Şimdi Ara

100 Dolara Alınabilecek En İyi 2+1 Speaker?? Yardım Lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldıktan sonra yorumlarını da yazarsan iyi olur....saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredoom

aldıktan sonra yorumlarını da yazarsan iyi olur....saygılarımla

Oki yazarım mutlaka hocam
  • arkadaşım almadıysan microlab fc361 öneririm. gerçekten kaliteli ve şık bi ürün. ses çıkışıda güzel.

burdan inceleyebilirsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19114
  • Bıraz daha paranı biriktir z-2300 al derım.tabı bu benım gonlumden gecen.100 dolar son sınırın sa logitech x-230,yok bıraz daha kasarım dıyorsan x-530,yok daha daha da kasarım dıyosan z-2300 (en son x-530 kullanıyordum,o da bayaa tatmın edıcı,bass ı ıyı ama arka uydular cok verımlı deıl.bıde genel bı problem olan evdekı elektrık lambalarının acılıp kapanmasıyla cat cut edıyordu...Ama bu aletın problemı deıl evımızzdekı elektrık tesısatının dandıklııgı.) bana kalırsa almısken en ıyısını almak ıyıdır..
  • Merhaba,
    Bende dün bir x230 aldım ve henüz bugün dinleyebilme şansım oldu ses kalitesinden bastan tiz den çok anlayan birisi değilim ama şunu söyleyebilirim, sistem bass ta çerçekten çok iyi fiyatına göre hiç beklenmiyecek bir performansı var, yalnız sanki tizde biraz bozuluyor gibi geldi bana sesi çok açtığım zaman bilmiyorum belkide ben eqo ayarını doğru yapamıyorumdur. Ben bası yarıya kadar açıp dinliyorum, ne kadar açık olması sağlıklı olur, bide bu tizlere ayar tavsiyesi falan verebilirseniz çok olur. Tiz dışında şimdiye kadar sistemden gayet memnunum bence rahatlıkla alınabilir. Normalde ben bunun 5,1 ini düşünüyordum ama onu alınca şimdi bide ses kartı gerekecek bir sürü masraf bende bunu aldım... Ama aldığım yerde x530 da var bunu iade edip onuda alabilirim memnun kalmazsam ...
  • x-230 boyuna gore iyi bir sistem.ama bass konusunda pek tatmın edıcı deıl,daha dogrusu ben tatmın olmadım.bundan 2 hafta oncesıne kadar x-530 kullanıyordum,eger gucun yeterse cok ıdeal.bı creatıve 5.1(cok pahalı deıl)ses kartı ıle ıyı sonuc alırsın..ama varsa yoksa z-2300
  • quote:

Orjinalden alıntı: @hmet@

arkadaşım almadıysan microlab fc361 öneririm. gerçekten kaliteli ve şık bi ürün. ses çıkışıda güzel.

burdan inceleyebilirsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19114

arkadaşım ben fc 361 almayı düşünüyordum

intternet üzerinden daha önce vatanbilgisayardan alışveriş yapan oldu mu

güvenilir mi sizce
  • size yorum işte

Bu ürün için toplam 19 yorum yapılmıştır.
    Ortalama Değerlendirme :
    17.05.2006 10 üzerinden 9
    Arkadaşlar bu hoparlör süper . Diyeceksiniz ki 2+1 bu kadar pahalı olurmu. Olur. Kalite, güç, kuvvetli bas ve tiz birleşince olur. Başka markalarla karşılaştırmayın bu ürünü. Bu üründen yan komşum aldı. Tek eksiği surround olmuyor. ama yinede sesler sağa sola ayrıldığı için tatmin ediyor. Son ses açmak imkansız. yoksa pencere kalmaz :) live value yada audigy ses kartınız varsaki hele, tek tavsiyem düşünmeyin. 40 ytl daha verebilirsenizde 5+1 ini alın. tek farkları +3 hoparlörle gelen daha yüksek ses ve surround.
    Evet: 2 Hayır: 0

--------------------------------------------------------------------------------

09.05.2006 Gercekten cok iyi
    Bu urun bugun elime gecti, daha onceden başka marka 4400 4+1 kullaniyordum, ve kesinlikle Philipsi tavsiye ediyorum. Ses kalitesi olarak cok iyi, tasarimi ve malzemesi ile kaliteli. Benim gibi ses karti on board olan arkadaslar, 4 tane speaker ile ugrasmaniza gerek yok, Philips bu isi 2 tane ile gayet guzel halletmis. Ses olarak da kaliteli, kesinlikle tavsiye ederim.
    Cem Coskun - Yaş: 22 , SARIYER/İstanbul/Türkiye
    Evet: 3 Hayır: 0

