Söyle firmana; Sponsorlu referans konusu açsın. Hem forum; hem abone olmak isteyenler faydalansın. Muhatap olmak istemiyorsan; neden gelip konuda yazıyorsun. Techolay'da neden yasak var; konunun içinde olduğunda göre. Boş işler müdürü mü? İşin olmadan nasıl müdür olacaksın acaba? |
100 LÜK TARİFE (30. sayfa)
-
-
Tabloyu iki gruba bölüp 100'ün yanına 200'de eklerseniz daha iyi olur gibi (200'ü veren zaten çok fazla firma yok). Bununla beraber top şirketlerinde olması gerektiğini düşünüyorum, insanlar ucuz olanı bulmanın yanında en azından diğer firmalar ile arasındaki farkları da görebilirler.
Telekom'un bir ayı kalmıştı, bir tur bakındım Kablonet, Netspeed, Turknet'in fiyatlarına anlam vermedim, Telekom'dan 200 Mbps'yi - ilk 5 ay 395 TL, son 10 ay 790 TL’den yapıştırdım yeniden. Mutemelen ara ara 500'e çıkar inerim de, tertemiz. 250₺'lik clw kodu ve anlaşmaları yerlerindeki indirimleriyle tepe tepe kullanacağım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 11 Aralık 2024; 15:36:55 > -
https://forum.donanimhaber.com/200-luk-tarife-fiyatlari--155951245
Ocak ayı gelsin; listeyi düzenleyeceğim zaten.
O firmaları listeye yazıyoruzda; vatandaşa hitap etmiyor. 350 çok çok diyor; ben de sildim.
-
Fiberde modem kirasi almayan kim var?
-
Selamlar tekrar. Netgsm e gecis yaptim hic sorun yasamadim. Modemdeki sifreyi de onlar guncellemisler. Tavsiye ederim..
Simdi baska bir adrese sifirdan fiber baglatacagim. 50 veya 100 uygun olur. Aktivasyon ve kurulum ucreti olmayan firma var mi arkadaslar?
Bununla birlikte arada kapatip acabilecegim bir hizmet var mi, yani ben ayda 1 kez bir kac gun kullanacagim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Ocak 2025; fiyat güncellemesi yapan internetten servis sağlayıcılar.
Turkhost (359*1-409*5/379*1-429*5)
Flixnet (360)
Güldürennet (380)
Migrosnet (399/449)
Alanyanet (420)
Farknet (429/449)
10Line.net (430)
Rekornet (430)
Nitrointernet (440)
Türkiyemnet (449)
Mavifiber (450)
Fiba Telekom (450)
Nida Telekom (459/499)
Waaynet (475)
Durunet (499)
Netman (499.90)
Belenatlantis (500)
Atlantisnet (500)
Yakanet (600)
Netgigabit (650)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 9 Ocak 2025; 15:27:14 > -
Ustam ellerin dert görmesin
Hesaplı bilgin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barber86 -- 1 Ocak 2025; 18:27:26 >
Ben de şuan fiyat araştımasına girmiştim. FOrumda ne yazmışsın bilgi var mı diye bakayım dedim. Flix'teydim. flixte kalacaz bu gidişle heralde. 50Mbit yada 75mbitte vdsl'de daha uyguna tavsiyeni var mı ?
-
Ben de şuan fiyat araştımasına girmiştim. FOrumda ne yazmışsın bilgi var mı diye bakayım dedim. Flix'teydim. flixte kalacaz bu gidişle heralde. 50Mbit yada 75mbitte vdsl'de daha uyguna tavsiyeni var mı ?
hocam bu arada netgsm'İ eklememişsin. 299tlye 2025 hazirana kadar tek fiyat yazıyor. ayrıca referansla gelene ilk 6 ay 40tl indirim yazıyordu.
-
-
İlk sayfada ki listede var. Üsttekiler fiyat güncelleyenler.
50-75 Noktawifi var; şu an zamsız (Peşin ödeme var)
Ramtek; zamsız (Peşin ödeme ve arkadaşını getir var)
Haziran'a kadar sabit; Gigaspeed (ilk 3 ay 30 TL indirimli)
Haziran'a kadar sabit; Netgsm (arkadaşını getir)
-
Soru bahane, reklam şahane.
Listeyi guncelledinizmi hocam
Evet. Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5 Ocak 2025; 10:44:39, alttan kontrol edebilirsiniz.
-
Hocam 3 gün önce şoknete başvurdum 10line den şoknet diyorki aktif başvurunuz var o yüzden başvuru yapamıyoruz 10line diyor ki bizde başvuru yok bu sorunu nasıl çözebiliriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X