Şimdi Ara

Spear Nuker Yardım Fire/cold mu Light/cold mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar spear oynamak isteyen ve skill konusunda çok kararsız kalan birisiyim. Biraz araştırdım fakat tam bir karara varamadım. Sizce spear nuker bir karakter fire/cold mu yoksa light/cold mu olmalı?

• Lıght cold oynamadım ama fıre cold pvpde ıyıdır kasarkende sorun yasamazsın .
  • Teşekkürlerde birazcık açıklayabilirsen iyi olur. Avantaj ve dezavantaj durumları nelerdir?
  • bence heuksal/fire/cold ol çünkü el yakması fire oldumu hasar daha iyi olur diye düsünüyorum. cold zaten olsun. ben öyle oynuyordum
  • Fire açarsan phy damagelerin fire pasifi, buff ve imbue ile daha fazla olucağı için pvpde fire iyidir . Kasarken nukeleride gayet sağlamdır sperda benim tercihim fire colddur
  • Tesekkur ederim. Peki light acarsam ne gibi avantaj saglar onlarida bir yazabilirsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil1995

Tesekkur ederim. Peki light acarsam ne gibi avantaj saglar onlarida bir yazabilirsek

Light oynamadıgım ıcın pek bısey dıyemıycem .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Light açarsan;

Pasif ve aktif 2 buff sayesinde parry ration fazla olur, bu da crit yeme oranını azaltır.
    Imbue deki parry rate azaltıcı debuff sayesinde crit vurmanı sağlar.
    Magical Damage ını arttıran buff sayesinde str slayer olursun.
    Ghost walk ve Grass walk serisi sayesinde hareket kabiliyetin artar.
    Nukeler, fireye göre daha az mp ister ama daha etkilidir.
    Lion Shoutlar sayesinde çok seri vuruşlar yapabilirsin.
  • Çok teşekkürler. Peki 2si arasında tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  • Ben light tercih ediyorum
  • fire-cold-heluksal str charlar icin iyidir sen nuker demissin okumamislar heralde nukerde light cold heluksal cok daha mantikli cunku nuker magic damage vurur ve magic atagini light ile maximuma ulastirabilirsin , firedeki phy atak nukerin hicbir isine yaramaz. ote yandan une7 nin dedigi gibi parry rate onemlidir crit yersen teke gitme ihtimalin coktur parry rate bunu azaltir ve nukeleri daha iyidir lightin
  • Ful int nukersen Light cold yap light ın verdiği nuker gücü daha çok işine yaracaktır nuker atarken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.