Orijinalden alıntı: icazet yok hocam 100 oluşan bölümü sildim yereldisk dyi de sildim sonra cde nihayet genişlet kommutu açıldı böyle olursa açılacagını düşündüm vede oldu..cye 100mb verdim gerisini dyaptım.. sorun yok sorun yaratırmı diyorsunuz??
Selam D: birimini silerseniz elbette C: birimine istediğiniz kadar alan ekleyebilirsiniz. Bunda bir sorun yok.. Ben D: biriminde verileriniz var ve bunlar silinir diye olmaz dedim.. Ama siz silip diğer tarafa eklemişsiniz. Kolay gelsin..
Not: İmzanızdaki Speedtest.net resimleri burada büyüklüğü nedeniyle yasak kardeş! 100x100 pikselden büyük resimler eklenince ceza alırsınız veya siteden uzaklaştırılırsınız. Bence siz onları silin derim. Bilgilerinize!!!
Bay_KG ; hocam özür dilerim kusura bakmayın..bidaha olmaz hocam D: ilk önce yedeklemiştim sonra sildim
quote:
Orijinalden alıntı: icazet
Arkadaşlar laptopa format attım Cyi bir türlü 100gb yapamıyorum Allah aşkına yardım edin..Başka format atmak istemiyorum buyrun resim
Diski bölerken 102.865 yazarsan tam 100.0 GB olur. Bende senin gibi takıntılıyım SS bakarsın..
evt üstad arkadaşlar fazla takınlı olma diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende
quote:
Orijinalden alıntı: icazet
quote:
Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende
100 yaptıktan sonra resmi koyar mısın bende de takıntı oldu
buyur hocam
ohh eyv
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
quote:
Orijinalden alıntı: icazet yok hocam 100 oluşan bölümü sildim yereldisk dyi de sildim sonra cde nihayet genişlet kommutu açıldı böyle olursa açılacagını düşündüm vede oldu..cye 100mb verdim gerisini dyaptım.. sorun yok sorun yaratırmı diyorsunuz??
Selam D: birimini silerseniz elbette C: birimine istediğiniz kadar alan ekleyebilirsiniz. Bunda bir sorun yok.. Ben D: biriminde verileriniz var ve bunlar silinir diye olmaz dedim.. Ama siz silip diğer tarafa eklemişsiniz. Kolay gelsin..
Not: İmzanızdaki Speedtest.net resimleri burada büyüklüğü nedeniyle yasak kardeş! 100x100 pikselden büyük resimler eklenince ceza alırsınız veya siteden uzaklaştırılırsınız. Bence siz onları silin derim. Bilgilerinize!!!
Hocam birde şu konuya açıklık gertirelim
ben geneklde 4096yı kullanarak biçimlendiririm sizin bu konuda bir öneriniz varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: icazet Hocam birde şu konuya açıklık gertirelim ben geneklde 4096yı kullanarak biçimlendiririm sizin bu konuda bir öneriniz varmı?
Selam Eklediğiniz resme bir şeyler yazdım.. Umarım yardımcı olur kardeş.. Kolay gelsin..
hocam ilgilendiginiz ve verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim.
İlginç işler peşindesiniz.
bu sorunun sebebi obsesif kompülsif bozukluk bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme