35 lik tarife var biliyorum. 35 ve 100 lüğün yeni fiyatı ne olacak onu diyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 LÜK TARİFE (4. sayfa)
-
-
bizim poyrazda 5 y olmus 6 ay olmadan cıkamıyorum dımı sımdı. Sacma aslında zam geldıgı an cıkmaya ızın vermesı lazım degılse aktıvasyon ucretı odeme cezası verıyorlar aynı turkıyenın ozetı gıbı bu ıss lerde sacma kurallar gecerlı
-
bakalım 1 agustosa kadar zam yapmadan dayanabılecekmı dıger fırmalar
-
3 ayı doldurman yeterli. Poyraznetin fiyatları makul, ucuz olanlarda yapacak.
-
Hocam sen Gıbırnet le karıştırıyor olmayasın. 6 ay şartı onda var.
-
hepsı yapacak tabıkı ama ben yuzde 65 zam beklemıyordum acıkcası. 1 sene oncede enfalsyon yuzde 100 ken yuzde 40 anca yapmıslardı 100 luk tarıfeler 150 tl olur dıyordum maks
-
evet gıbırnet gibi 6 aylık standart sanıyordum ben hepsını
-
Hocam maaş,kdv ve telekom triple zam demek.
-
Gıbırnet te de 3 ayı doldurman lazım geçiş için. 6 ay şartı aktivasyon ödememek için. İkisi ayrı. Geçiş için 3 ay doldurma kuralı genel.
-
şuan gibirnet zam yapmayı dusunmuyormus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zmn gecem bende diger iss lere ama evde kımse yok bızımkıler yazlıkta .. 1 agustosa kadar beklıyeyım yenı zamları gorup ona gore yıne aynı altyapıdan devam etmek en ıyısı uzaktan aktıve ederız modem fln da kurcamaları gerekmez sanırım dımı evde kımse yokken iss değiştirebilirmiyim
-
su an dusnmuyorsa pazartesı dusunebılır :D gıbırnet dusunmeden anıden yapmıstı gecen zammı
-
Yeni iss sana kullanıcı adı ve şifreni verir modeme girer kullanırsın. Geçişte ekstra birşey yok.
-
bilgilendirme için teşekkür ederim.
Saydın ISS lardan hangileri yıllık peşin ödeme kabul ediyor?
-
Pananet, Comnet (zamlanmadı), İnternet Kutusu (zamlı)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yalın interntte telefon hattınız olmasi sart mi ...benim telefonum artık kabloses ve turksata bagli bunu iptal ettirdigimde turk telekomdan tekrar hattimi mi tasimam gerekecek ..yani numaram artık telekomda degil ve telefon hattiyla isim kalmadi ..
250-300 tl olmus turksatta ki tarifeler ..tarifem bitince kesin ayrilmam gerekecekte merak ettim benim özel durumumu
-
Yalın internet = sabit telefon hattı olmadan internet
-
turk telekomdan hattinizi gecirip , hat ucreti odemeden kullaniyorsunuz anliyorum ..yani benim telefonum bakir kablolarla ilgili degil artik sadece internetten calisiyor ..
bakır kablo yoksa dsl nasil olucak ..telefon hattinizi vdsl yada dsl modeme baglamiyor musunuz kabloyla ?
-
Yalın internet bağlatıp, daha sonra telefonu farklı firmaya taşırsın. Voip destekli modem alman lazım, internet üzerinden tel için. Ya da Türknet ve Oris tel+internet hizmeti veriyor. Kablosesi taşıyabilirmisin onu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 15 Temmuz 2023; 21:28:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X