Şimdi Ara

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
16
Favori
16.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gecegelen06

az önce sanalpazardan 2kg siyah,1kg yeşil çizik zeytin siparişi verdim
    deneyelim bakalım.

Siparişiniz kargoya teslim edildi
  • Su meshur siyah zeytin hangisi ve kilosu kaca aaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ücretsiz numune gönderimin devam ediyormu? bizim burda Mersinli bir abi var 2,5 lt sini bize 35 TL den dayıyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

Su meshur siyah zeytin hangisi ve kilosu kaca aaba ?

Siyah zeytinin kg fiyatı 8 tl dir, ve zeytinimizi buradan inceleyebilirsinizhttp://www.sanalpazar.com/Gemlik-Siyah-Zeytin__isp6745701
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Kartal

Dostum ücretsiz numune gönderimin devam ediyormu? bizim burda Mersinli bir abi var 2,5 lt sini bize 35 TL den dayıyor:)

Malesef elimizde şişe olmadığından dolayı numune gönderimi yapamıyorum. Ama en kısa zaman tekrar gönderim yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ButikZeytin

quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

Su meshur siyah zeytin hangisi ve kilosu kaca aaba ?

Siyah zeytinin kg fiyatı 8 tl dir, ve zeytinimizi buradan inceleyebilirsinizhttp://www.sanalpazar.com/Gemlik-Siyah-Zeytin__isp6745701

Bebek ve cocuklar ucin ozel urunlerniz varmi sabun sampuan vs gibi benim 21 aylik oglum varda hassas birz cildi

• zeytinyagında kargo bedava , yanında diger ürünlerden alırsak kargo bedava oluyor dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

zeytinyagında kargo bedava , yanında diger ürünlerden alırsak kargo bedava oluyor dimi ?

Zeytinyağımızla birlikte aldığınız tüm ürünlerin, kargo ücreti tarafımızdan karşılanmaktadır.
  • quote:

quote:

Dostum ücretsiz numune gönderimin devam ediyormu? bizim burda Mersinli bir abi var 2,5 lt sini bize 35 TL den dayıyor:)

Malesef elimizde şişe olmadığından dolayı numune gönderimi yapamıyorum. Ama en kısa zaman tekrar gönderim yapılacak.

Numune gönderim yapılacaklar listesine beni de yazarsanız sevinirim.

Bu arada tüm ürünlerden oluşan makul fiyatlı deneme paketi yapsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

• Numune gelmedi hala

• quote:

Orijinalden alıntı: ennis06

ayrıca merak ettim bu gönderdiğiniz numune satışlarınızdaki 5Kg lik zeytinyagı ile birebir aynı mıdır . eğer aynı ise satın alacağım ayrıca yanına çizik zeytin de alırsam kargo yine bedava olurmu
    saygılar

Cevaplar 3 5 cm yukarda bu kadar zor olmasa gerek :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

ayrıca merak ettim bu gönderdiğiniz numune satışlarınızdaki 5Kg lik zeytinyagı ile birebir aynı mıdır . eğer aynı ise satın alacağım ayrıca yanına çizik zeytin de alırsam kargo yine bedava olurmu
    saygılar

5kg zeytinyagı ile numune aynı mı biliyorsanız yazın size zahmet

Numune firmarin mallarini tanitmak icin urunlerinden yolladiklari ornektir haliyle numune ile urunun bir olmamasi hos olmazdi satici icin ki 5 lt alan arkadaslar da bu konuda olumsuz gerbildirim yaparlardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

Numune gönderim yapılacaklar listesine beni de yazarsanız sevinirim.

Bu arada tüm ürünlerden oluşan makul fiyatlı deneme paketi yapsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Önerinizi değerlendiriyorum ve hep aklımdaki bir şeydi aslında. En çok talep görebilecek ürünlerden bir paket hazırlayıp buradan duyuracam. Teşekkürler.

• quote:

saygılar

Zeytinyağımız ufak şişeler ve 5 lt tenekelere aynı tanktan dolum yapılmaktadır. Eğer beğenmediğiniz bir ürünü koşulsuz iade edebilirsiniz. Zeytinyağıyla birlikte aldığınız ürünlerde kargo ücretini biz karşılıyoruz.

Bir önceki mesajınızdaki yorumlarınız için teşekkür ederim. Emeğimizin karşılığını bu şekilde almak bizi çok mutlu ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar

5kg zeytinyagı ile numune aynı mı biliyorsanız yazın size zahmet

Numune firmarin mallarini tanitmak icin urunlerinden yolladiklari ornektir haliyle numune ile urunun bir olmamasi hos olmazdi satici icin ki 5 lt alan arkadaslar da bu konuda olumsuz gerbildirim yaparlardi.

Kesinlikle katılıyorum. Numuneyi farklı gönderip satışta olan ürünü farklı göndermek kendimizi kandırmaktan başka bir şey olmazdı. Buradan forum üyelerine göndereceğimiz ürünü en fazla bir kere satabiliriz. Daha sonra forumdan, ürünü alan arkadaşlar gerekli olumsuz yorumlarını yaparlar. Bundan sonra hiç bir şekilde satış yapma şansımız kalmaz. Bu da karşılaşmak istediğimiz en son durum. Daha önce bahsettiğim gibi ürünlerimizin hepsini koşulsuz iade edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: siradan

Numune gelmedi hala

alıcı ismini pm atarsanız gönderdiklerimin içinde varsa kontrolünü yapayım.
  • ikinci urunum geldi.. zeytin ve zeytin yagi alissverisimi sizden yapacagim. Antalya ya gelirsem de size ugrayacagim. bu kaliteyi uygun fiyata bize sundugunuz icin...

• quote:

Orijinalden alıntı: jesterr

ikinci urunum geldi.. zeytin ve zeytin yagi alissverisimi sizden yapacagim. Antalya ya gelirsem de size ugrayacagim. bu kaliteyi uygun fiyata bize sundugunuz icin...

Yolunuz düşerse çay içmeye mutlaka bekleriz.
  • Öğlene kadar gelen siparişler yola çıktı.

Ankara, Karaman, Tunceli, İstanbul, Bartın

%100 DOĞAL NATUREL BİRİNCİ ZEYTİNYAĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButikZeytin -- 27 Mart 2013; 15:07:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

az önce sanalpazardan 2kg siyah,1kg yeşil çizik zeytin siparişi verdim
    deneyelim bakalım.

Siparişiniz kargoya teslim edildi

paket elime ulaştı paketleme çok iyi olmuş ellerinize sağlık.
    zeytinlerin tadı güzel ben beğendim, tabiki damak zevki farklıdır.f/p olarak gayet uygun
    siyah zeytin biraz tuzlu olsada sorun değil bi su tutmayla tuz oranı düzelir.yeşil zeytin baya hoşuma gitti.
    gönderdiğiniz numuneler ve ilgi alakanız içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
    hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.