Şimdi Ara

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
16
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gecegelen06

quote:

Orijinalden alıntı: ButikZeytin

quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

az önce sanalpazardan 2kg siyah,1kg yeşil çizik zeytin siparişi verdim
    deneyelim bakalım.

Siparişiniz kargoya teslim edildi

paket elime ulaştı paketleme çok iyi olmuş ellerinize sağlık.
    zeytinlerin tadı güzel ben beğendim, tabiki damak zevki farklıdır.f/p olarak gayet uygun
    siyah zeytin biraz tuzlu olsada sorun değil bi su tutmayla tuz oranı düzelir.yeşil zeytin baya hoşuma gitti.
    gönderdiğiniz numuneler ve ilgi alakanız içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
    hayırlı satışlar.

Yorumlarınız için teşekkürler. Sizinde söylediğiniz gibi zeytinleri soğuk suyla yıkadıktan sonra yüzeyindeki tuzlardan arındıra bilirsiniz. Afiyet olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Hocam 5 lt zeytinyağında kargo bedavaymış,onun dışında mesela şu kadarlık alışveriş yaparsanız kargo bedava durumu var mı?

5 lt zeytinyağının yanında aldığınız ürünlerde kargo bana ait. Ama dediğiniz gibi belli bir tutar içinde kargo bedava uygulaması yapcam.

5 lt zeytinyağında kargo bedava görünüyor. Ayrıca zeytin falan da sipariş verirsem hepsinin kargosunu siz mi karşılıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Hocam 5 lt zeytinyağında kargo bedavaymış,onun dışında mesela şu kadarlık alışveriş yaparsanız kargo bedava durumu var mı?

5 lt zeytinyağının yanında aldığınız ürünlerde kargo bana ait. Ama dediğiniz gibi belli bir tutar içinde kargo bedava uygulaması yapcam.

5 lt zeytinyağında kargo bedava görünüyor. Ayrıca zeytin falan da sipariş verirsem hepsinin kargosunu siz mi karşılıyorsunuz?

Zeytinyağımızla birlikte alacağınız tüm ürünlerin kargo ücreti biz karşılıyoruz.

• Dün gece 5 lt zeytinyağı ve 2 çeşit zeytin aldım. Bugün ürünler kargoya gayet hızlı bir şekilde verildi. Ürünler geldikten sonra yorum yapacağım. Buradan hocamıza teşekkürlerimi sunar hayırlı satışlar dilerim.
  • Kırma zeytin ile birlikte zeytinyağı siparişi verdim. Çizik zeytinle sabunu da merak ediyorum. Hocam numune yollayabilirseniz denemek isterim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Dün gece 5 lt zeytinyağı ve 2 çeşit zeytin aldım. Bugün ürünler kargoya gayet hızlı bir şekilde verildi. Ürünler geldikten sonra yorum yapacağım. Buradan hocamıza teşekkürlerimi sunar hayırlı satışlar dilerim.

Biz teşekkür ederiz. Yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilosman

Kırma zeytin ile birlikte zeytinyağı siparişi verdim. Çizik zeytinle sabunu da merak ediyorum. Hocam numune yollayabilirseniz denemek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Siparişiniz ve numuneleriniz bu gün kargoda teşekkür ederiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Dün gece 5 lt zeytinyağı ve 2 çeşit zeytin aldım. Bugün ürünler kargoya gayet hızlı bir şekilde verildi. Ürünler geldikten sonra yorum yapacağım. Buradan hocamıza teşekkürlerimi sunar hayırlı satışlar dilerim.

Biz teşekkür ederiz. Yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

Elbette hocam.
  • Kargo dahil 38 tl ve zeytinyagi sabunu var hocam dogru mudur? Zeytin yok mu denemelik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

Kargo dahil 38 tl ve zeytinyagi sabunu var hocam dogru mudur? Zeytin yok mu denemelik?

Evet kargo dahil 38 tl ve sabun hediyeli. Siparişiniz ile birlikte denemek için zeytinlerimizden numune gönderiyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

Kargo dahil 38 tl ve zeytinyagi sabunu var hocam dogru mudur? Zeytin yok mu denemelik?

Evet kargo dahil 38 tl ve sabun hediyeli. Siparişiniz ile birlikte denemek için zeytinlerimizden numune gönderiyoruz.

Teşekkürler yarin satin alacağım..
  • 5 lt zeytinyağı ve kırık zeytin siparişimi geçtim
    iyi satışlar @ButikZeytin
  • Köy lor peynirinden çeri biber dolması 1kg siparişim az önce teslim aldım.

Satıcı arkadaşa çok teşekkür ederim. Yorumlara geçelim hemen

Ürünün tadı, kahvaltıda tuzlu yiyecek yemeyi sevenlere için mükemmel bir tad sunuyor.

Kahvaltıda paprika v.b. ezmeler yiyenlerin, bu ürünü lezzet sınıflarına ekleyebilirler.

Sucuklu yumurta ( peynirli hariç ), her türlü yumurta menüsü ile çok rahat gider ( haşlama dahil )

Patates kızartması yanında da gider. Ürün lezzet bakımından sadeliği ve mideyi dinlendiriciliği + sindirim sistemini hızlandırması gibi etkilerini gördüm.

