Şimdi Ara

100 Level Yapılandırma Sorusu - Force Bow Vs Fire Nuker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Aylık bi aradan sonra silkroad a haziran ayında yeniden başlıyacam. Arkadaşlar sağolsun 322 tane unique kestikten sonra devamını getirmezsen ayıp edersin dediler Neyse 1 aylık bi ong farm yaptıktan sonra ( 81 wizzard ile 1 ay boyunca premium + sp ticket ile artık ne kadar kasılırsa ben 600 700 k kasarım diye umuyorum . ) 2. ayda da pwl ile 70 - 75 level arasına kadar kascam gerisinide botla getircem . Şimdi asıl sorum şu :

100 Fire / Pacheon / Foce ? yoksa 100 / Fire / Cold / Bicheon mu

Ben nker hastasıyım neden cold / light yapmadın dersenize bu buildi çok kastım hem yeni gelen fire nukesiyle damage farkı baya bi açılıyor diyeceksiniz piecercing serisi var ama hem cd olarak hemde vuruş gücü olarak fire nukeler üst levellerda üstünlük sağlıyor .

Fire / Force istememim sebebi ise tam bi pvp makinesi yeni gelen combo + force ( yanılmıyorsam stun ) ve vs . gibi bufflarla baya bi güçlü ama uniquede bi fire cold nukerle baş edebilirmi orası muamma ...

Sizce hangisi 100 levelda daha ideal olur ? Bildiğiniz 90 + fire nuker , force bow veya force bow kasma videosu varsa paylaşırsanız cok yardımcı olur . Benim tercihim fire nuker yönünde gibi ama sizin yorumlarınız büyük ölçüde sonucu etkileyecek .. Şimdiden Sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBraker -- 20 Mayıs 2009; 11:19:05 >

• Forcede STUN yok
  • Force'a bulaşma derim. Klasik Bow yapılandırmalarını kullan derim . . .
  • Force'un 100 Lv'de gereksiz bir lüks olduğunu düşünüyorum.Farz edelim ki force'u açtın, bu karakterin ne hızı ne ghost walk olur ne de colda vermediği için phy. defans, snow sheild.Bence de klasik en iyisi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Force'a bulaşma derim. Klasik Bow yapılandırmalarını kullan derim . . .

Unique icin Fire / Light / Pacheon olcak o zaman

@Ying Xiong

Druglarla kascam fire nukerdede öyle olcak iki karakterdede garment set giyecem biraz idare etcek pvp de atcağım bufflarla karşı oyuncunun hem attackını azaltcam hemde defansını ...
  • Keşke hayal ettiğiniz gibi olsa; ama öyle olmuyor işte.Karşınızdaki karakter cleric ise defansınız çok düşük olduğu için hiç şansıznız yok.Cleric olmasa bile debuffların tutmama ihtimali var, tutarsa bu size avantaj sağlar; ama galibiyeti getirmeyebilir.
    "el Clasico" şaşma!

100 Level Yapılandırma Sorusu - Force Bow Vs Fire Nuker

Saçma bir beneztme yapıcak olursaki bu maç nasıl her zaman zevkliyse klasik bow yapılandırması da her zaman iyidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ying Xiong -- 20 Mayıs 2009; 11:19:56 >
  • Vital spot - Faint : Bu skill 110 lvde gelicek. Stun atmaya yarayan büyüdür,% 80 ihtimal ile tutar, süresi 5 sn.

yanılmışım ama 100 levelda gelseydi baya bi etkisi olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 Lvde gelecek dediler; ama gelmedi.110 Lvde gelse bile bana 110 Lvde nasıl bir yapılandırma yapacağınızı söyler misiniz 110 Force / 110 Pacheon / 80 Fire mı yapıcaksınız.Yani force kötü değil ama kısıtlı mastery lvimiz var onu da force vermemeliyiz.
  • Arkadaşlar bakın şöyle izah edeyim ;

- Force 80 ve 90 Cap'da iyidi. Bayağ tutulmuştu. Özellikle 90 Cap kullanan çok oldu. Ama 100 Lv.de artık Force'a bulaşmayın diyorum. Dikkat ettiyseniz anlarsınız ama oyun yavaş yavaş '' iki Builde '' çekiliyor. Bence mantıklı olanıda bu zaten. Mesela ; Fire / Blade - Fire / Heuksal - Fire / Bow ve buna benzer şeyler. Peki diyorsunuz iki build olduğu zaman bazı defans skilleri nereden gelecek. Onların çoğu zaten itemlerde mevcut. Neyse o konuyu daha sonra kapsamlı konuşuruz

- Klasik Bow yapılandırmaları vardır. Mesela ;

* 100 Fire
    * 100 Pacheon
    * 100 Lightning
    --------------------
    * 100 Fire
    * 100 Pacheon
    * 100 Cold

- Bunlar sadece bir örnek. Benim tavsiyem şu olurdu. Cold biraz daha askıda kalsın. Sana tavsiye edeceğim yapılandırma Fire / Pacheon / Lightning olurdur. Neden Cold yapmayalım dersen yanılmıyorsam çoğu kez party takılacaksınız Cleric'ler her yerde mevcut olacaktır. Gerek partylerde, gerek Mesleklerde vb . . . O yüzden defans problemi ortadan kalkıyor. Son olarak İtem :) Bow'un itemleri önemlidir. Eğer Lightning yaparsan Bire bir savaşlarda belki biraz zorlanabilirsin. Protector / Garment ikisinide kullanabilirsin. Bu seçim sana kalmış . . .

