herkez ayrı telden çalıyor.anladığım kadarıyla fantezi meselesi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Bordo_BERE
ewet ne istersen onu giyersin ama benim fikrim Prodan yana salam bir set yaptın taktirde en iyisi produr bir dengesizlik söz konusu olmaz butun charlara uygundur armor giyersen iyi bir nuker veya cleric warlock we vizz cleric sana fazla damageler vura bilir garment giyersen warrior cleric ve iyi bir rogue cleric e yatma olasılığın çoktur ama chinlerle savaşırken pek zorlamazlar ama biz butun charları düşünmek zorundayız pro giyersen hem warriorlara hem roguelere hem vizz hem nuker hemde warlock clericlere daha yuksek defansın olucaktır iyi bir sette ben garment robe armoru teraziye benzetirim pro dengede tutar armor ve garment bir tarafa yonelirken obur taraf açık kalır ben butun chin charların pro giymesinden yanayım bu de benim fikrim ama bir kaç armor giymende mantıksız deil
quote:
Orijinalden alıntı: hulks66
quote:
ewet ne istersen onu giyersin ama benim fikrim Prodan yana salam bir set yaptın taktirde en iyisi produr bir dengesizlik söz konusu olmaz butun charlara uygundur armor giyersen iyi bir nuker veya cleric warlock we vizz cleric sana fazla damageler vura bilir garment giyersen warrior cleric ve iyi bir rogue cleric e yatma olasılığın çoktur ama chinlerle savaşırken pek zorlamazlar ama biz butun charları düşünmek zorundayız pro giyersen hem warriorlara hem roguelere hem vizz hem nuker hemde warlock clericlere daha yuksek defansın olucaktır iyi bir sette ben garment robe armoru teraziye benzetirim pro dengede tutar armor ve garment bir tarafa yonelirken obur taraf açık kalır ben butun chin charların pro giymesinden yanayım bu de benim fikrim ama bir kaç armor giymende mantıksız deil
Dediklerin tüm çift build giden çin karakterleri kapsar bu build için değil herhangi bir buildde bu dediklerin doğru olabilir ama Fire Force Bow sonuçta colddan alman gereken savunma yok snow shield hak getire fire dan mag defans alıyorsun o yüzden force fire charların armor force cold charların garment gitmesi yerinde olur protector giymek hiçbir işine yaramaz full nova olmadikca
Pro. devam et derim şahsen en iyisi okçuya hızlı koşma gerekmiyor zaten uzaktan indiriyor kasarkende bişey degişmiyor fazla
charın sağlamlığına ve pro garment yada armor hangisindeki set çok daha iyi olcaksa onu seç zaten bow u iyi kullanabilirsen bence hepsiyle iyi bi char yapabilirsin =)
quote:
Orijinalden alıntı: Randall
quote:
Orijinalden alıntı: hulks66
quote:
Dediklerin tüm çift build giden çin karakterleri kapsar bu build için değil herhangi bir buildde bu dediklerin doğru olabilir ama Fire Force Bow sonuçta colddan alman gereken savunma yok snow shield hak getire fire dan mag defans alıyorsun o yüzden force fire charların armor force cold charların garment gitmesi yerinde olur protector giymek hiçbir işine yaramaz full nova olmadikca
biraz mantık lı ama hiç bi işe yaramaz sözü biraz komik kaçmış Pro ormor yada gamentten çok açık olmadan biras daha az phy yada mag defi war bun söylemen saçma hiç PRo force fire bowla karşılaşmadın heralde full nova set olduğu taktirde saten onunda duran adam duşunemiyorum
bence armor pro karışık giyin ama üstünde sağlam olsun
Ben garment giyorum çünkü rehberde öyle yazıyodu . Pro mu giyeyim şimdi ben
Projector armor ile garment in ortası oluyo yani iki açıdan da rahat olur pro giy
Bence protector giymen en sağlıklısı force da zaten garmentın sağladığı özelliklerin bir kısmını sağlamış oluyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme