Şimdi Ara

100 Dolara Alınabilecek En İyi 2+1 Speaker?? Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100usd param var kdv si dahil, bir kuruş daha yukarı çıkamam, ama bu paranında altındada iyi bir sistem olacağını düşünmüyorum.. Ses sistemleri hakkında fazla bilgim yok 2+1 dedim çünkü fazlasını koyacak yerim ve şu an için para ayıracak bütçem yok.Forumda aslında benzer başlıklar gördüm ancak fiyatları kimisi çok yüksek kimiside fazla ucuzdu yani bana uygun bişiler bulamadım o yüzden yeni başlık açtım dediğim gibi ses sistemleri hakkında fazlaca bir bilgim yok creative için mesela kimisi süper, kimisi uzak dur diyor logitech ve altec içinde benzeri şeyler var..

Aradığım özellikler önce kaliteli ve yeterli bir ses vede hoş bir görüntü istiyorum çünkü şuanda kullandığım speakerin görüntüsü ziyadesiyle midemi bulandırıyor

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. ilgilenenler şimdiden saolsun, eksik olmasın

• Arkadaşım bu konuyu ses sistemlerine açarsan daha kolay cevap bulabilirsin ... zaten op lar bu konuyu muhtemelen oraya taşıyacaktır..
  • dostum 100$'a 5+1 sistem geliyor yawww alsana bi 5+1...bulunur mutlaka bi yer ama ille de 2+1 dersen Logitech x-230 war ondan al derim fiyatı 60$+kdv sanırsam bence 5+1 al derim o kadar paran warsa.. Logitech x530 160YTL falan
  • Valla 100 dolar 2+1 için fazla bileEv arkadaşıma creative INSPIRE 2500 2+1 SPEAKER aldık ve sesi çok güzel:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257&productid=bd20240
    Ayrıca şu modellere de bir bak (CREATIVE INSPIRE T3030 2+1 SPEAKER)
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257&productid=bd91358
    CREATIVE I-TRIGUE 3220 2+1 SPEAKER
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=257&productid=bd91356

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Arkadaşım bu konuyu ses sistemlerine açarsan daha kolay cevap bulabilirsin ... zaten op lar bu konuyu muhtemelen oraya taşıyacaktır..
    Teşekkür ederim uyarınız için forumda yeni sayılırım hemen oraya açayım ama acaba taşınmasınımı beklesem?? aynı konu 2 bölümdede olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @shle

Teşekkür ederim uyarınız için forumda yeni sayılırım hemen oraya açayım ama acaba taşınmasınımı beklesem?? aynı konu 2 bölümdede olmasın..

Alıntıları Göster
    welcome to hell ve x_bytar_x ikinizede teşekkür ederim

-CREATIVE I-TRIGUE 3220
    -Logitech x230

Bu modellere bakıcam şimdi creative biraz daha iyi gibi geldi
  • quote:

-CREATIVE I-TRIGUE 3220
    -Logitech x230

Alıntıları Göster
    creative i trigue serisinden alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spica

Alıntıları Göster
    logitech yada creative lere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spica

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Spica

i trigue ler 100 dolardan daha pahallı. adam 1 kuruş daha yukarı çıkamam demiş.

ARKADAŞIM LOGİTECH X-230 AL

• quote:

Orijinalden alıntı: tibi

quote:

Orjinalden alıntı: Spica

i trigue ler 100 dolardan daha pahallı. adam 1 kuruş daha yukarı çıkamam demiş.

ARKADAŞIM LOGİTECH X-230 AL

Alıntıları Göster
    Selamlar

Logitech X-230 uygun yanlız logitech X-530 da düşün derim 91$+ KDV 8 taksit
    KDV dahil 107$ yapıyor belki daha ucuzunu bulursun vatandan baktım

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Selamlar

Logitech X-230 uygun yanlız logitech X-530 da düşün derim 91$+ KDV 8 taksit
    KDV dahil 107$ yapıyor belki daha ucuzunu bulursun vatandan baktım

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım eğer kaliteli müzik dinlemek amacıyla 2+1 istiyorsan, ben sana (ama 100 doları aşıyor,üzgünüm) Microlab'ın linkteki 2.0 modelini öneririm.Benim şahsi görüşüm odur ki, en ideal müzik stereo dinleniyor.
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1161&IID=12324

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Arkadaşım eğer kaliteli müzik dinlemek amacıyla 2+1 istiyorsan, ben sana (ama 100 doları aşıyor,üzgünüm) Microlab'ın linkteki 2.0 modelini öneririm.Benim şahsi görüşüm odur ki, en ideal müzik stereo dinleniyor.
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1161&IID=12324

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için
    bugün birinde karar kılıp alıcam kısmetse.. Bütçeme uyanlar içinde Logitech x230'da karar kılmıştım görüntüsüde fena değil ama hızlısistemde gezinirken Philips'in MMS430G 2.1 KANAL HOPARLOR modelini gördüm burada iki modelde var karşılaştırma yaptığımda bana philips daha avantajlı gibi geldi. Logitech'te toplam güç 32 Watt (RMS) iken Philips'te 50 Watt (RMS) yine Logitech 2x Uydu(6W),1x Subwoofer(20W) iken Philips 2x Uydu(10W), 1x Subwoofer(30W) diyor, ve yine Logitech'te Uydu: 63x203x76mm iken Philips'te 100x105x95mm diyor, vede fiyat farkı sadece 8.8usd..Üstelik philips'in görüntüsüde fena değil
    (biraz action ama)

