Şimdi Ara

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
16
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur_kaptan

Üstad gerçekten çok güzel ürünlerdi hele çizik zeytin ve zeytinyağı muhteşemdi, Zeytinyağından bir 5 lt daha sipariş verdim. Herkese tavsiye ederim. Muhteşem. Kesinlikle çizik zeytini ve zeytinyağını deneyin. Arkadaş çok ilgili ve aynı zamanda çok anlayıştı. Herşey için Teşekkürler. Saygılar

Yorumlarınız için teşekkürler. Siparişiniz Pazartesi sabah kargoda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz ve alakanızdan dolayı teşekkürler
  • Köy lor peynirinden çeri biber dolması satışımız Sanal Pazar üzerinden başlamıştır.

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI  %100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI

• 2 kg siyah zeytin siparişini şimdi geçtim hocam bugün kargoya verilebilirse çok sevinirim .Hayırlı kazançlar. (üye adım kasai)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

2 kg siyah zeytin siparişini şimdi geçtim hocam bugün kargoya verilebilirse çok sevinirim .Hayırlı kazançlar. (üye adım kasai)

Siparişiniz bu gün kargoda. Teşekkürler
  • Ücretsiz deneme ürününü aldıktan sonra yazacaktım niye yazmadım, nasıl unuttum bilmiyorum.

Zeytinyağı ve domat çizik zeytinden gayet memnun kaldım. Tek üzüldüğüm nokta bizimkiler yağdanlığı açarken mantarı kırması.
    Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.
  • Sipariş verdiğim ürünler bugün geldi. Çok memnun kaldım. Siyah zeytin güzel ama yeşil zeytin bugüne kadar gördüğüm en iri ve lezzetli zeytindi. Zeytinyağının ilk kez kokusunu ve tadını bu kadar keskin hissettim. Çok başarılı. Satıcının ürünü zamanında göndermesi, rica ettiğim zeytinyağlı sabunu eklemesi ise takdire şayan. Bugün işyerimde herkese tavsiye ettim. Hayırlı işler ve bol kazançlar:)
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ButikZeytin

Köy lor peynirinden çeri biber dolması satışımız Sanal Pazar üzerinden başlamıştır.

Ben böyle dolmayı ilk defa görüyorum, hangi yöreye ait?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Ücretsiz deneme ürününü aldıktan sonra yazacaktım niye yazmadım, nasıl unuttum bilmiyorum.

Zeytinyağı ve domat çizik zeytinden gayet memnun kaldım. Tek üzüldüğüm nokta bizimkiler yağdanlığı açarken mantarı kırması.
    Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.

Afiyet olsun yorumlarınız için teşekkürler. Eğer elime fazla mantar geçerse sözüm olsun. bir arzunuz olduğunda yanında yollarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Köy lor peynirinden çeri biber dolması satışımız Sanal Pazar üzerinden başlamıştır.

Ben böyle dolmayı ilk defa görüyorum, hangi yöreye ait?

Biber dolmasını, Manisa Akhisar da işletmemizin bulunduğu köyde yetiştirilen çeri biberinden, yine aynı yerde köydeki teyzelerimize yaptırıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: okuyucu32

Sipariş verdiğim ürünler bugün geldi. Çok memnun kaldım. Siyah zeytin güzel ama yeşil zeytin bugüne kadar gördüğüm en iri ve lezzetli zeytindi. Zeytinyağının ilk kez kokusunu ve tadını bu kadar keskin hissettim. Çok başarılı. Satıcının ürünü zamanında göndermesi, rica ettiğim zeytinyağlı sabunu eklemesi ise takdire şayan. Bugün işyerimde herkese tavsiye ettim. Hayırlı işler ve bol kazançlar:)

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım dostluğumuzla birlikte alışverişimizde daim olur.
    Saygılar
  • benimki de cumartesi yetişmedi bugün geldi.. komşu teslim almış. akşamı iple çekiyorum..
  • Aslında ben değerlendirmeye alırken; siyah zeytin, yeşil zeytin, zeytinyağı ve sabunları göz önünde bulundurarak, sabunlara " HAYIR " vermiştim ama zeytinyağı hakkında daha önceden yorumda bulunduğum için, yeniden yorum yapmayı unutmuşum ama zeytinyağı tek başına " 3 EVET " alır zaten :)

Zaten sabunlar anca hediyelik olarak alınır ama bunun dışından kimse kolay kolay ev kullanımı için tercih edeceğini sanmıyorum. Kaldı ki, durumun farkındasınız kalitenizi sarsması adına belkide satıştan çekeceğiniz bir üründü.

Keşke bu çerili lor sipariş verdiğimde satışta olsaydı kesin 1 kg alırdım. Ne öyle ya! Görüntüsü midemi tahrik ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

benimki de cumartesi yetişmedi bugün geldi.. komşu teslim almış. akşamı iple çekiyorum..

Aynı şekilde bizde yorumlarınız için sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

quote:

benimki de cumartesi yetişmedi bugün geldi.. komşu teslim almış. akşamı iple çekiyorum..

