Şimdi Ara

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
16
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taytaylan

quote:

Orijinalden alıntı: ButikZeytin

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Zeytinyağı ve zeytin elime ulaştı,ancak dün akşam tatma fırsatı bulabildim.

İkiside arkadaşların dediği kadar var ve abartmadan söylüyorum ki yediğim en güzel zeytin ve zeytinyağı.

@ButikZeytin'e ürünleri için çok teşekkür ediyorum,emeklerine sağlık..

Emeğimizin karşılığını yorumlarınızla alıyoruz. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Numune gönderimleriniz devam ediyormu?

Bende sormştm sanırm bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba sanalpazardan iskenderiye32 rumuzu ile üç ürün istedim. Bunları tek kargo olarak yollarsanız sevinirim. Defne sabunu numuneliğiniz varsa onu da deneyip siperiş vermek istiyorum. teşekkürler.
  • Ürünler benim elimede ulaştı, zeytinler gerçekten çok lezzetli, yağında bu akşam tadına bakıcam.

teşekkürler.

yakın zamanda sipariş geçerim..
  • sabunu da denedim bugün maalesef çok kötü, kesinlikle gödence ürünlerinden aldığım sabuna yaklaşamaz ne rengi ne kokusu ne kalitesi. mecbur kullanıcam ama olmamış sabun işiniz.

inşallah evdeki yağ bitince zeytin ve yağ şeklinde bir paket alıcam.

zeytinleriniz güzel, şarküteride kilosuna 15 tl vermektense elbette sizden alırım, yağ da iyi, ama sabun olayı canımı sıktı, gödence'de de kalmadı sabun, kalitelisini bulmak zor gerçekten.

edit: arkadaş sabunu geri göndermemi ve ücret iadesini teklif etti, etik ve hoş bir davranış ama ben kabul etmedim (gerek görmedim) ilgili bir satıcı bu şekilde iş yapar buradan. teşekkür ederim kendisine buradanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 22 Mart 2013; 14:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

quote:

quote:

İkiside arkadaşların dediği kadar var ve abartmadan söylüyorum ki yediğim en güzel zeytin ve zeytinyağı.

Emeğimizin karşılığını yorumlarınızla alıyoruz. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

eleman bu sorulan soruyu pas geçiyor cevap vermeye bile tenezül etmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

quote:

quote:

quote:

Numune taleplerine pm atıyorum. Ulaşmadıysa kusura bakmayın. Elimde şişem kalmadığı için gönderim yapamıyorum. Ama en kısa zamanda şişeler geldikten sonra gönderilerim devam edecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

quote:

quote:

quote:

Numune taleplerine pm atıyorum. Ulaşmadıysa kusura bakmayın. Elimde şişem kalmadığı için gönderim yapamıyorum. Ama en kısa zamanda şişeler geldikten sonra gönderilerim devam edecek.

zeytin ve zeytinyağı konusunda hassasım hatta son zamanlarda zeytin bulamamaktan yakınmaktayım.
    damak tadıma uygunsa mutlaka almak isterim.Balıkesir Edincikten sıkma fabrikasından almıştım en son yağımı..

• quote:

Orijinalden alıntı: okuyucu32

Merhaba sanalpazardan iskenderiye32 rumuzu ile üç ürün istedim. Bunları tek kargo olarak yollarsanız sevinirim. Defne sabunu numuneliğiniz varsa onu da deneyip siperiş vermek istiyorum. teşekkürler.

