Şimdi Ara

%100 Güvenilir Tıklayarak Para Kazanma Yöntemi : neobux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, pek çok bu tarz site var ama bu sitenin farkı güvenilir olması, şöyle ki: bunun benzeri binlerce site olup hata tık basına yüksek ücretler verdiğini iddia eden sitelerin hemen hepsi hiç ödeme yapmadan sitelerini kapatıp gidiyor ama ben neobux'ı chip dergisinin ekinde gördüm, internette araştırdım hem yabancı forumlarda hem ekşisözlükte doğrulayan insanları gördüm. Tık basına düşük bir ücret verse de referans sistemi sayesinde üye yaptıkca biraz daha fazla para kazanabilmeniz mümkün.

Ben aşağıda beni referans gösteren bir linki atıyorum

benim referansımla kaydolmanız sizi hiç bir şekilde etkilemiyor, sadece ben de para kazanıyorum (sizin kazancınızda bir değişiklik yok yani :))

http://www.neobux.com/?r=cagersoy

eğer diyosanız ki yine de ben senin referansınla kaydolmayacağım

www.neobux.com adresine girebilirsiniz

Not : Paypal dan da hesap actırmanız gerekiyor kaydolmak içinwww.paypal.com dan kaydolabilirsiniz, ödeme zamanı geldiğinde paypal'dan direk alışveriş yapabilir veya parayı çekebilirsiniz. (para çekeceğiniz zamana kadar kredi kartı doğrulamasına gerek yok paypal'dan)

Ben paylastım ilgilenen arkadaslara kolay gelsin şimdiden

• Yapay Zekanın Yanıtı

%100 Güvenilir Tıklayarak Para Kazanma Yöntemi: Neobux

Neobux, tıklayarak para kazanabileceğin popüler bir platformdur. Kullanıcıların reklam tıklamaları yaparak gelir elde etmelerine olanak tanır.

Neobux Güvenilir mi?

Evet, Neobux güvenilir bir platform olarak kabul edilir. 2008'den beri faaliyet göstermekte olup milyonlarca kullanıcıya ödeme yapmıştır. Üyelerin hesaplarını ve gelirlerini koruyan güvenli bir sistem kullanır.

Neobux Nasıl Çalışır?

Neobux'ta para kazanmak için reklam tıklamaları yapman gerekir. Platform, her tıklama için küçük bir miktar ödeme yapar. Ayrıca, referans programı aracılığıyla başkalarını Neobux'a yönlendirerek ek gelir elde edebilirsin.

GPTPlanet Yorumları

Neobux, kullanıcı yorumları açısından olumlu bir sicile sahiptir. GPTPlanet gibi platformlardaki yorumlar, Neobux'un güvenilirliğini ve ödeme yeteneğini doğrulamaktadır.

Neobux'ta Para Kazanma

Neobux'ta para kazanma miktarı, tıkladığın reklam sayısına ve referans programının etkinliğine bağlıdır. Sabırlı ve tutarlı olmak, gelir elde etmek için önemlidir.

Neobux Şikayetleri

Herhangi bir çevrimiçi platformda olduğu gibi, Neobux hakkında da bazı şikayetler bulunabilir. Bu şikayetler genellikle düşük kazançlar veya ödeme sorunları ile ilgilidir. Ancak, Neobux, kullanıcı şikayetlerini çözmek için destek ekibiyle birlikte çalışmaktadır.

Neobux, basit bir arayüz ve kullanıcı dostu özellikleriyle tıklayarak para kazanmak isteyenler için güvenilir bir seçenektir. Sabır ve tutarlılıkla sabit bir gelir kaynağı sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1000$ yaptim paypala aktardim sonuç

Boş iş boşuna uğraşma jDownloaderdan hilesini bile yapmıştım.
  • Eğer para paypal'a aktarabildiysen olmuştur zaten, onun ötesindeki problem paypal'ındır. (ki paypal dünya çağında güvenilirliği kanıtlanmıs bir site)

diyorsan ki paypal'a aktarılmadı, her 10 dolarda bir site paypal'a aktarım yapıyor, bin dolar biriktirdiğini söylüyorsun (ki reklam tıklama basına 1 cent veren bir sitede hilesiz yapman zor) hile yaptığın için banlanmıssındır, ilk defa senden bu sitenin dolandırıcı olduğunu duyuyorum.....

şimdi görüdm hile yaptığını iddia etmişsin zatne
  • Hayır kardeşim banlanmadim paramı aktarmak için paypala yolladim bilmem kaç gün bekliyosun ama gitmiyo
  • bence support ticket alarak yardım iste eminim bir açıklaması vardır, site 2008 yılından beri çalışır vaziyette, bir göz at derim forumlara ve help kısmına
  • böyle şeyler yalan
  • O site reklam gelirleri ile mi dönüyor sanıyorsunuz?
    Ref paketlerinden gelenlere ayakta duruyor.

Öder - Ödemez tartışılır fakat neobuxtan daha iyi gelir yolları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://images.neobux.com/imagens/banner9/?u=lexim&u3=5001328
    tıklayın plssssss ( kötü bişey yok )

http://www.neobux.com/?r=lexim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generals1 -- 8 Temmuz 2010; 4:01:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H^^ERO

O site reklam gelirleri ile mi dönüyor sanıyorsunuz?

Ne gibi hocam fikrinizi öğrenmek isterim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

quote:

Orijinalden alıntı: H^^ERO

O site reklam gelirleri ile mi dönüyor sanıyorsunuz?

Ne gibi hocam fikrinizi öğrenmek isterim ?

En basitinden dosya upload ederek para kazabilirsiniz. Üstelik böyle ref toplamak ile de uğraşmaya gerek kalmaz.

http://www.blogkaan.com/2010/04/hotfile-ile-internetten-para-kazanmak.html

blogumda bir yazı yazmıştım.

Aldığım ödemeleri burada paylaştım.

http://forum.iyinet.com/internetten-para/128057-onyargilarinizdan-ve-usengencliginizden-kurtulun-hotfile.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.