--------------------------------------------------------------------------------

23.03.2006 Fiyatina gore cok iyi...
    Bilgisayarimda ve PlayStation2imde kullanmak icin aldigim bu urun bugun elime gecti, dizayn ve dış malzeme bakimindan oldukca guzel ve kaliteli. Sese gelince, subwoofer bekledigimden cok daha iyi performans verdi ama uydulara gelince pekte bekledigim sonucu alamadim. Cok gucsuz kaliyorlar. Bu subwoofer biraz daha guclu speakerlarla cok daha guzel islerdi. Ama yinede tavsiye ediyorum, fiyatina gore cok guzel bir sistem.
    Evet: 14 Hayır: 0

17.03.2006 philips kalitesi
    Fiyatını hak ediyor. Bass performansı mükemmel,fakat tiz yüksek seste hafif cızırtı yapıyor,ama tahminim bu cızırtının benim onboard ses kartından kaynaklandığı kanısındayım.tüm aykırı gençlere tavsiye ederim ALIN
    Evet: 9 Hayır: 0

15.03.2006 çokk şık ; extreme .. tavsiye ediyorum
    yorumları okuyarak aldım.. 2 hafta oldu ve memnunum arkadaşlar. Çok kaliteli.. Pişman omayacaksınız.. Fiyatı biraz pahalı gibi ama hak ediyor bence..
    ali aydınlı - Yaş: 22 , ÇANKAYA/Ankara/Türkiye
    Evet: 10 Hayır: 0

08.01.2006 gerçekten harika...
    Ürünü almaya son anda karar verdim. En son ana kadar aklımda hep creative 4+1 vardı. Ürünü ilk kez kullanana kadar da şüphe içerisindeydm. Fakat çıkan sesi duyunca gerçekten rahatladım. Ev arkadaşımın creative 4+1iyle kıyasladığımda şunu söyleyebilirim; phillips gerçekten ağır basıyor (üstelik 2+1ken). Sesi ne kadar açarsanız açın seste bir bozulma olmuyor, çok net ve güzel ses veriyor. Zaten daha ne olsun...
    Evet: 34 Hayır: 1

06.01.2006 Gerçekten Mükemmel
    Zaten daha önce dinlediğim için hiç düşünmeden bu ürünü aldım.Ancak Teknosadan 10YTL daha pahalı aldım.Baslar ve Tiz ler mükemmel ayrılıyor.Ayrıca bu tür ürünlerde aranan distorsiyonsuz süper bass özelliği hakikaten mükemmel.Philips bu işi iyi yapıyor.
    Tavsiye ederim.

İbrahim Küçükoğlu - kağıthane/İstanbul/Türkiye
    Evet: 26 Hayır: 1

17.12.2005 İnanılmaz
    Duşunuyorsanız sadece alın derim.Kulaklarınıza inanamıyacaksınız!!
    Evet: 38 Hayır: 3

15.12.2005 Daha kaliteli 2.1 yok...
    Uzun bir araştırma sonucunda almaya karar verdiğim bu sistem; beklentimin çok üzerinde performans vererek açıkçası beni çok şaşırttı. Hoparlörlerin boyutlarına göre o ses ve bası verebileceğine inanmak gerçekten zor oldu. Philips kalitesi bence bu üründe de fazlasıyla karşımızda. Kaliteli bas vuruşları ve duru bir ses bulunduğunuz ortamı yaşatıyor size. 5.1 , 7.1 vs. daha fazlasına gerek yok. Bence rakipsiz...
    Evet: 29 Hayır: 5

12.12.2005 Bu fiyata bu sistem kaçmaz !
    MMS430 tam bir teknoloji harikası bass ve tizz ayrımı çok net. 50 WATT RMS bu fiyata zaten zor bulunur bu kalitede. Piyasadaki yüksek fiyatlı ses sistemleriyle kıyaslanırsa bence kesinlikle tercih edilecek ilk ürün olur. Philips kalitesi ve tasarımı daha ne olabilir ki.
    Emre Onur Kurt - Yaş: 24 , ŞARKÖY/Tekirdağ/Türkiye
    Evet: 36 Hayır: 4

