Şimdi Ara

%100 İngilizce İşletme Bölüme Girdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Raid Leader

quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

Puanım Marmara işletme veya istanbuldaki diğer iibf bölümlerine yetmesine rağmen biraz araştırıp Yalova'yı daha mantıklı buldum , %100 İngilizce eğitimi bir işletme mezunu için mükemmel olur diye düşündüm , çeşitli profesörlerle ve rehberlik hocalarımla konuştum sana çok katkısı olur o bölümün dil çok önemli dediler
    Sonuç olarak Yalova Üniversitesi İngilizce İşletme kazandım bu sene gidiyorum . Düşünceleriniz nelerdir , araştırdığıma göre Yalova'da hazırlık eğitimi en zor üniversitelerden biriymiş , bu da iyi bir şey . İyi mi yapmışım ne dersiniz

bende suan yalova ıng ısl. dusunuyorum ama cevremdekıler 1 yılını hazırlıkta yeme deyıp eskısehır turkce ısletme yaz dıyorlar .Sende gecen sene bunlara kalmıssın ve yalovaya gıtmıssın , mutlumusun pısmanmısın ?

Sana şunu söyliyim kardeşim , şuan 400 kişi varsa hazırlıkta 200 kişi kaldı ve yaz okulunda kalacaklarda var ben de kaldım . Çok zor hazırlık var ama bölüm süper çok ileriye dönük . Hazırlığı geçmem için çabalaman ingilZceyi iyi şekilde öğrenmen gerekiyo . Ben kaldım ama memnunum yine . Yalova hakkında da şunu söyliyim istanbuldan geldim ve o kadar sevdim ki şuanda ev kiraladık Haziran'da ve istanbula gitmiyorum burda çalışıyorum denize giriyorum ve muafiyet sınavına hazırlanıyorum . O derece sevdim Yalova'yı . Ev arkadaşlarım da benim gibi . Çok birşey beklemeyeceksin ama Yalova'dan . Okul olarak sistem oturmamış ama iyi eğitim veren hazırlığı var şuanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklimdaki yalova da eskisehir izmirle cevremdekiler kafami karistiryor hala...
    sinavlarinda basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.