Siparişleriniz gün içinde kargoya verilecek. İlginize teşekkürler.
  • Numune benimde elime ulaştı. Sağolsun arkadaş bir miktar zeytinde göndermiş. Zeytinin lezzetini beğendim. Zeytinyağı için hafta sonunu bekliyorum ama görüntü olarak bile ideal renk ve kıvamda görünüyor.İlerleyen günlerde alışverişimiz olacak umarım. Hayırlı işler, bol kazançlar.
  • hayırlı satışlar diliyorum,
    ben de sipariş vereyim diyorum, çoğu kişinin damak tadına uyduysa bana da uyar..

fakat bir ricam var, yağın yanı sıra siyah ve yeşil zeytin (kırma-çizik) den de numune alabilir miyim?

ve bir de küçük zeytinyağı şişesi bitti demişsiniz, eğer tedarik edebildiyseniz bir de ondan istiyorum. (fazla pişkinlik oldu ama ) edemediyseniz de nerede satılır nerede bulunur tavsiye rica ediyorum..

sanalpazar kullanıcım:sanalhalo diye saçma birşey haşimdi sipariş geçiyorum. inşallah yarın ulaşır istanbul a

saygılarımı sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

hayırlı satışlar diliyorum,
    ben de sipariş vereyim diyorum, çoğu kişinin damak tadına uyduysa bana da uyar..

fakat bir ricam var, yağın yanı sıra siyah ve yeşil zeytin (kırma-çizik) den de numune alabilir miyim?

ve bir de küçük zeytinyağı şişesi bitti demişsiniz, eğer tedarik edebildiyseniz bir de ondan istiyorum. (fazla pişkinlik oldu ama ) edemediyseniz de nerede satılır nerede bulunur tavsiye rica ediyorum..

sanalpazar kullanıcım:sanalhalo diye saçma birşey haşimdi sipariş geçiyorum. inşallah yarın ulaşır istanbul a

saygılarımı sunarım.

Siparişiniz nu gün kargoda. Ve tabiki zeytin numuneleriyle birlikte. Şişe dediğim gibi elimde kalmadı malesef. Biz palet bazlı paşabahçeden alıyoruz. Ama tekli nerede satılır bilemiycem. Amahttp://magaza.hammaddeler.com/Gida-Sektoru,LA_152-2.html#labels=4328-2 adresinden ben bir kaç defa numunelik şişe almıştım belki ilginizi çekebilir.

• quote:

quote:

saygılarımı sunarım.

Siparişiniz nu gün kargoda. Ve tabiki zeytin numuneleriyle birlikte. Şişe dediğim gibi elimde kalmadı malesef. Biz palet bazlı paşabahçeden alıyoruz. Ama tekli nerede satılır bilemiycem. Amahttp://magaza.hammaddeler.com/Gida-Sektoru,LA_152-2.html#labels=4328-2 adresinden ben bir kaç defa numunelik şişe almıştım belki ilginizi çekebilir.

çok teşekkürler. artık japon pazarı türü yerlerde arayacaz :)

zeytinyağında kargo bedava ya.. zeytin alacağımız zaman, onların kargosunu biz ödeyecez, acaba ne kadar tutuyor? sonra 8 liraya güzel zeytin aldık derken 13-14 liralara gelmesin kilosu.. sizin anlaşmanız vardır kargo ile bizim ödeyeceğimizden daha az ödemeniz kuvvetle muhtemel.. acaba siz kargosunu içine katıp makul fiyat yapabilir misiniz bizler için?

• quote:

quote:

quote:

saygılarımı sunarım.

çok teşekkürler. artık japon pazarı türü yerlerde arayacaz :)

zeytinyağında kargo bedava ya.. zeytin alacağımız zaman, onların kargosunu biz ödeyecez, acaba ne kadar tutuyor? sonra 8 liraya güzel zeytin aldık derken 13-14 liralara gelmesin kilosu.. sizin anlaşmanız vardır kargo ile bizim ödeyeceğimizden daha az ödemeniz kuvvetle muhtemel.. acaba siz kargosunu içine katıp makul fiyat yapabilir misiniz bizler için?

Kargo bedeli 6 desi/kg kadar 5,5 tl, 6 kg- 10kg arası ise 6,9 tl. Bedeli siz ödemiş olsanız bile kargo anlaşması gereği aynı fiyat uygulanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButikZeytin -- 22 Mart 2013; 16:24:10 >

• Siyah

Zeytin
    aldım.

