Şimdi Ara

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
16
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tashunkee

ÖZGÜN markasının üstüne tanımıyorum.Adamın alırken söylediği laf:"Eğer evde varsa başka zeytinyağınız onu tüketin sonra bunu açın.O bitmeden bunu açarsanız ondan bir daha kullanmazsınız yazık olur."

Bende ayvalığa gittiğimde özgün marka almıştım, çok güzeldi.
    Bu arada naturel birinci için fiyat çok da sıcak değil gibi. Sonuçta natural sızma daha pahalı

https://www.ozgunzeytin.com.tr/urundetaya.asp?main=59&kat=5&topic=5kg_naturel_birinci_zeytinyagi
    https://www.ozgunzeytin.com.tr/urundetaya.asp?main=54&kat=6&topic=5kg_naturel_sizma_zeytinyagi

• quote:

Orijinalden alıntı: ButikZeytin

PM atan ikinci 35 kullanıcının ürünleri aras kargoya teslim edildi. Toplamda 65 forum üyesine gönderim yapılmıştır. İlginize çok teşekkürler.

size pm attım bi bakabilir misiniz acaba?
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

quote:

PM atan ikinci 35 kullanıcının ürünleri aras kargoya teslim edildi. Toplamda 65 forum üyesine gönderim yapılmıştır. İlginize çok teşekkürler.

size pm attım bi bakabilir misiniz acaba?
    tesekkurler

pm cevaplandı
  • Siyah zeytinimiz sanal pazarda listelenme ye başladı.http://www.sanalpazar.com/Gemlik-Siyah-Zeytin__isp6745701
  • merbalar

en sağlıklı olucak şekilde salatya katılacak yağ hangisidir ?

ve kahvaltılık siyah zeytin doğal olucak sekilde ne tavsiye edersiniz ?

ayrıca boxor arkadasımızın yazısını nasıl silersiniz ayıptır ya adam o kadar uğraşıp 1 sayfa yazı yazmıs ve gayet acıklayıcı olmus bunu silen eğer forum da yetkili birisyse yazıklar olsun ... burda objektif düşüncelerimiz paylasamıcak myıız !!!!
  • Bende zeytin almayı düşünüyorum acaba dolapta ne kadar süre dayanır hocam?
  • Deneme amaçlı gönderdikleri zeytinyağı çok güzel tavsiye ederim. Zeytin konusuysa, zeytin salamura zeytin. Doğal olarak tuzlu ve yapay bir şekilde yapılmadığı direk kendini belli ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@rza

Deneme amaçlı gönderdikleri zeytinyağı çok güzel tavsiye ederim. Zeytin konusuysa, zeytin salamura zeytin. Doğal olarak tuzlu ve yapay bir şekilde yapılmadığı direk kendini belli ediyor.

bana tavsiye ettiğin yerlerin linkini verir misin satın alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Bende zeytin almayı düşünüyorum acaba dolapta ne kadar süre dayanır hocam?

Yeşil zeytinlerimizi kendi salamura suyuyla yolluyorum ve 6 ay kadar dayanabilir. Siyah zeytinler ise ağzı kapalı kavanoz içerisinde muhafaza edip içine birazda yağ koyarsanız, serin yerde ( dolapta içerisindeki yağ donabilir) en az 3 ay dayanabilir. Yalnız her iki zeytinin de sadece kullanılacak kısmını yıkamanız gerekmektedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Bende zeytin almayı düşünüyorum acaba dolapta ne kadar süre dayanır hocam?

Yeşil zeytinlerimizi kendi salamura suyuyla yolluyorum ve 6 ay kadar dayanabilir. Siyah zeytinler ise ağzı kapalı kavanoz içerisinde muhafaza edip içine birazda yağ koyarsanız, serin yerde ( dolapta içerisindeki yağ donabilir) en az 3 ay dayanabilir. Yalnız her iki zeytinin de sadece kullanılacak kısmını yıkamanız gerekmektedir.

Bigilendirme için teşekkürler hayırlı işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

merbalar

en sağlıklı olucak şekilde salatya katılacak yağ hangisidir ?

ve kahvaltılık siyah zeytin doğal olucak sekilde ne tavsiye edersiniz ?

ayrıca boxor arkadasımızın yazısını nasıl silersiniz ayıptır ya adam o kadar uğraşıp 1 sayfa yazı yazmıs ve gayet acıklayıcı olmus bunu silen eğer forum da yetkili birisyse yazıklar olsun ... burda objektif düşüncelerimiz paylasamıcak myıız !!!!

