19 yasındayım ygs lys muhabbetinden dolayı 2 sene evde oturdum bu sırada baya kilo aldım bunları vermek istiyorum
annem salatalık domates biraz peynir şeklinde kahvaltı felan hazırlıyor bide yürümemi söylüyor ama ben biraz daha profesyonel bişey arıyorum p90x setini indirdim ancak ingilizce oldugu için pek bişey anlamadım hareketleride biraz zor geldi. onun türkcesini alıp onamı baslayım yoksa baska bi setemi yöneliyim bu arada genetik olarak yapılıyım bu yagları kas yapsam süper olur
Yürüyüş ve sabah kahvaltısını güzel yapmak çok önemli bunun yanında gün içinde hep hareketli olmak çok önemli.Yani su içmek istediğinde birinden isteme hemen kalk kendin al o arada koridorda 2 tur at küçük egzersizler yap yani günlük hayatta yaptığın işlerin arasına hep sporu sıkıştır.Akşam yatma saatin kaç bilmiyorum ama yatma saatinden 3 sa önce yemeyi kes bu 3 saatte su içebilirsin çay içebilirsin(şekersiz!).Hamur işleri çikolatalı tatlılar tamamen alışkanlık yavaş yavaş keserim falan deme iradeni kuvvetlendir bir gün yemesen ertesi gün aklına gelme ihtimali azalıyor öyle bir durum.Akşamları mutlaka hafif tempolu bir yürüyüş yap.Kasa dönüştürme olayı bence ideal kiloya eriştikten sonra olursa mantıklı olur tabi bu konuda yanlış bilgi vermek istemem ama önce fazla yağları yürüyüşle yakarak ve normal aldığın günlük kaloriyi azaltarak(abartmadan!) bu işe başlamak daha doğru olur diye düşünüyorum.Unutmadan bol bol su iç.İdrar rengini hep kontrol et renksizde çok koyu renklide olmamalı açık sarı normal diye düşünüyorum.Hemen zayıflıyim diye düşünme olmaz sabretmesini bilirsen güzel sonuçlar alırsın.