E tabi ben bunları bildiğimden anladığımdan değil siteden copy paste şeklinde yazdım yani nedir ne değildir bilmiyorum yinede kimse philips hakkında yorum yapmamış siz ne dersiniz almak için son birkaç saatim son bir el atın please

• quote:

bugün birinde karar kılıp alıcam kısmetse.. Bütçeme uyanlar içinde Logitech x230'da karar kılmıştım görüntüsüde fena değil ama hızlısistemde gezinirken Philips'in MMS430G 2.1 KANAL HOPARLOR modelini gördüm burada iki modelde var karşılaştırma yaptığımda bana philips daha avantajlı gibi geldi. Logitech'te toplam güç 32 Watt (RMS) iken Philips'te 50 Watt (RMS) yine Logitech 2x Uydu(6W),1x Subwoofer(20W) iken Philips 2x Uydu(10W), 1x Subwoofer(30W) diyor, ve yine Logitech'te Uydu: 63x203x76mm iken Philips'te 100x105x95mm diyor, vede fiyat farkı sadece 8.8usd..Üstelik philips'in görüntüsüde fena değil
    (biraz action ama)

E tabi ben bunları bildiğimden anladığımdan değil siteden copy paste şeklinde yazdım yani nedir ne değildir bilmiyorum yinede kimse philips hakkında yorum yapmamış siz ne dersiniz almak için son birkaç saatim son bir el atın please

Alıntıları Göster
    bence microlab ın 2.1 lerini ve 2.0 larını kesinlikle göz ardı etme...

forumda philips pek tutulan bir marka model diil.. genelde multimedia setlerde creative, logitech ve biraz biraz microlab tutuluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

forumda philips pek tutulan bir marka model diil.. genelde multimedia setlerde creative, logitech ve biraz biraz microlab tutuluyor..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

yaff görüntülerini pek beğenmedim desem

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

yaff görüntülerini pek beğenmedim desem

Alıntıları Göster
    Yani şu şekilde..
    Creative lerin inspire serisinden uzak dur diyorlar i-trugue seriside bütçemi biraz aşıyor,logitech x230 fiyat süper görüntüde fena değil ama 100usd ye daha iyi bişiler alabilecekmişim gibime geliyor, microlab ında görüntüsü pek hoşuma gitmedi maalesef

philips i logitech'e nazaran ona yakın bir paraya daha uygun durduğu ve bütçeme tam uyduğu için söyledim (73usd+kdv sanırım)

Hepinize teşekkür ediyorum 15 dk içinde çıkıyor ve almaya gidiyorum yazacak olan son arkadaşın fikride giderken aklımda olsun son bi gayret yardım hade please

• quote:

-CREATIVE I-TRIGUE 3220
    -Logitech x230

Alıntıları Göster
    oğlum onun ikizi yok kiiiiiiiiiiiiii ve senin dediğin yanlış ve bu arada seni tebrik ederim beşiktaşlıymışsın kartaldan anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: 222robin hood333

oğlum onun ikizi yok kiiiiiiiiiiiiii ve senin dediğin yanlış ve bu arada seni tebrik ederim beşiktaşlıymışsın kartaldan anladım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 222robin hood333

neyin ikizi yok kardeş anlamadım?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 222robin hood333

neyin ikizi yok kardeş anlamadım?

Alıntıları Göster
    Logitech x-230 gerçekten çok iyi. O philipsin sistemi ufacık bişe. Hani eskiden gazeteler radyo verirlerdi büyük bişe sanırdım aldığında el kadar bişe çıkardı. Bu da aynı öyle.

• quote:

(biraz action ama)

Alıntıları Göster
    philips hakkında ya yorum yapılmıyor ya da olumsuz yorum yapılıyor...ben de bi anlam veremedim 50W-32W tartışmasına gelince nedenini bilmiyorum ama merak ediyorum ikisini de yan yana dinleyen bir arkadaş varsa bilgilerini burada aktarsın...

logitech X-230 alırsan pişman olmazsın gerçekten kaliteli bir set , bahsettiğin philips modelini hiç dinlemedim..bişi söyleyemiyeceğim

quote:

Orjinalden alıntı: @shle

(biraz action ama)

• quote:

Orijinalden alıntı: IboJaN

philips hakkında ya yorum yapılmıyor ya da olumsuz yorum yapılıyor...ben de bi anlam veremedim 50W-32W tartışmasına gelince nedenini bilmiyorum ama merak ediyorum ikisini de yan yana dinleyen bir arkadaş varsa bilgilerini burada aktarsın...

logitech X-230 alırsan pişman olmazsın gerçekten kaliteli bir set , bahsettiğin philips modelini hiç dinlemedim..bişi söyleyemiyeceğim

quote:

Orjinalden alıntı: @shle

(biraz action ama)

Alıntıları Göster
    günlerdir işyerinden ayrılamadım yani daha almaya gidemedim maalesef

Hakikaten philips hakkında birtek olumlu yorum yok yaff sadece mavibilgisayarda bir çocuk bassları yarıya kadar bile açamadım kapı pencere gıcırdıyo falan demiş sıkıyomu onuda bilmşyom
    neyse bende logitech x230'da karar kıldım gün içinde gider alır akşama imzama eklerim

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim saolun, eksik olmayın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.