İyi forumlar . . .

• quote:

Arkadaşlar bakın şöyle izah edeyim ;

- Force 80 ve 90 Cap'da iyidi. Bayağ tutulmuştu. Özellikle 90 Cap kullanan çok oldu. Ama 100 Lv.de artık Force'a bulaşmayın diyorum. Dikkat ettiyseniz anlarsınız ama oyun yavaş yavaş '' iki Builde '' çekiliyor. Bence mantıklı olanıda bu zaten. Mesela ; Fire / Blade - Fire / Heuksal - Fire / Bow ve buna benzer şeyler. Peki diyorsunuz iki build olduğu zaman bazı defans skilleri nereden gelecek. Onların çoğu zaten itemlerde mevcut. Neyse o konuyu daha sonra kapsamlı konuşuruz

* 100 Fire
    * 100 Pacheon
    * 100 Lightning
    --------------------
    * 100 Fire
    * 100 Pacheon
    * 100 Cold

- Bunlar sadece bir örnek. Benim tavsiyem şu olurdu. Cold biraz daha askıda kalsın. Sana tavsiye edeceğim yapılandırma Fire / Pacheon / Lightning olurdur. Neden Cold yapmayalım dersen yanılmıyorsam çoğu kez party takılacaksınız Cleric'ler her yerde mevcut olacaktır. Gerek partylerde, gerek Mesleklerde vb . . . O yüzden defans problemi ortadan kalkıyor. Son olarak İtem :) Bow'un itemleri önemlidir. Eğer Lightning yaparsan Bire bir savaşlarda belki biraz zorlanabilirsin. Protector / Garment ikisinide kullanabilirsin. Bu seçim sana kalmış . . .

İyi forumlar . . .

bende cold un sadece pys . defans için açılmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum . Snowuda % 40 dan fazla kullanırsan sadece sana zarar o kadar . Garment tercihim hem nukerdede hem bowdada ama şu ana kadar kastığım charlardan bi bowu 90 yapamamıştım tam olarak kavrıyamadım bowu şimdi kasıpta ilerde hüsrana uğramak kötü olur tabikide o yüzden bi kararsızlık var

• 100 Lvde bow çok iyi crit serileri, kb ve stun özelliği var.Hüsrana uğrayacağını sanmıyorum; ama light. hem de garmetn yapma çok düşük phy. defansın olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

quote:

* 100 Fire
    * 100 Pacheon
    * 100 Lightning
    --------------------
    * 100 Fire
    * 100 Pacheon
    * 100 Cold

İyi forumlar . . .

bende cold un sadece pys . defans için açılmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum . Snowuda % 40 dan fazla kullanırsan sadece sana zarar o kadar . Garment tercihim hem nukerdede hem bowdada ama şu ana kadar kastığım charlardan bi bowu 90 yapamamıştım tam olarak kavrıyamadım bowu şimdi kasıpta ilerde hüsrana uğramak kötü olur tabikide o yüzden bi kararsızlık var

Emin ol, Bow'da hayal kırıklığı yaşamazsın . . .

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

quote:

* 100 Fire
    * 100 Pacheon
    * 100 Lightning
    --------------------
    * 100 Fire
    * 100 Pacheon
    * 100 Cold

İyi forumlar . . .

Emin ol, Bow'da hayal kırıklığı yaşamazsın . . .

• kaç defa açıldı konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uLeN

kaç defa açıldı konu

• Amacın uniq kesmek ise bence ikisine de bulaşma.Piyasada çok wizard var.

Pvp için ise bow daha iyi olucaktır.İki kombo varken 90 cap'in deki kadar kolay ölmezsin.

Kasarken drug kullanıcam demişsin o zaman light'a gerek yok bence.Lightta sana parry ratio ve mag atack veren bufflar kalıyor.Piercing serisi(mag atack) str olduğun için vuruşlarını çok etkilemez.Parry ratio ise itemlerinin parry bluelarını %40 yapıp itemin parry %'sinide %40-50 + yaparsan rahat kaparsın.Ayrıyetten colddan gelen defansında olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Amacın uniq kesmek ise bence ikisine de bulaşma.Piyasada çok wizard var.

Pvp için ise bow daha iyi olucaktır.İki kombo varken 90 cap'in deki kadar kolay ölmezsin.

Kasarken drug kullanıcam demişsin o zaman light'a gerek yok bence.Lightta sana parry ratio ve mag atack veren bufflar kalıyor.Piercing serisi(mag atack) str olduğun için vuruşlarını çok etkilemez.Parry ratio ise itemlerinin parry bluelarını %40 yapıp itemin parry %'sinide %40-50 + yaparsan rahat kaparsın.Ayrıyetten colddan gelen defansında olur...

hep drug hep drug bi yere kadar light acarsam hic gerek kalmaz o kadar paraya .
    Videolarıda izledim aklıma fire / bicheon / cold nuker daha çok yatıyo

• 30dkda bi drug desen
    %50likte 1 günde 5m
    %100lüte 1 günde 10 m

sermayen nasıl bilmiyom bu 5 ve 10m biriktirsen en azından itemlerinde değerlendirirsin aylık ise 300m gibi para oluyor senin tercihin
  • Ya cold gereksiz ne gereği var bi phy def. için değil mi ? Warrior ve roguelar nasıl olsa alıcak sizi pvp'de onun için hiç açmayın arkadaşın dediği gibi hiç değilse golddan biraz avantajın olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.