Tepenet; güncellemiş. |
100 LÜK TARİFE (20. sayfa)
-
-
Forumca iss kurma vakti geldi, 100 kişi 20.000 TL ortak icraat ile... Zamanında ZTE 10 kişinin 15.000TL bağışlamasıyla distribütör vermişti. Bi denemek bu işe el atmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben varım 100 de bir ortak edin beni :D lisans 1 milyon 1 milyonda işletme sermayesi halkada arz edilir miss:D
-
İstanbul için Data telekom(peşin ödeme seçeneği var), Euronet, Gigaspeed(Haziran 2025 sabit fiyat) bakmak isterseniz bakın.
saolun hocam bir bakayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neonet; güncelledi
Netbone; güncelledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 6 Ağustos 2024; 23:43:12 >
-
Wifi.net.tr; güncellemiş.
-
Data Telekom; güncellemiş.
-
20 TL'ye kodunu veren; yanıltıcı reklam yapan hesaplardan uzak durun.
20 TL için ne hale düşüyor bazıları; pes diyorum.
Hizmet numarası var mı? İptal formu var mı?
-
online oyun oynamayan lar için hangi 100 Luk paket hesaplı olarak uygundur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gigaspeed.
@Lady-Of-Ice
selamlar netbone upload geçiş yaptığımdan beri 8 mbps düştü 100 lük paketteyim hattım down 75 civarı destekiyor sorguda bana gelen 70 civarı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, poyrazdayken75 lik paketteydiim upload 15 civarı alıyordum down onda da aynıydı paoyraz benim için sıkıntılı geçti 1 yılda onda kaldım sonrasında netbone ye geçtim genel anlamda memnunum çok nadiren kopmalar dışında genel olarak stabil onda da upload düştü deneme amaçlı firma değiştirmek istiyorum 15 çıkacak mı diye :)) çözemedik konuyu tt ye arıza kaydı açıldı tt hızı firmanız belirler dedi konum istanbul anadolu geçiş için düşündüğüm firmalar millenicom gigaspeed ve netservices fiyat olarak üçüde birbirine yakın firmalar hangsini önerirsiniz acaba ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenx -- 4 Ağustos 2024; 21:2:59 > -
Fiber mi; Vdsl mi?
Gigaspeed daha yakın, Netservices İzmir'den çıkıyor trafik. Deneyip bakmanız lazım.
-
vdsl netservices adres sorgusunda istanbul kağıthane görünüyor :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenx -- 4 Ağustos 2024; 21:4:39 > -
RiseTV'ye sor istersen. Ben İzmir diye biliyorum.
-
Gigaspeed tavsiye ederim hattın destekliyorsa 20 ye kadar hizmet alabilirsin
Gigaspeed ekibi teknik konuda çok deneyimli
Arıza durumunda da ücret talep etmiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 4 Ağustos 2024; 22:16:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merkürnet; güncellemiş.
-
Eylülnet; güncellemiş.
Expresnet; güncellemiş.
Saknet; güncellemiş.
VDSL
FİBER
-
Cerennet; güncellemiş.
Linyitnet; güncellemiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X