Zeytinyağımız tek tiptir. ve rahatlıkla çiğ olarak (salata, meze, kahvaltıda ekmekle, v.b) tüketebilirsiniz. Zeytinlerimizin de hepsi kendi imalatımız olup ve doğal olgunlaştırma yöntemiyle yapılmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

Orijinalden alıntı: F@rza

Deneme amaçlı gönderdikleri zeytinyağı çok güzel tavsiye ederim. Zeytin konusuysa, zeytin salamura zeytin. Doğal olarak tuzlu ve yapay bir şekilde yapılmadığı direk kendini belli ediyor.

bana tavsiye ettiğin yerlerin linkini verir misin satın alıcam

siyah zeytin için;
    http://www.sanalpazar.com/Gemlik-Siyah-Zeytin__isp6745701

Zeytinyağı için;
    http://www.sanalpazar.com/Ozel-Sikim-Naturel-Zeytinyagi-5lt-Ozel-Fiyat__isp6431222

• sanalpazar üzerinnde yeşil zeytin 260 kalibrelik olanlarında ve xl yeşil zeytinlerinde satışını bekliyoruz.

Birde xl olan yeşil zeytinler ve diğer yeşil zeytinler cıvık olmuyor değil mi? Bazen migrostan felan alıyorumi kavonozu açıyorum bakıyorum zeytinin etli kısmı erimiş gibi. Bir kıtırlığı olmuyor.

Etli kısmı sert olup, ağızda diş yardımıyla ayrılan cinstense almak istiyorum.

Birde zeytinyağı sabunu mevcut mudur? Armutlu bölgesinden 1kg almıştım 7tl felandı. Evlerin önünde yaşlı teyzeler kalıb halined satıyorlardı ve satır gibi bir bıçakla kesip tartıp veriyorlardı çok hoş oluyordu :)
  • Hocam 5 lt zeytinyağında kargo bedavaymış,onun dışında mesela şu kadarlık alışveriş yaparsanız kargo bedava durumu var mı?

• Zeytinyağından nerelere... İki şizo(fren) muhabbet etse muhabbet ancak bu kadar dağılırdı...
    Bunu yeri gelince çoğumuz yapıyoruz. Geçenlerde benim sucuk konusunda konuyu mangala kaydırmam gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 20 Mart 2013; 13:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

sanalpazar üzerinnde yeşil zeytin 260 kalibrelik olanlarında ve xl yeşil zeytinlerinde satışını bekliyoruz.

Birde xl olan yeşil zeytinler ve diğer yeşil zeytinler cıvık olmuyor değil mi? Bazen migrostan felan alıyorumi kavonozu açıyorum bakıyorum zeytinin etli kısmı erimiş gibi. Bir kıtırlığı olmuyor.

Etli kısmı sert olup, ağızda diş yardımıyla ayrılan cinstense almak istiyorum.

Birde zeytinyağı sabunu mevcut mudur? Armutlu bölgesinden 1kg almıştım 7tl felandı. Evlerin önünde yaşlı teyzeler kalıb halined satıyorlardı ve satır gibi bir bıçakla kesip tartıp veriyorlardı çok hoş oluyordu :)

xl değil xxxl sayılabilcek bir zeytinhttp://www.sanalpazar.com/Domat-Cizik-Zeytin__isp6536272

sadece 260 kalibre tutturmak çok zor ama 230-260 kalibre ürünümüz tam sizin dediğiniz gibi sert ve etlidir.

http://www.sanalpazar.com/Yesil-Cizik-Zeytin-Jumbo-230-260-Kalibre__isp6731717

Zeytinyağlı sabunumuzda mevcut. Hatay yöresinin yağlarıyla üretilmekte ve içerisinde hiç bir katkı maddesi ve zeytinyağı dışında (pirina yağı, hayvansal yağlar) bir yağ içermemektedir.

http://www.sanalpazar.com/100-Dogal-Zeytinyagli-Sabun__isp6745633

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Hocam 5 lt zeytinyağında kargo bedavaymış,onun dışında mesela şu kadarlık alışveriş yaparsanız kargo bedava durumu var mı?

5 lt zeytinyağının yanında aldığınız ürünlerde kargo bana ait. Ama dediğiniz gibi belli bir tutar içinde kargo bedava uygulaması yapcam.
  • Yağ ve zeytin elime ulaştı, teşekkür ediyorum öncelikle özelikle yağ kıvamı tadıyla çok farklı geçenlerde aldığım yağ ile de karşılatırdım gerçekten çok güzel, zeytinde oldukça hoşumuza gitti.Güzel bir kampaya olursa değerlendrimek isterim
  • ücretsiz numune alımı bitti mi?

bir de zeytinyağı sabunu alan var mı nasıldır? gödence'den alıyordum ama onlarda yok sizden alıcam ama yorum gerek
  • Benim kargom da geldi, gayet güzel, biraz tad olarak damağıma uymadı ama genede marketlerdeki yağlardan çok daha rahat yedim, başka yemek zevkleri için çok daha lezzetli gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.