Zaten gelen numunedeki lezzete hayran kaldığımdan dolayı 3 kg aldım :) 2

kg ofiste arkadaşlarında hoşuna gittiğinden dolayı aldım. 1kg evdekiler

bayıldı :)

Yeşil Çizik Siyah Zeytin Jumbo 230-260 Kalibre olandan

1350 gram aldım.

Tam aradığım gibi gayet güzel. Yeşil zeytinde buna devam...

Dombili En Büyük Boy Yeşil Zeytin almak istedim. Ama Kg fiyatı biraz pahalı

geldi. Ama pahalı gelmesinden ziyade işin para yönünde değilim. Alıpta

memnum kalmayı çöpe atma korkusundan dolayı tereddütte kalmıştım.

Satıcı arkadaş kırmadı, 400gr halinde ayırıp ilana açtı. Bu şekilde aldım.

Tamda beklediğim gibi geldi. Gelen kabın üzerindekiler biraz cıvıktı ama

kabın içerisinde zeytini muhafaza eden suyun içerisinde olan zeytinler sert ve

tam istediğim gibiydi.

Büyük dombili yeşil zeytinlerin çoğunu marketlerde alırken bakıyorum ya

cıvık oluyor, yada tam etli olmuyor. İçindeki çekirdeği kocaman oluyor.

Etrafını saran etli bölge az oluyor. Zeytin yerine çekirdek yiyormuş gibi

oluyorsun :) Resmin üzerinde yediğim bir adet çekirdeğin ne kadar narin

olduğunu göstersin diye çekirdeğinide koyarak fotoğraf çektim.

Yeşil zeytini büyük sevenler, süphesiz alabilirsiniz. Ben daha önceden buna

benzer almıştım. Reyon görevlisi, limon ve sirke suyu ile muhafaza et

demişti. Dediği gibi yaptım, zeytin berbat oldu :)

Taş Kırma Zeytin Numenelik istemiştim, kırmadı gönderdi arkadaş.

Bunun farklı bir tadı var ama birazda küçük gibi geldi bana ama zeytini iri

sevdiğimden farklılık arayanlar için tavsiye edebilirim.
    Zeytinlerin rengeleri bazıları yeşil, bazıları sarıyla mor arasında gidip geliyor.

Tam olguşlanma döneminin hasatı sanırım. İzmir'li bir arkadaşım vardı, o

direk yemyeşilken topluyor ve pet şişeye basıp birkaç aya salamura tarzında

yapıyordu. Çok hoş oluyordu. Bu zeytinde o kaliteyi hissebildim :)

Normal Yeşil Çizik Zeytin Numenelik istemiştim, kırmadı gönderdi arkadaş.

Yukardaki 230-260 kalibre olandan farkı biraz daha boyutları küçük.Sanırım

elek usulü oluyor. Büyük olanlar ile küçük olanlar farklı kategoride satılıyor.

Zeytinyağlı sabun istemiştim numune olarak ama, arkadaş yoğun

galiba

Defneyağlı Sabun göndermiş. olsun canı sağolsun. Düşünüp

göndermesi yeterli.

Sabunu daha kullanmadım. Evde kullandığım defne sabunu bu. Migrosta

indirimdeyken 2kg 12tl civarında birşey almıştım. Tüm paketi banyo

dolabında muhafaza ediyordum. Banyo sonrası oluşan buhardan dolayı bu

sabunlar içlerinden yağları çam ağacından akan çam sakızı gibi dışarı

akıtınca yerlerini değiştirdim ama bu şekilde dışarı yağ vermesi hoşuma

gitmişti. Bu gelen defne sabununuda aynı şekilde buharda yağ salımı için

deneyeceğim.

Gelen defne sabunu

Sabunlarda aradığım fabrikasyon değil, yani doğal el yapımı olmasıdır.

