Şimdi Ara

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
16
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kargomda geldi, teşekkürler. Zeytinyağından ziyade ben zeytinleri çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Benim kargomda geldi, teşekkürler. Zeytinyağından ziyade ben zeytinleri çok beğendim.

hocam zeytin çokmu tuzlu yoksa orta karar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Benim kargomda geldi, teşekkürler. Zeytinyağından ziyade ben zeytinleri çok beğendim.

Bana biraz tuzlu geldi.
  • Şimdi geldi 250ml deneme ürünü zeytinde yollamış arkadaş sağolsun.
    Yalnız ofisteyim akşam tadına bakıp yorum yaparım şişesi bile güzel duruyor yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

ben siyah zeytini 4 tane orta yaşlı kişilere tattırdım. biraz tuzlu buldular. ama bana normal geldi. pekte tuzlu sevmem aslında ama orta kıvam...
  • bana da numune gönderilcek, ayrıca sabun da aldım, ürünler gelsin yorum yazarım, şimdiye kadar ilgili bir satıcı, teşekkür ederim.
  • Zeytinler biraz tuzlu ama etli denilen cinsten.
  • Bende numuneleri aldım,teşekkür ederim,kısmetse akşama eşimle beraber deniyeceğiz bakalım..
  • Benım numunede geldi.
    Benım zeytinler biraz ezik gibiydi, normali mi böyle yoksa kargo sırasında mı başlarına bişey geldi onu şimdilik anlamadım
    ama yinede teşekkür ederim.

Bu bize numune gönderilen siyah zeytinin fiyatını merak ettim nekadar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Benım numunede geldi.
    Benım zeytinler biraz ezik gibiydi, normali mi böyle yoksa kargo sırasında mı başlarına bişey geldi onu şimdilik anlamadım
    ama yinede teşekkür ederim.

Bu bize numune gönderilen siyah zeytinin fiyatını merak ettim nekadar acaba ?

http://www.sanalpazar.com/Gemlik-Siyah-Zeytin__isp6745701 adresinden ürünü inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Sızma değilse fiyat yüksek.. Soğuk sıkım yazmışlar sızma olması gerekli değil mi?

kaç çeşit yağ var, sızma daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Riviera mı?

quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

sızma değil galiba?

bunların arasında ne gibi fark var, hangisi almak lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Sızma değilse fiyat yüksek.. Soğuk sıkım yazmışlar sızma olması gerekli değil mi?

Soğuk sıkma en iyisi. Riviera son kalite zeytinyağı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu arkadaşın sattığı acaba hangisi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu arkadaşın sattığı acaba hangisi?

Bizim yağımız naturel birinci sızma olarak geçer. Ve normal sızmadan farkı aromasının daha yoğun ve zeytinin tadını hissettirmesidir. Riviera kesinlikle değildir.

• arkadaşlar bugün dükkana gittim zeytinyağımı ve sabunumu aldım.karşılıklı oturup çay içtik çok güleryüzlü ve efendi kişiler.akşam da zeytinyağını kekik ve pul biberle tattım :)) kesinlikle marketlerdeki yağlardan farkı belli oluyor.antalyada oturanların dükkana gelerek zeytin çeşitlerini bizzat görmelerini de tavsiye ederim
  • Benimde kargo geldi zeytin gercktn cok guzldi ama biraz tuzlu olmus qibi geldi.yagi daha denemedm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinyağı çok güzel cidden çok güzel bu saatte 250 ml litrenin bir miktarını ekmek bandırarak yedim
    Ama zeytini daha da çok beğendim en kısa zamanda 5lt siparişim olacak hediye olarak zeytinide beklerim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregs07

arkadaşlar bugün dükkana gittim zeytinyağımı ve sabunumu aldım.karşılıklı oturup çay içtik çok güleryüzlü ve efendi kişiler.akşam da zeytinyağını kekik ve pul biberle tattım :)) kesinlikle marketlerdeki yağlardan farkı belli oluyor.antalyada oturanların dükkana gelerek zeytin çeşitlerini bizzat görmelerini de tavsiye ederim

Yolunuz düştükçe her zaman bekleriz. İlginize teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ogutcus

Zeytinyağı çok güzel cidden çok güzel bu saatte 250 ml litrenin bir miktarını ekmek bandırarak yedim
    Ama zeytini daha da çok beğendim en kısa zamanda 5lt siparişim olacak hediye olarak zeytinide beklerim artık

Afiyet olsun. Alım yapacağınız zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.