Şimdi Ara

%100 İngilizce İşletme Bölüme Girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puanım Marmara işletme veya istanbuldaki diğer iibf bölümlerine yetmesine rağmen biraz araştırıp Yalova'yı daha mantıklı buldum , %100 İngilizce eğitimi bir işletme mezunu için mükemmel olur diye düşündüm , çeşitli profesörlerle ve rehberlik hocalarımla konuştum sana çok katkısı olur o bölümün dil çok önemli dediler
    Sonuç olarak Yalova Üniversitesi İngilizce İşletme kazandım bu sene gidiyorum . Düşünceleriniz nelerdir , araştırdığıma göre Yalova'da hazırlık eğitimi en zor üniversitelerden biriymiş , bu da iyi bir şey . İyi mi yapmışım ne dersiniz

• Pompeii Müftüsü kullanıcısına yanıt
    Bence doğru bir karar olmuş kardeşim devir yabancı dil devri hakkında hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben 2 yıl %100 ingilizce okudum merak ettiğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Bence doğru bir karar olmuş kardeşim devir yabancı dil devri hakkında hayırlısı olsun.

Sen karar verdin mi ingilizce okumaya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lepistes92

Dostum ben 2 yıl %100 ingilizce okudum merak ettiğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışayım

hocam çok zor olduğunu söylüyolar biraz tedirgin ediyolar ama bu zorlukları çekmezsem de mezun olduğumda işsiz kalıcam , zorluklara katlanırsam da iyi derecede ingilizcem olacak . Ama gerçekten çok mu zor
  • Neden Hacettepe değil ?
  • Marmara'da da %100 ingilizce işletme var, tutuyorsa neden yazmadın ki? İstanbul gibi bir şehrin üniversite okuyan hele de ingilizce işletme okuyan bir üniversite öğrencisine katacağı çok şey ve sağlayacağı çok avantaj var. Bence hata etmişsin ama tabii bu senin kararıni hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevirici Hortlak

Marmara'da da %100 ingilizce işletme var, tutuyorsa neden yazmadın ki? İstanbul gibi bir şehrin üniversite okuyan hele de ingilizce işletme okuyan bir üniversite öğrencisine katacağı çok şey ve sağlayacağı çok avantaj var. Bence hata etmişsin ama tabii bu senin kararıni hayırlı olsun.

+1. Taban puanından 28 puan fazlam olmasına rağmen marmara yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Marmara'da da %100 ingilizce işletme var, tutuyorsa neden yazmadın ki? İstanbul gibi bir şehrin üniversite okuyan hele de ingilizce işletme okuyan bir üniversite öğrencisine katacağı çok şey ve sağlayacağı çok avantaj var. Bence hata etmişsin ama tabii bu senin kararıni hayırlı olsun.

+1 de benden marmara ingilizce isletmenin taban puaninin 30 puan onundeyim ben de yazdim ve kazandim. pisman degilim. guzel bir gelecek bizi bekliyor bence. onun disinda arkadasin puani marmara ya da istanbul'un Turkcesine tutuyordu sanirim. yalova ingilizce yazmakla iyi de yapmis olabilir kotu de. sanirim bunu zaman gosterecek. hakkimizda hayirlisi olsun.

• quote:

Marmara işletme türkçe tutuyordu hocam , ingilizcesi tutuyor demedim yanlış olmasın . puanım 340'tı türkçe işletme geliyordu . ben 300 puanlık ingilizce işletme yalova tercih ettim . Türkçe okuyup bişey olamazdım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

quote:

Marmara işletme türkçe tutuyordu hocam , ingilizcesi tutuyor demedim yanlış olmasın . puanım 340'tı türkçe işletme geliyordu . ben 300 puanlık ingilizce işletme yalova tercih ettim . Türkçe okuyup bişey olamazdım çünkü

yani dedigim gibi tercihinin sonucunu zaman gosterecek. yalova'nin ingilizce olmasi avantaj tabii ama gerek marmara'nin istanbul'da olmasi gerekse ogretim uyelerinin kalitesi seni onu yazmaya itmeliydi. ha ingilizce okumazdin. ama 4 yilda kendini cok iyi gelistirip toefl'dan da saglam puan aldin mi yine birkac kapi acilirdi onunde. onun disinda kabul etmelisin ki yalova'da staj imkanlarin istanbul'dakilerle kiyaslanamaz bile. bu da oldukca onemli bir faktor. kisacasi umarim cok basarili bir egitim hayati gecirirsin ve pismanlik duymazsin. ha bu arada anadolu uni'nin ingilizce'si tutmaz miydi ya da yazmis miydin?

• Bence marmara'ya gec sene sonunda hazirlik bitince.

• enyalios* kullanıcısına yanıt
    Yazmadım hocam ilk tercih yalova ing işletmeydi . Sağolun iyi dilekleriniz için , dediğim gibi marmara'da tanıdık bir profösöre sordum marmara türkçe yerine yalova ingilizce yaz dedi , marmara'dan yalova'ya profösörler atanmış bu sene
  • Anadolu Üniversitesi ingilizce işletmeye gelseydin ya puanın da tutuyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Ben de aynen, kendi puanımdan düşüktü, ama Ankara olacağına İstanbul olsun dedim ve Marmara İngilizce İşletme kazandım.
  • 4 sene sonunda akıcı ingilizce okuyabileceğini mi sanıyorsun,ayrıca daha dün kurulmuş daha akademik kadrosu oturmamış bir okulu yazmakla hata etmişsin,istanbulu yazsaydın ingilizce için de kursa gider hallederdin her türlü

kampüs olanakları,üniversite hayatından bahsetmiyorum bile istanbul ve marmara nere yalova nere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 27 Temmuz 2014; 14:26:29 >
  • Pompeii Müftüsü kullanıcısına yanıt
    kardeşim bolum hakkinda merak ettiklerim var bana yardimci olabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: yu_suf_55

kardeşim bolum hakkinda merak ettiklerim var bana yardimci olabilirmisin

Tabiki buyur
  • Hocam benim de aklimda isletme var marmara ingilizce memnun musun bolumden

• quote:

Orijinalden alıntı: Pompeii Müftüsü

Puanım Marmara işletme veya istanbuldaki diğer iibf bölümlerine yetmesine rağmen biraz araştırıp Yalova'yı daha mantıklı buldum , %100 İngilizce eğitimi bir işletme mezunu için mükemmel olur diye düşündüm , çeşitli profesörlerle ve rehberlik hocalarımla konuştum sana çok katkısı olur o bölümün dil çok önemli dediler
    Sonuç olarak Yalova Üniversitesi İngilizce İşletme kazandım bu sene gidiyorum . Düşünceleriniz nelerdir , araştırdığıma göre Yalova'da hazırlık eğitimi en zor üniversitelerden biriymiş , bu da iyi bir şey . İyi mi yapmışım ne dersiniz

bende suan yalova ıng ısl. dusunuyorum ama cevremdekıler 1 yılını hazırlıkta yeme deyıp eskısehır turkce ısletme yaz dıyorlar .Sende gecen sene bunlara kalmıssın ve yalovaya gıtmıssın , mutlumusun pısmanmısın ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.