:)
    sabun hediyeniz icin cok tesekkur ediyorum. kokusu guzel, deneyince de yorum yazarim; ben zaten nirmalde yesil dalan sabunuyla yikiyorum kafayi.

zeytin numunelerini yan yana koydum tabaga, uzerine yagi doktum bol bol, az da limon. sahane birseymis. bildigim zeytin yaglari hic lezzetli olmadigindan ben hep derdim benim damak tadim farkli demekki.. veya yaw nasil seviyorlar sunu.. vs. zeytinler bitti bir tabak daha yag dokup bandirmaya devam ettik. evdeki herkes begendi. 2.tabaga az kekik biber koydum pek guzel olmadi.. sade daha sahane.

zeytinlere gelirsek; ben yesil zeytin sevmem normalde ama bunlar gercekten baskaymis.. cizik tombul zeytin nryse de tas kirma zeytin cok sahane. siyah zeytin zaten on numara ben severim zaten mubaregi. yesiller icin birsey diyemem onlarin fiyatini takip etmezdim, ama 8 liraya semt pazarinnda da sizinkine yakin siyah zeytinler var. siz ilk el iseniz eger hocam, bence fiyat biraz daha uygun olmali, bir degerlendirin bunu veya bi aciklama getirin.
    satis fisini de gondermis arkadas sagolsun. paketleme de guzel. aninda kargoladi da. cok tesekkur ediyorum tekrar. dedigim gibi biz sizma zeytinyagi diye baska seyler kullanmisiz :) komili olsun, bir ara bimdeki ege sizmasi olsun, yine bimdeki ne marka oldugunu hatirlayamadigim 2lt lik sizma .. hepsi birbirinden tatsiz, mazot gibi seylerdi(bana gore). yag ile baristik sayenizde :)

insallah isleriniz rastgider, her umdugunuza erisirsiniz. kolayliklar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

:)
    sabun hediyeniz icin cok tesekkur ediyorum. kokusu guzel, deneyince de yorum yazarim; ben zaten nirmalde yesil dalan sabunuyla yikiyorum kafayi.

zeytin numunelerini yan yana koydum tabaga, uzerine yagi doktum bol bol, az da limon. sahane birseymis. bildigim zeytin yaglari hic lezzetli olmadigindan ben hep derdim benim damak tadim farkli demekki.. veya yaw nasil seviyorlar sunu.. vs. zeytinler bitti bir tabak daha yag dokup bandirmaya devam ettik. evdeki herkes begendi. 2.tabaga az kekik biber koydum pek guzel olmadi.. sade daha sahane.

zeytinlere gelirsek; ben yesil zeytin sevmem normalde ama bunlar gercekten baskaymis.. cizik tombul zeytin nryse de tas kirma zeytin cok sahane. siyah zeytin zaten on numara ben severim zaten mubaregi. yesiller icin birsey diyemem onlarin fiyatini takip etmezdim, ama 8 liraya semt pazarinnda da sizinkine yakin siyah zeytinler var. siz ilk el iseniz eger hocam, bence fiyat biraz daha uygun olmali, bir degerlendirin bunu veya bi aciklama getirin.
    satis fisini de gondermis arkadas sagolsun. paketleme de guzel. aninda kargoladi da. cok tesekkur ediyorum tekrar. dedigim gibi biz sizma zeytinyagi diye baska seyler kullanmisiz :) komili olsun, bir ara bimdeki ege sizmasi olsun, yine bimdeki ne marka oldugunu hatirlayamadigim 2lt lik sizma .. hepsi birbirinden tatsiz, mazot gibi seylerdi(bana gore). yag ile baristik sayenizde :)

insallah isleriniz rastgider, her umdugunuza erisirsiniz. kolayliklar diliyorum.

Zeytinyağı gibi sağlıklı bir ürünü bir kişiyi daha sevdirmiş olmak bizim için büyük mutluluk.
    Siyah zeytinin fiyatı konusunda bilgi vermek gerekirse;
    Piyasada sizin dediğiniz gibi 8 tl ve hatta daha aşağısına zeytin bulmak mümkün. Bizim ürettiğimiz zeytinin vasıflarında olanlar ise, marketlerde, semt pazarlarında ve şarküterilerde 10 tl başlamakta. Fiyatı belirleyici unsurlar, zeytin ağacının yöresi ve cinsi, kalibresi ( 1000 gr ye giren tane sayısı), ince kabuklu olup etli yapıya sahip olması diyerek sıralanabilir. Bunlarda maliyeti etkileyen faktörler.

Tüm yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButikZeytin -- 26 Mart 2013; 10:02:46 >

• az önce sanalpazardan 2kg siyah,1kg yeşil çizik zeytin siparişi verdim
    deneyelim bakalım.
  • Paket elime geçti siyah zeytin buradaki arkadaşlar beğendigi için seviyeyi yüksek tuttuk galiba ama bana hitap etmedi. Kırma yeşil zeytin 10 numara zeytin yağını henüz deneyemedim. Deneyince yorumumu yazacağım..

• Kırma benim de dikkatimi çekiyor, yeşil zeytini de severim. Lezzetinden emin olsam isterim 3kg kadar ama biraz daha bekleyelim bakalım görüşleri.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.