27.11.2005 al al pişman olmucaksın ::::))
    bu ürün için kısa ve net bi açıklama mı istiyosunuz.MÜKEMMEL..alın size en kısa açıklama..gerek toplam RMS gerek diğer teknolojik özellikleriyle fark atan bi ürün ..sesi mi merak ediyosunuz sesi yarısına getirince cam çerçevenin titremedik yeri kalmıyo..hatta ses yarıdayken yüksek bass dan komidinin kapağının açıldığını söleyebilirim..böyle bir alet alıyorsunuz..5,1 , 7,1 almayı düşünüyosanız ona bide uyumlu ses kartı alıcağınızı unutmayım..ancak bu ürünün bir çok 5.1 e fark attığını söliym...bomba bir alet alıyosunuz..şimdiden hayırlı olsun

........................oflu.............................
    ....TRABZON
    Evet: 27 Hayır: 8

26.11.2005 kaliteli
    gerçekten çok kaliteli bir ürün.beklediğimden daha iyi çıktı.
    çok memnun kaldım.
    arkadaşlar da beğendi, tavsiye ederim.
    kasım yuksel - Yaş: 25 , TARSUS/İçel/Türkiye
    Evet: 28 Hayır: 4

23.08.2005 Muhteşem bir alet...!
    Yorumları okuyarak ve özelliklerine bakarak bu aleti aldım ,fakat yine de içimde biraz kuşku vardı.Acaba bu kadar parayı boşuna mı verdik gibisinden , Fakat ürünüm gelince bu ürüne bu paranın az bile olduğunun fakına vardım.. Hiç ama hiç düşünmeden alabileceğiniz tek speaker............
    Evet: 47 Hayır: 6

22.03.2005 tatmin edici
    Aldığımdan beri memnuniyetle kullanıyorum, beklentimin üzerinde cıktı
    Evet: 55 Hayır: 10

23.02.2005 Ses olarak beklenenin üzerinde
    Her taraf 5.1 7.1 hoparlör doldu taştı. Sadece güzel müzik dinleyebileceğim bir hoparlör bulmak zor oldu. Benim düşündüğümden çok daha fazla tatmin etti. Subı inanılmaz. Orta düzeyde müzik dinlemek için bu paraya daha iyisinin olacağını sanmıyorum. En azından hayal kırıklığı yaratmadı.
    Mustafa Amaç - Yaş: 34 , İstanbul/Türkiye
    Evet: 73 Hayır: 6

01.02.2005 5+1 e gerek yok
    5+1 sisteme gerek yok.kablo karmaşası yok.sesi sonuna kadar açamıyorsunuz bile.seste bozulma yok.tavsiye ediyorum
    Evet: 47 Hayır: 5

04.01.2005 guc
    odanizi kucuk capta bir deprem yaratmak istiyorsan, istedigin urun karsinda
    selin ozcan - Yaş: 25 , Muş/Muş/Türkiye
    Evet: 27 Hayır: 10

13.07.2004 harika!
    Almadan önce biraz kararsızdım bu kadar para 2+1 e verilirmi diye ama verdikten sonra anladımki verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. Sesi ne kadar açarsanız açın seste herhangi bir bozulma olmuyor. Basslarıda gayet doyurucu sesin 1/5 ini bile açmadığım halde odamın camları titriyor...
    Evet: 34 Hayır: 5

24.06.2004 ürün tek kelimeyle fiyatına göre mükemmel bir ürün
    Alalı iki gün oldu performansından ve ses kalitesinden memnunum.Fiyat olarakda uygun sesine yüklendiğinizin ses kalitsi bozulmuyor.
    Evet: 32 Hayır: 4

• aprdon üsdeki yorumların resmi PHILIPS MMS430 2+1 SPEAKER aittir

Yüklüyor
  • salla06 kardes bı de z-2300 yorumlarına baksana
  • ben derimki 5+1 e oyun oynamaktan fazla hoşlanmıyorsan alma...

x-230 kullanıyordum bi arkadaşım (yukarıda yorum yapan İboJaN) kanıma girdi ve bende gittim x-530 aldım

5+1i gereksiz die düşünüyorum 2+1imi arıyorum şimdi...

5+1de sorun bitmiyo yok arka hoparlörden az ses geliyo duyulmuyo napalım önleri kısalım o zaman da ses yetmiyo...

center watt olarak en güçlüsü ama kedi miyawlaması gibi ses geliyo....

