi gibi soframızda yoktu :(

Taa ki, bu zeytin gelene kadar :) Valla tüm samimiyetimle söylüyorum; Zeytini yıkamadan direk attım ağzıma ve 18 yıl geriye gittim :)

Çocukluğumuzdaki zeytin ile birebir yuh dedim yani

Tavsiyem yıkamadan yemeniz :) Tabi yıkanmasını satıcı tavsiye ediyorsa, yıkayıpta yiyebilirsiniz :)

Etli zeytin arayıpta bulayanlar, ben satıcıya kefilim. Damak tadım herşey kolay kolay onay vermez :) Zeytini büroadaki 3 arkadaş tattırdım onlarda bayıldılar.

Alıcaksanız aklınızda soru işareti olmadan alın derim. Şimdiden 5kg almaya niyetlendim :)

Gelelim zeytin yağına. Zeytin yağıda gayet hafif ve yediğiniz zaman zeytin aroması bırakn bir tat veriyor. Nasıl ki, naneli şeker yersiniz ve sonucunda ağzınızdan burnunuzudan bir ferahlık ve nane kokusu fışkırır bu yağda da aynı kıvamı buldum.

Yağı ekmeğle harmanlayıp yediğim anda, zeytinin sulu tadı ağzınıza geliyor. Buda iyi rafine edildiğinin göstergesidir.

Harbiden ciddi emek verilmiş, üreticiden tüketiciyi araya sadece kar+kargo bedelini konularak gönderen bir satıcı.

Arada aracı yok. Satıcı direk karını kendine alacak ve tüketici olarak bizlere minumum maliyetle ile mal olacak.

Daha önceden Tariş kullanıyorduk ama gerek yok yani 60tl verip 5g yağ almaya. Sonuçta fabrikasyon ve ne kadar doğal olabilir???

Yağımız bittiğinde de burdan almayı kafaya koydum. Kolay kolay forumda böyle kimseye referans olmam ama emeği karşılıksız bırakmamak gerekir.

Emekçinin yanındayım sonuna kadar

Not: Satıcı üye ile aramda herhangi bir tanışlık felan yoktur. Reklamasyon yapmıyorum. Lütfen kargosu eline ulaşanlarda burada izlenimlerini paylaşsın. Hem fikir olacağımızdan eminim.

Süper ötesi ETLİ zeytin:
    ,

Muhteşem Zeytin Yağı:

Alıntıları Göster
    bana da kargo ulaştı sabah saatlerinde.
    sağolsun bir miktar zeytin de numune olarak eklemiş arkadaşımız.

zeytin ile ilgili lezzet anlamında bi sorun yok diye düşünüyorum. ancak bana tuzlu geldi.
    zeytin yağını ise biraz kafaya diktim, fena sayılmaz. rahatsız edici boyutta değil.

en kısa zamanda sipariş vermek ümidiyle.

tşk

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.