Aç karna tüketildiğinde; eğer reflü veya gastirt vb. bir mide probleminiz yoksa bir kaç adet yedikden sonra tokluk hissi veriyor.

Reflü ve Gastrit yönünde bir sıkıntınız varsa ve akşam kahvaltıcılarındansanız yemeniz tavsiye olmaz.

Kırmızı çeri bibelerin bazıları ( Koyu kırımızı ) olanlar tatlı ve etli, biraz daha açık kırmızı olanlar ince kabuklu ve acımsı tadları var.

İçindeki lor peyniri ile harmanlanıp sofrada yer alması, yöresel tadlara düşkün olanlar için fevkaledenin fevkininde fevkinde

Bir alışveriş mağazana gittiğinizde illaki cam konserve ürünler arasında, bir deniz börülcesi, bir kapari turşusu v.b. ilginç yiyecekler dikkatinizi çekip fiyatlarından dolayı ve

lezzetindeki tereddütten mütevellit vereceğiniz paraya yazık olur, aldığınız ürünü beğenmezsiniz çöpe atarsınız diye illaki düşünmüşlüğünüz olmuştur.

İşte bu üründe bu sıkıntınız olmasın. İçindeki lor peynirini bile çıkarıp sade yemek aklıma gelmedi değil

Lor peynirini yerken, süt tadını alıyorsunuz ve peynirin ne kadar kaliteli olduğunu anlıyorsunuz.

Sofranıza servis yaparken, içindeki sıvı sosuda üzerine ekleyiniz zaten sos tek başına bile yenebilecek kıvamda

Zeytinyağı, zeytin v.b siparişlerinizde yanında deneme amaçlı 1 paket almanız tavsiye olunur. Ben tek başıma 1kg aldım ama ikram edeceğim kitle olduğundan ancak 1kg ile yetindim. Zaten resimlerde gördüğünüz üzere, 1 paketi açtım leblebi gibi yedim bitti sayılır :(

Büyüklük olarak ve genişlik olarak 2 küp şeker yüksekliğinden ve 2 küp şeker genişliğinde...

Ürün paketlenmesi gayet başarılı olup, tek sorun kargo aşamasından ürünün biraz sallanmalardan dolayı içindeki sıvı sosun dışarı birazcık akmış olması ama zaten satıcı arkadaş ekstra bir poşetin içine sardığından dolayı pekte sorun olmuyor.

Ürün için juri kararım

Resimler;

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubar -- 28 Mart 2013; 16:20:27 >

• hocam ben de yağ olduğundan dolayı,

750 gr yukarıdaki biberli şeyden
    1kg siyah iri zeytin
    1 kg yeşil zeytin (iri ve etli olandan)

alıcam da, kargo ücretsiz olma mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

5 lt zeytinyağı ve kırık zeytin siparişimi geçtim
    iyi satışlar @ButikZeytin

İlginize teşekkürler siparişiniz bu gün kargoya teslim edilecek efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

hocam ben de yağ olduğundan dolayı,

1kg siyah iri zeytin

Yardımcı olmayı çok isterdim ama zeytin fiyatlarımızı satışa çıkartırken en alt seviyede tutmaya çalıştık. Bu yüzden zeytin ve yan ürünlerde kargo ücretini maalesef karşılayamıyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

hocam ben de yağ olduğundan dolayı,

1kg siyah iri zeytin

Yardımcı olmayı çok isterdim ama zeytin fiyatlarımızı satışa çıkartırken en alt seviyede tutmaya çalıştık. Bu yüzden zeytin ve yan ürünlerde kargo ücretini maalesef karşılayamıyoruz.

50 tl'lik ürün alıcam kargo ödemek gereksiz geliyor bana çoğu sitede 50 tl üstü bedavayken hele... neyse sağlık olsun.
  • Zeytin ve 500 ml'lik zeytyinyağı geldi. Siyah zeytini çok beğendim. Artık marketlerde zeytin aramaktan sıkılmıştım. Neredeyse marketlerdeki her zeytini denedim. Artık marketten zeytin almak yok. Zeytinyağını da beğendim. Ama riviera çakmasına alışan anneme biraz sıradışı geldi. Gönderdiğiniz yeşil zeytin numunelerinden büyük boy çizik zeytin de çok iyiydi.

Zeytinyağı iyiydi. Piyasa yağları yanından geçemez. Zeytinyağını 1 litrelik teneke kutularda ambalajlama imkanınız yok mu acaba?
  • Hocam muhtemelen zeytin siparişi vereceğim ortalama ne kadar kargo ücreti öderim İstanbul için.
  • Dün 5LT zeytinyağı sipariş vermiştim bugün geldi. Bu kadar hızlı kargo doğrusu beni şaşırttı.
    Çok fazla anlamamakla birlikte zeytinyağın tadı ve görüntüsü güzel görünüyor.l.
    Daha önce komili zeytinyağlı sabun kullanıyordum. Fakat yanında hediye gönderilen sabuınu açıp kullanınca ondan çok daha güzel olduğunu gördüm.
    Sürpriz olarak paket içinden numune zeytinler çıktı, henüz tadına bakıp test etmedim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.