Şimdi Ara

100 GB Yapmak Bu Kadar Zormu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: icazet
    yok hocam 100 oluşan bölümü sildim yereldisk dyi de sildim sonra cde nihayet genişlet kommutu açıldı böyle olursa açılacagını düşündüm vede oldu..cye 100mb verdim gerisini dyaptım.. sorun yok sorun yaratırmı diyorsunuz??

Selam
    D: birimini silerseniz elbette C: birimine istediğiniz kadar alan ekleyebilirsiniz. Bunda bir sorun yok..
    Ben D: biriminde verileriniz var ve bunlar silinir diye olmaz dedim.. Ama siz silip diğer tarafa eklemişsiniz.
    Kolay gelsin..

Not: İmzanızdaki Speedtest.net resimleri burada büyüklüğü nedeniyle yasak kardeş! 100x100 pikselden büyük resimler eklenince ceza alırsınız veya siteden uzaklaştırılırsınız. Bence siz onları silin derim. Bilgilerinize!!!

Bay_KG ; hocam özür dilerim kusura bakmayın..bidaha olmaz
    hocam D: ilk önce yedeklemiştim sonra sildim

• quote:

Arkadaşlar laptopa format attım Cyi bir türlü 100gb yapamıyorum Allah aşkına yardım edin..Başka format atmak istemiyorum buyrun resim
     100 GB Yapmak Bu Kadar Zormu??

Diski bölerken 102.865 yazarsan tam 100.0 GB olur. Bende senin gibi takıntılıyım SS bakarsın..

• evt üstad arkadaşlar fazla takınlı olma diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

100 yaptıktan sonra resmi koyar mısın bende de takıntı oldu

buyur hocam

ohh eyv

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

yok hocam 100 oluşan bölümü sildim yereldisk dyi de sildim sonra cde nihayet genişlet kommutu açıldı böyle olursa açılacagını düşündüm vede oldu..cye 100mb verdim gerisini dyaptım.. sorun yok sorun yaratırmı diyorsunuz??

Selam
    D: birimini silerseniz elbette C: birimine istediğiniz kadar alan ekleyebilirsiniz. Bunda bir sorun yok..
    Ben D: biriminde verileriniz var ve bunlar silinir diye olmaz dedim.. Ama siz silip diğer tarafa eklemişsiniz.
    Kolay gelsin..

Not: İmzanızdaki Speedtest.net resimleri burada büyüklüğü nedeniyle yasak kardeş! 100x100 pikselden büyük resimler eklenince ceza alırsınız veya siteden uzaklaştırılırsınız. Bence siz onları silin derim. Bilgilerinize!!!

Hocam birde şu konuya açıklık gertirelim

ben geneklde 4096yı kullanarak biçimlendiririm sizin bu konuda bir öneriniz varmı?

• quote:

Hocam birde şu konuya açıklık gertirelim
    ben geneklde 4096yı kullanarak biçimlendiririm sizin bu konuda bir öneriniz varmı?

Selam
    Eklediğiniz resme bir şeyler yazdım.. Umarım yardımcı olur kardeş..
    Kolay gelsin..

• hocam ilgilendiginiz ve verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim.
  • İlginç işler peşindesiniz.
  • bu sorunun sebebi obsesif kompülsif bozukluk bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.