Bunun bariz kanıtı yamuk yumuk üstleri yanları çamur olanlarıdır.
    Daha önceden Yalova- Armutlu'da yol kenarında bir yaşlı bayandan almıştım

gayette memnundum. 1kg felan aldım, teyze satırla kesti tarttı verdi :)

Sabunla saçlarımı yıkadıktan sonra, durula durula zeytinyağı dökülmüş gibi

iki saat zor durulanıyordum :)

Ama saçlarımdan yana problemim yok sadece doğalı aradığımdan dolayı.

Yoksa saçlarım düz,sık ,kepeksiz :) 1 ay yıkamasam kedi tüyü gibidir.
    Genetik olsa gerek:)

El yapımı daha önce aldığım zeytinyağlı sabunları böyle olsa daha tatmin

edici olarak görüyorum( Şahsi görüşümdür)

Buda el yapmı Defne. Yani yeşil yaprak rengi sabuna işlemiş

gibi.

Birde şunu hatırlatıyım, her yol kenarındaki satıcılara güvenmeyin.

Kanı bozuk çok insan var. İstanbul Şile - Ağva turistik bölgelerde köylülerin

emeğini çalan, açgözlü İstanbul şehirlisi tacirler yada köyün bazı kötü

karakterli insanları;

Nasıl olsa yazın insanlar buradan denize gitmek için geçecekler ve organik

doğal ürünlere, köy mahsüllerine karşı zaafları vardır diyerekten, bakkaldan

aldıkları koli yumurtaları hasır sepetin içine biraz saman koyarak " Günlük

Taze Yumurta " ayağına belkide 3 katı fiyatına satıyorlar.

Diğer sattıkları ürünlerden bahsetmek bile istemiyorum. Bazı baklavacıların

fıstıklı dürüm tatlısına yeşil görünsün diye antep fıstığı yerine bezelye v.b.

maddeler koymaları gibi

Sonuç olarak;

Zeytinleri nasıl muhafaza etmeliyiz? Hangi ortamda muhafaza etmeliyiz ? Ben alırken zaten susuz oluyor ve direk saklama kabına koyup, üzerine limon dilimliyorum buzdolabına koyuyorum.

Yiyeceğim zaman yıkayıp; zeytinyağı, sıkma limon suyu ve kırmızı pul biber ile harmanlıyorum. Tekrar buzdolabına koyunca, zeytinyağı olduğundan dolayı donuyor, tekrar sofraya çıkardığımızda nahoş bir görüntü oluyor :(

Sabunlara gelince;

Genel itibariyle diğer zeytinyağlı sabunu görmediğim halde pek ısınmadım. Bizde üzerleridnen yazı bulunması biraz daha itici geldi.

10 üzerinden Zeytinlerin tadına puanım ;

Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin ve Sabunlar Göz Önüne Alırsakda

Arkadaş emek vermiş, reklamasyon için elinden ve kesesinden geldikçe müşteri memnuniyeti/müşteri tutundurma politikası adına promosyon olarak ürün dağıtıyor.Emeğine saygı duymak lazım. Başarılarınız yakanızda olsun. Benden bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 22 Mart 2013; 19:47:13 >

• Merhaba,
    Zeytinyağı içerisinde çizik zeytin almıştım Muğla taraflarından içerisinde limonda doğranmıştı bu tür bir zeytininiz var mı acaba?
  • Numune ürün mü gönderiyorsunuz? Ben de marketlerde uzun zamandır iyi bir zeytin alamadım, zeytini çok sevmeme rağmen.

Bilgi verirseniz sevinirim.
  • @boxor

Öncelikle bir gurme edasıyla ürünlerimizi değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
    Aynı zamanda 2 evet alıp 2. tura çıkardığınız içinde teşekkürler. Umarım zeytinyağımızı da denedikten sonra 3 evetle finale çıkarız.

