< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 LÜK TARİFE (22. sayfa)
-
-
Hocam yaklaşık 5-6 aydır 100 mbps vdsl paketini kullanıyorum ilk aylarda kopma oluyordu ancak 4 aydır herhangi bir kopma yaşamadım.
-
Hatfiber; güncellemiş.
-
Netman kullanan varmi bendevizmirdeyim 200 tl veriyor ben 54mbs alabiliyormusum gecilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın; yanlışlık olmasın.
-
Şuan evde Superonline kullanıyorum 35mbit 220 liraya ve bugün taahütüm doluyor.
Aradılar ve ilk 6 ay 500,ikinci 6 ay 650mteklif ettiler kabul etmedim.
Sıkıntı çıkarmayan bu hızlarda kullanacağım başka bir firma var mıdır?
Kendine dert arama derim
geçilmez
18:00 Den sonra çağrı merkezi yok
muhattabın yok
sorun olur suçu iç ankastreye atarlar
310 Lira oldu zaten
-
Netgsm önerebilirim
Cuma gunu 200 du
Geçen Cuma mı?
-
30 agustos bakıştım
-
-
Comnet yıllık da parayı peşin mi çekiyor, taksit mi yapıyor?
Bilgi bulamadım sayfasında
Peşin çekiyor ama iptal yada nakil durumun olursa paranı geri alamazsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki arkadaşlar size soru 100'lük taahhütsüzler arasında bir sıralama yapsanız iptal etmesi en sıkıntısız iptalde en az problemli bu 100'lük firmalar arasında sizce hangisidir? Taahhüdüm bitiyor birde başka şehire tayin taşınma durumu da var ama o da kesin değil o yüzden taahhütsüz 100'lük bir firmaya geçip zorunda kalırsam iptal yolunu seçeceğim.
-
Poyraznetten hangi firmaya geçilir iptv fln sorun olmicak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gigaspeed tavsiye edebilirim yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hem sorunsuz hem ekonomik
Oyun film iptv sorunsuz çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de Poyraznet kullanıyordum. Netgsm e geçtim. Sorun yok.
Tesekkurler hocam peki bu firmalarda modem parası ve kurulum ücreti nasıl yapılıyor? daha önce taahhütsüz hiç kullanmadım. Birde bulunduğum yerde hem superonline'ın kendi fiberi hemde telekom fiberi var. Site büyük site. Sitede geçmişte diğer firmalara başvurularda telekomun dahi kendilerinden alsınlar diye bu üçüncü firma başvurularına gitmediklerini sabote ettikleri konuşuldu. Ama rahat üç sene önceydi bu. Yine böyle birşey olursa başvurup bağlamaya gelmezlerse ne yapacağız? Sonuçta telekom çalışanları geliyor. Tüketicici müşteri öyle sahipsizki şimdiden bunları düşünmek zorunda bırakıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X