Şimdi Ara

100 LÜK TARİFE (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
79
Favori
54.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurulum ücreti VDSL'de 1.400TL'dır. 12 ay taksitli ödemek isterseniz, aylık 200TL faturanıza yansıtılacaktır. Fiber internette ise kurulum ücreti 900TL'dır. 12 aylık taksitler halinde ödemek isterseniz faturanıza ek 120TL yansıtılacaktır. 12 aydan önce aboneliklerden ayrılmanız durumunda, kalan tutar tarafınıza yansıtılacaktır.

Gigaspeed'te aktivasyon ücreti bulunmamaktadır.

Fiber internette aylık 50TL modem ücreti bulunmaktadır. Abonelikten ayrılmanız durumunda, modemi iade etmeniz gerekir. İade edilmeyen modemlerin bedeli. müşteriye fatura edilir.

• 100 LÜK  TARİFE  Fixnet; ilk 6 ay indirimli kampanyası. (Yeni başvuruda)

100 LÜK  TARİFE
  • 100 LÜK  TARİFE
  • Netspeedin ayda bir zam yapmasıyla beraber 6 ay peşin aylık 239 liraya gelen 100 mb tarifesine geçiş yaptım.İnşallah pişman etmez.

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    100 mbs hizlisi 299 tl mi olmus yeni acaba bu yeni fiyat ne zamana kadar gecerli ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayberkoner A kullanıcısına yanıt

Haziran 2025'e kadar.

100 LÜK  TARİFE
  • Ayberkoner A kullanıcısına yanıt

bende geçmek için bir kaç gündür bakıyordum 100mb 259 tl idi dün bügün baktım haziran 2025 kadar sabit fiyat 299 tl olmuş

Hattınız mı 54 e kadar destekliyor; altyapı sorguda mı 54 çıkıyor.

Modemden hat değerlerini atarsanız. (snr-hat zayıflama yazan kısım)

• euronet kullanan var mı?

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

tüm geçiş için bazı yerlerden sorguladım 54 mbs çıkıyordu modem degerlerini akşam atayım bakalım beraber

100 LÜK  TARİFE 

100 LÜK  TARİFE

sanırım bu değerler

50 rahat alırsınız.

nasıl anladınız ben anlamadım bu değeri yukarı yazıyor 74968 yazıyor bende 70 mbs alırım zannediyordum

ozaman netgsm geçmek iyi olacak sanırım 100 mbs kadar 299tl haziran 2025 kadar ttkom beni aradı 15 ay sabit 24mbs 459 tş teklif etmişti kabul etmedim yılın fiberi için arasam tabloda 24 mbs 399 tl veriyordu sanırım

sizce nezaman taşımalıyım taahüt bitişi 30 eylül 2024 yazıyor

Mak. hız önemli değil; o mevcut hız değişince değişiyor. Snr 1 birim 2.5- 3 mb gibi. Snr 9 a düşse; 50-60 civarı olur; alt. sorguda çıkan değerle orantılı. 1 Ekim'de direk başvurun.

hemen geçiş olmassa3 4 gun onceden taşısam iyi olmazmı forumda başvurunları ararız demişler aramamışlar kullandıgım gun kadar fatura çıkarmı ttkomda

Taahhütlü kullanmadığım için bilemeyeceğim; taahhüt bitmeden başvurursanız ne kadar çıkar diye.

Taahhüt bittikten sonra başvurursanız; taahhütsüz tarifeden kullandığınız gün kadar çıkar.

• Comnet sitesinden bu paketlerdeki +1000 arabağlantı yazını sildi, siteye yeni gold paket eklendi mevcut abonelerin durumu hakkaında bir açıklama yok. Bu tarihe kadar bunu görüp abone olanlar neyle karşılaşacak göreceğiz.

100 LÜK  TARİFE

100 LÜK  TARİFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 8 Eylül 2024; 23:43:9 >

• +1000 arabağlantının önemi veya faydası nedir?

• 100 LÜK  TARİFE  Ulunet; güncellemiş.

100 LÜK  TARİFE

100 LÜK  TARİFE

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.