Birde bilgi amaçlı bir kaç şeyde ben eklemek isterim

--Dombili diye tabir ettiğiniz zeytini ( Domat çizik olarak geçer. ve kilograma 120-130 tane girer ki bu yeşil çizik zeytin için toplanabilecek en iri tanedir.) talebiniz doğrultusunda kendi ambalajında değil size daha ufak ambalaja koyup yollamıştım. Ambalajın ağzında folyo olmadığı için suyunu tam doldurmadım. O yüzden suyun dışında kalanlar yumuşamış olabilir. Zaten sizde alttakilerin sert olduğunu vurgulamışsınız.

--Çizik Zeytin Jumbo (230-260) olan ürün ve Çizik zeytin extra (260-290) aynı ağacın mahsülü olup aynı yöntemle üretilmektedir. Ve aralarında ki tek fark boyutlarıdır. Elek makineleri ile ayrılmaktadır. Sizinde bahsettiğiniz gibi jumbo zeytin extra zeytinden daha iri ve etlidir.

--Taş kırma yeşil zeytin konusunda da doğru tespit de bulunmuşsunuz. Evlerde yapılan yeşil zeytine çok yakın bir zeytindir. Ürününün ufak olması gerekmektedir ki yumuşama yapmasın ve diriliğini korusun. Malum o zeytinler işletmede çizilip tek tek kırılıyor. Aslen naturel kırma olarak geçmektedir.

--Sabunlar malumunuz kendi üretimimiz değil. Ürünlerimizin yanına alternatif olması için, bir iki firmayla görüşüp onlardan tedarik etmiştik. Ve ürünler zeytinimizin ve zeytin yağımızın kalitesine uygun çıkmadı. Fakat bu sabun konusu bize iyi bir ders verdi.

--Zeytin muhafazası içinde bir kaç önerim olacak. Yeşil zeytinler kendi suyu ve ambalajında saklanması gerekmektedir. Ve buzdolabı en iyi çözüm olacaktır. Şayet dolap şansı yoksa serin bir yerde saklamak gerekmektedir. Siyah zeytin muhafaza konusu ise, Susuz olduğu için hava almayan bir kapta dolap içerisinde içerisine çok az miktarda yağ konup saklamak gerekmektedir. içinde bulunduğumuz mevsim içerisinde dolap dışında serin bir yerde saklanabilir. Eğer buzdolabına konacaksa ki bu daha iyi bir yöntem. Ürünü yağlama dan direk hava almayan kapla dolaba koymak gerekir. Kahvaltıda sosladığınız zeytini tekrar dolaba koyunca donmasına tek çözüm ise tüketilecek kadarını kahvaltıya çıkartmaktır.

Tekrar olumlu olumsuz bütün eleştiri ve yorumlarınız için teşekkürler,
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GateFLY

Merhaba,
    Zeytinyağı içerisinde çizik zeytin almıştım Muğla taraflarından içerisinde limonda doğranmıştı bu tür bir zeytininiz var mı acaba?

Bahsettiğiniz zeytini geçen sene bizde yapmıştık ama maliyet dolayısıyla bu sene üretmedik. Diğer zeytin çeşitlerimizden de en az o zeytin kadar lezzet alacağınızdan eminim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Numune ürün mü gönderiyorsunuz? Ben de marketlerde uzun zamandır iyi bir zeytin alamadım, zeytini çok sevmeme rağmen.

Bilgi verirseniz sevinirim.

Hafta başı tanıtım ve tanışma maksatlı üyelerimize ürün numuneleri yolladım. Zeytinyağı ambalajı elimde kalmadığından malesef şu an için yollayamıyorum. Ama herhengi bir ürün satın alacaksanız yanında istediğiniz ürünlerden numune yollayabilirim.
  • Üstad gerçekten çok güzel ürünlerdi hele çizik zeytin ve zeytinyağı muhteşemdi, Zeytinyağından bir 5 lt daha sipariş verdim. Herkese tavsiye ederim. Muhteşem. Kesinlikle çizik zeytini ve zeytinyağını deneyin. Arkadaş çok ilgili ve aynı zamanda çok anlayıştı. Herşey için Teşekkürler. Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.