Bildirim
100 Lira Bütçe Sağlam Kulaklıklı Mp3 Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100 liraya hem mp3 alıp hemde kulaklık alabilirsin fakat ikiside çok kaliteli olmaz. -
Az evvelki konuya da aynısı yazdım bir daha yazıyım , flood yapıyormuş gibi hissettim . Ben geçen sansa clip aldım , ondan önce piranha king ultra vardı , bir yıl onu kullandım hala da sağlam ama içindeki yazılımı kötüydü , arada sorun çıkarırdı . Ben bu piranhayla beraber 50 liralık da bi kulak içi kulaklık aldım , ikisi 100 lira için fena sayılmaz . Sen 40 liraya 4 gb lık bi model ve bir de 60 liraya forumdan vibe II al , çok iyi de olur çok güzel de olur tamam mı ? -
sansa e260 kullanıyorum media markt'tan aldım ocağın 27'sinde 1 kere garantiye gönderdim 1 ay sonra geri geldi,2 yıl garantisi var çok memnunum. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X