şimdi ne oluyo 5+1 = 2+1

n gerek war boşa para wermeye süs istiyosan al yakışıyo başka bi oka benzemiyo....
    2+1 5+1

• evet bugün sonunda microlab fc 361 ime kavuştum ve
    eminim ki hiç bi sistem bu 2+1 in eline su dökemez

görünüşü kadar seside muhteşem

120 ytl ye aldım

philips bunun yanında cücük kalır söyleyeyim arkadaşlar

100 Dolara Alınabilecek En İyi 2+1 Speaker?? Yardım Lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemo_55 -- 31 Mayıs 2006; 22:25:26 >
  • hocam ben PHILIPS MMS430 2+1 SPEAKER kullanıyorum.ses sistemleri konusunda tecrübeli sayılırım.fiyatı uygun olduğu ve arkadşım önerdiği için aldım bu speaker i.bu cihaz tek kelimeyle mükemmel.yukarıdaki yorumlarıda okudum.yorumların hepsi doğru.sesi yarıya kadar açtığınızda odanın içinde titremeyen yer kalmıyor.ses kalitesi kesinlikle bozulmuyor.bence gözün kapalı al bu ürünü.beğenmezsen ben sana alıcam arkadaşların bahsettiği microlab ı
  • Bunu diyebiliyorsan microlab la daha tanışmamışsın
  • quote:

evet bugün sonunda microlab fc 361 ime kavuştum ve
    eminim ki hiç bi sistem bu 2+1 in eline su dökemez

görünüşü kadar seside muhteşem

120 ytl ye aldım

philips bunun yanında cücük kalır söyleyeyim arkadaşlar

Ufaltılmış ön izleme resmi

ya beyler ne microlab ı.
    allah aşkına 60 watt rms lik hoparlörüne(pro 1) 7000watt pmpo yazan bir marka. o kadar sallıyor ki inanamazsınız.onu sonynin 450 wattlık rms e sahip midileri bile yazmıyor sonuçta bu aslıda çin olan microlabden medet umma.hele bir model yapmışki bose acoustimass 15 in dizaynının aynısı. bu kadar taklitçilik olmaz.philips gene ona göre daha iyidir.ama sen creative t3030 yada logitech x230 dan yana tercih kullan.özellikle x230.baslar mükemmel.tizleride fena sayılmaz.hemde 100$dan daha az.sakın microlabe bakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: fuat85

ben derimki 5+1 e oyun oynamaktan fazla hoşlanmıyorsan alma...

x-230 kullanıyordum bi arkadaşım (yukarıda yorum yapan İboJaN) kanıma girdi ve bende gittim x-530 aldım

5+1i gereksiz die düşünüyorum 2+1imi arıyorum şimdi...

5+1de sorun bitmiyo yok arka hoparlörden az ses geliyo duyulmuyo napalım önleri kısalım o zaman da ses yetmiyo...

center watt olarak en güçlüsü ama kedi miyawlaması gibi ses geliyo....

şimdi ne oluyo 5+1 = 2+1

n gerek war boşa para wermeye süs istiyosan al yakışıyo başka bi oka benzemiyo....
    2+1 5+1

100 Dolara Alınabilecek En İyi 2+1 Speaker?? Yardım Lütfen..

bunu yaparsan arkadan ses gelecektir.
    CMSS açarsan mp3 dinlerken center'dan ses gelecektir.

• kardes artık cok gec olmus olabilir ama eer almadıysan hıc dusunmeden o philipsi al kucuk dıyen ark ı da en yakın goz doktoruna gıtmeye dawet edıorum logi den iri bi cihaz ses olarak da 10 la carpar ıkıye boler ıkısınıde dınledım sn bana guven pihlips cok dah guzel her yonden
  • o logitechin 2+1 oyuncak gibi zaten küçücük bassı var ondan hayatta ii bass çıkmaz bencede philips al arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

o logitechin 2+1 oyuncak gibi zaten küçücük bassı var ondan hayatta ii bass çıkmaz bencede philips al arkadaşım

dinledin mi? sadece görüntüsüne bakarak yorum yapma bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemQ_313

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

o logitechin 2+1 oyuncak gibi zaten küçücük bassı var ondan hayatta ii bass çıkmaz bencede philips al arkadaşım

dinledin mi? sadece görüntüsüne bakarak yorum yapma bence..

onu dinlemedimde onun üst modeli olan x530 u dinledim ve hiç beğenmedim umarım açıklayıcı olmuşumdur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.